icon

Máte skúsenosť s menštruačnými nohavičkami Snuggs?

Včera o 06:38

Už dlhšie na ne narážam v diskusiách a priznám sa, že ma lákajú. Na druhej strane si stále nie som istá, či sú naozaj také pohodlné a spoľahlivé, ako sa o nich píše.
Ak ich používate, boli ste spokojné? Vydržia bez problémov celý deň, alebo ich beriete skôr ako doplnok? Kúpili by ste si ich znova, alebo by ste dnes zvolili niečo iné? Ak iné, ktoré? Je ich dosť v ponuke, neviem sa v tom vôbec orientovať.

Strana
z2
zuzacka16
Dnes o 04:23
@gerrwie_girl

@zuzacka16 otázka. Ked to mas v praci tak si ich tam prezlecies? A tie spinave mas potom v kabelke? Ci ako to funguje? 🙂 neviem si to akosi stale predstaviť

@gerrwie_girl ahoj, áno, už viem cca po koľkých hodinách si ich prezliecť, normálne mám sáčok (v ňom čisté) a prídem na WC a prezlečiem si ich tam a potom fungujem ďalej..prídem domov a potom tie použité hneď v studenej vode "preperiem" a keď sa nahromadí prádlo, tak operiem normálne aj s iným tmavým prádlom, ale ako som písala ja mám viac kusov, takže to striedam podľa intenzity menštruácie a teda nepoužívam už ani vložku ani tampón, nevidím význam v tom si kupovať nohavičky, keď si mám dať ešte tampón či vložku..

Strana
z2