icon

Máte skúsenosť s menštruačnými nohavičkami Snuggs?

Včera o 06:38

Už dlhšie na ne narážam v diskusiách a priznám sa, že ma lákajú. Na druhej strane si stále nie som istá, či sú naozaj také pohodlné a spoľahlivé, ako sa o nich píše.
Ak ich používate, boli ste spokojné? Vydržia bez problémov celý deň, alebo ich beriete skôr ako doplnok? Kúpili by ste si ich znova, alebo by ste dnes zvolili niečo iné? Ak iné, ktoré? Je ich dosť v ponuke, neviem sa v tom vôbec orientovať.

Strana
z2
zuzacka16
Včera o 06:45

ahoj..áno používam, už to bude rok v auguste..a teda za mňa pecka, neviem si ich vynachváliť..prvýkrát som si ich odskúšala doma - že koľko vydržia, než začnú pretekať a teda tie najsilnejšie (tuším 4 kvapky), tie mi vydržia 6h a začnú pretekať, takže za mňa fajn, ale mám viac kusov a striedam si to a takisto mám aj jedny nočné tiež pecka..vložky či tampóny by som už nechcela..ale ako píšem mám 3 kusy tie pre najsilnejšiu menštruáciu a 3 kusy pre strednú..a teda kupovala som ich vždy v akcii, vždy v lete mávajú ale aj počas roka som už videla..

anonym_6d551b
Včera o 06:45

Nemam snuggs mam z Dm (privatnu znacku) a za mna najelspia investicia. Prve razy si musis na ne zvyknut pocitovo su ako "plienka" ale lutujem, ze som ich nezacala pouzivat skor. Snuggs mi pridu zbytocne predrazene.

radula17
Včera o 07:06

Teiž nad nimi rozmýšľam len si hovorím či chránia aj keď mám silnú menštruáciu, či je to len pre tie slabšie.

zuzacka16
Včera o 07:10
@radula17

Teiž nad nimi rozmýšľam len si hovorím či chránia aj keď mám silnú menštruáciu, či je to len pre tie slabšie.

@radula17 písala som vyššie príspevok, ja mávam 2 dni mega silnú a teda ochránia v pohode..

lucik194
Včera o 08:17

mame doma snuggs ale nie tie najsilnejsie, tie ked si das na prdel, vyzeras a citis sa ako s plienkou, za mna strasne umelohmotne, tieto za mna urcite nieeee

takze mame doma tie na slabsiu menstruaciu, tie su v pohode

petracandle
Včera o 08:20

Za mňa vôbec! Mám silnejšiu menštruáciu ale naozaj nič extra. Pre istotu som si kúpila nohavičky priamo na silnú. A za 4h mi začali presakovať! Nemyslím po bokoch, ale normálne zo stredu - som mohla "pečiatkovať"! Našťastie som bola doma, neviem si predstaviť čo by som robila v práci.

anonym_9936b7
Včera o 08:26

@anonym_autor pripojim sa, uvazujem pre dceru, ale zaroven s vlozkou, len ako druha ochrana proto preteceniu. Da sa to takto nosit?

zita61341
Včera o 09:29

@anonym_autor pouzivam ich uz viac ako dva roky a nedam dopustit. su skvele a to mam naozaj niekedy extremne silnu. len vymenim a pouzite dam do sacku, doma vyperiem. chodte do toho

zita61341
Včera o 09:30
@petracandle

Za mňa vôbec! Mám silnejšiu menštruáciu ale naozaj nič extra. Pre istotu som si kúpila nohavičky priamo na silnú. A za 4h mi začali presakovať! Nemyslím po bokoch, ale normálne zo stredu - som mohla "pečiatkovať"! Našťastie som bola doma, neviem si predstaviť čo by som robila v práci.

@petracandle po styroch hodinach je to ale samozrejme. to aj keby ste mali len vlozku alebo tampon, pri silnej treba skratka menit castejsie

zita61341
Včera o 09:30
@anonym_9936b7

@anonym_autor pripojim sa, uvazujem pre dceru, ale zaroven s vlozkou, len ako druha ochrana proto preteceniu. Da sa to takto nosit?

