Kvalita Milky a kukurice Bonduelle - všimli ste si zmenu?
Práve jem kukuricu Bonduelle, ktorú sme voľakedy celá rodina milovali a nechápem z nej. Veď to okolo cukrovej kukurice ani neletelo. Chutí to ako "konský zub" - kŕmna kukurica z poľa. A predvčerom som mala čokoládu Milka. Nedojedla som ju, lebo orechy v nej boli čierne, horké, niektoré také tvrdé, že sa ani rozhryznúť nedali.
Normálne sa bojím či donesiem z obchodu nabudúce.
Nemáte podobnú skúsenosť?
Kŕmia nás odpadom. Všetko išlo hore, ale kvalita niektorých výrobkov a produktov, šla smerom nadol. Nasadila som kukuricu u deda, možno mi vyrastie a zavarím do malých pohárikov. Lebo my ju občas kupujeme, tú Bonduelle, na pizzu dávam, alebo do šalátov atď. Naposledy keď som ju mala, nebola veru už taká dobrá sladučká, ako som bola zvyknutá.
Inak tu kukuricu sme si aj my doma vsimli. Lubili sme ju vyjedat lyzickou 😀 Ale nie vzdy je taka nechutna. Ja som zas minule kupila Deli po dlhej dobe a to bol hnus,to nemalo vôbec chuť. Tak isto kinder čokoláda
ja som si pri hocijakej inej znacke vsimla, ze raz je vyborna chut a inokedy sa neda zjest
Kvôli tomu som začala kupovať kukuricu v skle od Efko.
Milku už roky nekupujem. Prestala mi chutiť.
Inak tu kukuricu sme si aj my doma vsimli. Lubili sme ju vyjedat lyzickou 😀 Ale nie vzdy je taka nechutna. Ja som zas minule kupila Deli po dlhej dobe a to bol hnus,to nemalo vôbec chuť. Tak isto kinder čokoláda
@anonym_d3ec66 Aj v Tescu tie Twix, mars, 3bit, imitacie hnusné
presne tak. Krmia nas odpadom, co by sa napr. v Rakusku nepredalo, tu zjeme a este nam to predaju za predrazenu cenu. Tiez som pred casom vyhodila aj bondulle kukuricu, aj mliecnu Milku. Milku som odvtedy nekupila, ale kukuricu sme mali tento tyzden a bola uz dobra. Ako vzdy predtym, sladka a chutna.
ani mne nechutí v poslednej dobe Milka.Cítim tam akoby lacnú sójovinu volakedy som toto necítila.Jasné že všetko fušujú to je škoda aj komentovať.Táto chuť bola v takých podradnejších lacných čokoládach.Teraz je to skoro všade v tých sladkých.Preto som prešla skôr na tie horké napr pomaranč horká čokoláda,višne atd.Tú sladkú kukuricu nekupujeme takže to neviem ale keď si zbadala rozdiel tak zas do niečoho rýpali aj tam
Presneee tiež som si všimla a nie len Milka, všetko chutí umelo, lacno aj napriek tomu že ceny išli hore 😏 vždy som si radšej priplatila a snažila sa kupovať kvalitné potraviny, ale už mi to príde všetko rovnaký šmejd
Za mna praveze jedina Bonduelle je sladka,vsetky ostatne akoze sladke kukurice su hnusne tvrde,bez chuti. A ze som ich uz vyskusala...
Bonduelky som zatial nasla len dobre a Milka, z ktorej ma vzdy stipalo v hrdle, pre mna srajda je aj vzdy bola.
Ja mám rada kukuricu v skle z billa, takže bonduel už dlho nekupujem. Ale všetci sa snažia znižovať náklady. Tak to potom citit v kvalite.
A čokoládu bohužiaľ nemôžem jesť. 😮💨
Bonduel sa pokazil ani hrasok vapeur sa neda jest ani ta kukurica.nechutne...a to som kupovala oboje a len tak deti vyjedali s lyzickou.uz to nekupujem hnus
Kŕmia nás odpadom. Všetko išlo hore, ale kvalita niektorých výrobkov a produktov, šla smerom nadol. Nasadila som kukuricu u deda, možno mi vyrastie a zavarím do malých pohárikov. Lebo my ju občas kupujeme, tú Bonduelle, na pizzu dávam, alebo do šalátov atď. Naposledy keď som ju mala, nebola veru už taká dobrá sladučká, ako som bola zvyknutá.
@larsen ja kupujem mrazenú dám štipku soli a štipku cukru a uvarím celý sáčok za euro deti to milujú
A v Lidli sú tie sáčky aj Polo priehľadné tak aj vidíš či je mala kukurica alebo veľká aj hrášok sa dá niekedy natrafiť taký krásny malinký.
@larsen ja kupujem mrazenú dám štipku soli a štipku cukru a uvarím celý sáčok za euro deti to milujú
A v Lidli sú tie sáčky aj Polo priehľadné tak aj vidíš či je mala kukurica alebo veľká aj hrášok sa dá niekedy natrafiť taký krásny malinký.
@oskvarka Zasa toľko jej nezjeme 🙂 Ale ďakujem za tip.
Ano vsimam si rozdiel v chuti u potravin uz roky. Zacalo to tym, ze mi prestala chutit treska v majoneze, ziadna zo znaciek nema dobru chut a presne kukurica bonduelle tiez. Uz dlhsie sa mi nezdala taka dobra ako kedysi... vyskusam tu efko
@oskvarka presne, aj my frcime na mrazenej 🙂 cenovo a chutovo neporovnatelne s konzervami.
@scila preto nakupujem len v Rakusku, aj ta Milka, s rodinou sme ju doslova zožrali, tu na Slovensku kupis uz len hnoj na par % vynimiek, tie mini keksiky nech si nechaju pre sýkorky...

nie s tymito spominanymi vecami, ale hej, casto sa mi stava ze potraviny uz nechutia tak ako si pamatam... menia zlozenie len aby usetrili a ide to na ukor kvality.. samozrejme ani s cenou sa nehanbia hybat smerom hore.