icon

Máte skúsenosti s produktami Alori?

18. aug 2026

Ahojte, mate skúsenosti s produktami? Na fb vzdy na mna vyskakuju reklamy bud na cistic podlah, tekuta žehlička..su dobre?

petamich
19. aug 2026

Pár som objednala, tiež to na mňa vyskakovalo 🙂 odstraňovač škvŕn je super, mám malý stále so sebou, taký prášok na silné škvrny je tiež dobrý, hlavne na biele. Tá tekutá žehlička nie je vôbec taká zázračná ako reklamujú, sa tvária akoby to bolo jedna k jednej k normálnej, tak tomu som samozrejme neverila ale čosi vyrovná, na dovolenke mi to aj bodlo.

autor
19. aug 2026
@petamich

Pár som objednala, tiež to na mňa vyskakovalo 🙂 odstraňovač škvŕn je super, mám malý stále so sebou, taký prášok na silné škvrny je tiež dobrý, hlavne na biele. Tá tekutá žehlička nie je vôbec taká zázračná ako reklamujú, sa tvária akoby to bolo jedna k jednej k normálnej, tak tomu som samozrejme neverila ale čosi vyrovná, na dovolenke mi to aj bodlo.

@petamich ten odstranivac skvrn som tiež videla :D tak som.si vravela,ze za pokus to stoji. Vdaka za nazory, pomoze mi to pri rozhodovaní sa

muchotrafka298
19. aug 2026

Ja som mala odtial cistic drezu, nula nula nic. Na jedenkrat som vypotrebovala celu malu flasticku. Ovela lepsie je tam hodit tabletu do umyvacky riadu, ktora je niekolko nasobne lacnejsia. Uz od nich nekupim nic.

drnda007
19. aug 2026

Za mna tiez cistic na drez nie je dobry za tu cenu. Uplne v pohode staci fixinela antikalk, alebo čokoľvek ine. Okena a zrkadlá to isté, žiaden zázrak...

chupakabra
19. aug 2026

Ja mam čistič na matne povrchy . Super vec , funguje ako ma a to balenie mi vydrží dlho

anonym_7a6823
19. aug 2026

Ja som objednala tri produkty, jeden z nich mi neposlali, peniaze nevrátili a na maily absolútne nereagovali. Už je to aj rok odvtedy.