@anonym_9936b7 nie neda 🙂

anonym_9a69b2
Včera o 10:03
@anonym_9936b7

@anonym_9936b7 ano ja nosim oboje na noc

petracandle
Včera o 10:48

@zita61341 to teda nie 😃😃 tie nohavičky majú vydržať min 10h (záleží podľa druhu). Na celú noc v pohode. Veď aký by malo zmysel mať menštruačné nohavičky keď by som mala meniť komplet celé nohavičky po 4h? 🤣 a potom si celé deň so sebou nosiť sáček s x nohavičkami?? 😃

427008973
Včera o 11:18
@anonym_6d551b

Nemam snuggs mam z Dm (privatnu znacku) a za mna najelspia investicia. Prve razy si musis na ne zvyknut pocitovo su ako "plienka" ale lutujem, ze som ich nezacala pouzivat skor. Snuggs mi pridu zbytocne predrazene.

@anonym_6d551b aku znacku mas ?

zuzacka16
Včera o 11:19
@427008973

@anonym_6d551b aku znacku mas ?

@427008973 DM majú Jessa menštruačné nohavičky..mám tiež jedny (dostala som) a neviem ale nejak viac dôverujem snuggs..

anonym_007616
Včera o 11:24
@petracandle

@petracandle mne zacali pretekat po 2,5 hodine takto. a to nevravim o tom, ze vlhko som citila uz po hodine.

anonym_007616
Včera o 11:28

@anonym_autor moja skusenost je ze nie. mavam silnu menstruaciu a prve dni mi pretekali po 2,5 hodine. ja som sa v nich nikdy neodvazila ist von len tak v prve dni. jedine s tamponom na krato alebo v posledne dni bez tamponu. za mna su aj celkom pohodlne, ale uplne nanic. obcas si ich dam do prace ako poistku spolu s vlozkou. ale to len preto, ze uz ich mam kupene. tak aby sa nejako vyuzili.
a vypravat z nich tu krv ma otravovalo. navyse neverim, ze po vyprani boli naozaj ciste. keby je ta sava vrstva biela, myslim si ze by to bolo vidiet...

anonym_73eb07
Včera o 11:48

Tiež nad nimi rozmyslam, mavam slabu, len sa bojim materialu, aky je? Nezapari sa mi celá rit v lete?

katkakuch1
Včera o 12:51

Normálne som prekvapená koľko rôznorodých názorov tu je.. mám doma už asi 15 ks snuggsov. Začala som ich používať asi dva roky pred tehotenstvom a hneď po pôrode som v tom pokračovala a vlastne dodnes. Používala som tie s najviac kvapkami už na cestu z pôrodnice a celkovo počas 600 nedelia miesto tých obrovských vložiek a to teda zo mňa valila krv.. pre mňa to bola najlepšia investícia. Nikdy sa mi nestalo, že by som pretiekla ani po 5-6hodinách alebo by som cítila pocit vlhka. necítim sa v nich ani ako v plienke. Skôr mám koľkokrát pocit, či nie som naostro.. mávam fakt brutálnu menštruáciu od pôrodu ale naozaj sa mi ani raz nestalo, že by som pretiekla.. netreba zabúdať, že treba sa ale o ne starať podľa návodu a neprať ich len tak mirnix-dirnix.. potom tá savá časť nepracuje správne. odporúčam ich všade a zatiaľ sa ani jedna kamoška čo ich skúsila nesťažovala.

anonym_12d7ab
Včera o 12:53
@anonym_007616

@anonym_autor moja skusenost je ze nie. mavam silnu menstruaciu a prve dni mi pretekali po 2,5 hodine. ja som sa v nich nikdy neodvazila ist von len tak v prve dni. jedine s tamponom na krato alebo v posledne dni bez tamponu. za mna su aj celkom pohodlne, ale uplne nanic. obcas si ich dam do prace ako poistku spolu s vlozkou. ale to len preto, ze uz ich mam kupene. tak aby sa nejako vyuzili.
a vypravat z nich tu krv ma otravovalo. navyse neverim, ze po vyprani boli naozaj ciste. keby je ta sava vrstva biela, myslim si ze by to bolo vidiet...

@anonym_007616 keď ti nohavicky pretecu za 2,5 hodiny, vlozky/tampony si menis kazdych 20 minut?

anonym_007616
Včera o 13:08
@anonym_12d7ab

@anonym_007616 keď ti nohavicky pretecu za 2,5 hodiny, vlozky/tampony si menis kazdych 20 minut?

@anonym_12d7ab nie, podla potreby. najskor tak po 2 hodinach. ale ked idem na wc tak vidim aky je stav(narozdiel od ciernej latky). a nemusim sa kvoli vymene prezliekat na zachode.

bbwwoman
Včera o 13:37
@katkakuch1

Normálne som prekvapená koľko rôznorodých názorov tu je.. mám doma už asi 15 ks snuggsov. Začala som ich používať asi dva roky pred tehotenstvom a hneď po pôrode som v tom pokračovala a vlastne dodnes. Používala som tie s najviac kvapkami už na cestu z pôrodnice a celkovo počas 600 nedelia miesto tých obrovských vložiek a to teda zo mňa valila krv.. pre mňa to bola najlepšia investícia. Nikdy sa mi nestalo, že by som pretiekla ani po 5-6hodinách alebo by som cítila pocit vlhka. necítim sa v nich ani ako v plienke. Skôr mám koľkokrát pocit, či nie som naostro.. mávam fakt brutálnu menštruáciu od pôrodu ale naozaj sa mi ani raz nestalo, že by som pretiekla.. netreba zabúdať, že treba sa ale o ne starať podľa návodu a neprať ich len tak mirnix-dirnix.. potom tá savá časť nepracuje správne. odporúčam ich všade a zatiaľ sa ani jedna kamoška čo ich skúsila nesťažovala.

@katkakuch1 ja osobne ich nemám keďže takú veľkosť nevyrábajú 😅 ale čo viem ženy si chvália kupovali odomňa často
Ale zas niekomu nemusia sadnúť kvôli materiálu
Ono je to dosť podobné ako plavky
Sú rôzne názory ale kto kúpi akékoľvek menštruačné nohavičky neolutuje
Niekto má rád snuggs niekto bud z DM alebo OB
Každá značka sa niečím líši

fasta_la
Včera o 13:54

mam snuggs a aj tiez DMky, ale snuggys sa mi pozdávajú viac.
Používam to na noc, alebo do práce ako "istotu" k tamponu /mám sedavé zamestnanie.
ja menštruačne noahvičky možem len a len odporúčať

anonym_784b86
Včera o 13:57

Ja tiež pouzivam nohavičky menštruačné (konkrétne od Lindex) a nedám dopustiť. Aktuálne riešim túto tému,lebo moje gaťky niektoré už majú 4+ rokov, xy krát prané,takže už vypovedajú službu (zatvrdli,nevydržia tak dlho) ale to nie je závada,proste bežná vec,že raz za čas aj treba nové kúpiť.
Ja mám extra silný menzes a používam iba nohavičky, spočiatku som sa bála, ale keď som zistila,že vydržia aj moje galeje (áno,ja viem že to není ok mať taký menzes,mám na to aj diagnózu), tak som si ich brala už aj do práce na zmeny. Odvtedy okrem pôrodu nepoužívam nič iné a neviem si to veru predstaviť,čo by som robila bez nich. Skúšala som všeličo - kalisok,menštruačnu špongiu, tampón ( nevyhovovalo). Vložky sú klasika,ale práveže v tých som sa cítila veľmi nekomfortne a nepohodlno, absolútne som v nich nemala nikdy takú istotu,ako mám v nohavičkách. Aktuálne budem objednávať nové kusy, za mňa na také plnohodnotné fungovanie aj počas silnej ms je treba aspoň 8-10ks mať. Idem skúsiť tentokrát aj snuggs,lindex a ešte jedny perties značku,ktorú chvália hlavne v Česku,nie je až taká známa ale vraj tiež top 🤷😀 najlepšie je to odskúšať si na sebe, ja práveže jedine s nohavičkami konečne nemám pocit,že sedím v mlacke krvi,nepotim sa v tom, necítim vlhko, nič. Konečne neriešim ani že mám menzes, lebo je mi to maximálne pohodlné. Takto cez leto ani nevravím 🤷

gerrwie_girl
Včera o 14:20
@zuzacka16

ahoj..áno používam, už to bude rok v auguste..a teda za mňa pecka, neviem si ich vynachváliť..prvýkrát som si ich odskúšala doma - že koľko vydržia, než začnú pretekať a teda tie najsilnejšie (tuším 4 kvapky), tie mi vydržia 6h a začnú pretekať, takže za mňa fajn, ale mám viac kusov a striedam si to a takisto mám aj jedny nočné tiež pecka..vložky či tampóny by som už nechcela..ale ako píšem mám 3 kusy tie pre najsilnejšiu menštruáciu a 3 kusy pre strednú..a teda kupovala som ich vždy v akcii, vždy v lete mávajú ale aj počas roka som už videla..

@zuzacka16 otázka. Ked to mas v praci tak si ich tam prezlecies? A tie spinave mas potom v kabelke? Ci ako to funguje? 🙂 neviem si to akosi stale predstaviť

windblue
Včera o 14:24

Ja používam aj snuggs aj dm privátne. Mam veľmi silnú menstruaciu, po kúpe snuggs som skúšala doma a vydržali mi cca 5 hodín tie na najsilnejšiu, takze som ich normalne nosila. Ale teraz keď ich mam už rok, tak tie isté mi vydrzia max 3 hodiny skor menej akoby sa sprali. Keď som v práci tak ich nepoužívam, to radšej vlozky. Ale na slabšiu menstruaciu asi od 3-4teho dna sú super, zo začiatku je treba si teda zvyknúť na ten pocit že sú nohavicky hrubšie akoby plienkové ale to je raz dva. No ako som pisala mam aj dm, tie na silnú menstruaciu vôbec, pretekali ihneď, ale na slabú v pohode ako lacnejšia alternatíva. Viem ešte ze ma aj OB svoje nohavicky takéto, ale čo som čítala recenzie tak dosť bieda, takže som ich ani neskúšala, ale skus pozrieť mozni sa zlepšili.

tzatzik
Včera o 14:30

@anonym_autor Tie obyčajné od nich za mňa nie sú nič moc, pretekajú, ale potom som si kúpila model Hugger Iconic a tie sú topka. Vyskúšala som aj ďalšie dve značky a u každej mi niečo vadilo, ale tieto sú super.

izabela333
Včera o 14:34

ja neodporucam. Mavam silnu menstruaciu a pretekaju. Po troch hodinach uz som mala krv na rifliach. Pohodlne su ale na silnu menstruaciu nie su dobre.

katkakuch1
Včera o 19:10
@bbwwoman

@katkakuch1 ja osobne ich nemám keďže takú veľkosť nevyrábajú 😅 ale čo viem ženy si chvália kupovali odomňa často
Ale zas niekomu nemusia sadnúť kvôli materiálu
Ono je to dosť podobné ako plavky
Sú rôzne názory ale kto kúpi akékoľvek menštruačné nohavičky neolutuje
Niekto má rád snuggs niekto bud z DM alebo OB
Každá značka sa niečím líši

@bbwwoman áno jasné. 😊 Každej niečo iné vyhovuje. Len som prekvapená, že naozaj som ešte nikdy nepočula, že by snuggsy niekomu nevyhovovali.. ale už aspoň viem..😊

tzatzik
Včera o 19:18
@izabela333

ja neodporucam. Mavam silnu menstruaciu a pretekaju. Po troch hodinach uz som mala krv na rifliach. Pohodlne su ale na silnu menstruaciu nie su dobre.

@izabela333 Ktorý model si skúšala? Lebo len základný pretiekol aj mne, a to aj keď som nemala silnú.

bbwwoman
Včera o 19:27
@katkakuch1

@bbwwoman áno jasné. 😊 Každej niečo iné vyhovuje. Len som prekvapená, že naozaj som ešte nikdy nepočula, že by snuggsy niekomu nevyhovovali.. ale už aspoň viem..😊

@katkakuch1 niektorí ľudia majú problém s pokožkou robia sa vyrážky napr na zadku 😅 vtedy je najlepšie len bavlnu nosiť
Ale väčšina je spokojná
Sú pani ktoré porobili pri výpredaji zásoby snáď na pár rokov 😁 nuž vydrží to

Strana
z2