Pizza Dr Oetker Quattro Formaggi po dopečení suchá. Prečo?

Dnes o 08:48

Ahojte, kupila som Dr Oetker Ristorante Quattro Formaggi ako rychlu veceru ale po dopeceni bola pizza dost sucha aj ked som dodrzala cas aj teplotu, piekla som ju v klasickej rure na 220 stupnov, robim nieco zle alebo je to bezna kvalita tohto produktu, dakujem za skusenosti

huxy
Dnes o 08:51

Neviem ako dlho si ju piekla. Ja inak zvyknem na 180°. Taká pizza nikdy nebude ako z pizzerie. Je chrumkavejšia, ale zas nikdy nebola suchá.

autor
Dnes o 08:55
@huxy

@huxy Šla som podľa návodu na krabici :-/
Poprípade existuje nejaká lepšia značka?

bursika
Dnes o 08:59

Ja kupujem v Lidli, neviem či je to nejaká ich značka, Alfredo. Ale akože tiež si od toho nesľubuj neviem čo.

anonym_d843fa
Dnes o 09:04

Mrazené pizze Dr.Oetker si bežne robí môj syn v Remoske.Nedodrzuje žiaden návod,len sleduje vrch pizze, ktorý keď sa mu zdá upečený,pizzu pomocou varešky nadvihne a keď je aj zo spodu upečená, vyberá pizzu na tanier.Samozrejme,pizza z donášky, čerstvo pripravena je iná káva,ale zjesť sa dá raz za čas aj mrazená

anonym_00fdda
Dnes o 09:11

mne nechutí, takže radšej obložím hotové cesto a dám si piecť, tiež mám do pol hod hotovú

anonym_e9780c
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@huxy Šla som podľa návodu na krabici :-/
Poprípade existuje nejaká lepšia značka?

@anonym_autor
Ta pizza je OK ale kazda truba pecie trochu inac ja vzdy este piidavam bud salamu, syr a nakoniec bylinky
ale to sa mi podarilo az na 3x aby to bolo jeditelne😄

veselo_neveselo
Dnes o 09:33

@anonym_autor piekla si 220 s ventilatotom ci len horne-spodne? S ventilatorom bude sucha, zhora-zdola budr akurat, ale to cesto je pevne, nie makke, ohybave ako si mozno zvyknuta z pizzerky.

januska12323
Dnes o 09:43

Musíš ísť podľa svojej rúry nie podľa návodu.

evinea
Dnes o 10:51

ja kupujem pizzove cesto, dame si tam, co mame radi a je to o dost lepsie teda ako tieto mrazene pizze. casovo to nie je o moc narocnejsie.

elenka.k
Dnes o 11:47

@anonym_autor ja dám predhriať rúru cca. 10 min. , po vložení na 200 a iba chvíľku 11,5 min. z toho poslednú minútku iba zdola😉

Dnes o 11:53

nikolani
Dnes o 12:33

Voľakedy som kupovala Casa di Mama, ci tak dajako. Tiez je od Dr Oetker, ta bola super

hefo
Dnes o 12:38

Nechapem, ako moze niekto nieco take hnusne kupovat

@anonym_9e3f1f A ja to úplne chápem. Naviac, slovo "hnusné" na to povie len rozmaznaný človek. Ostatní chápu niečo ako "pomer cena/výkon"...

Dnes o 12:44
@hefo

@hefo "hnusne" povie clovek, ktory do seba nedava nezdrave polotovary a zalezi mu na svojom zdravi

simca06022011
Dnes o 12:45

lebo je to sucha placka.. preto :DD tato pizza nie je makka a chrumkava ako z pizzerky, ona vyslovene je aj vzdy bola taka.. keksikova :DD ci ako to nazvat
ja osobne nepeciem pizzu na 220, to si proste treba natrenovat na svojej rure (my robime domacu, alebo kedysi sme radsej kupili cesto na pizzu - billa ma fajn aj velke).. sledujem a ked je hotova vyberiem

liusa82
Dnes o 14:08

ja nikdy nejdem podla návodu ale sledujem vo svojej rúre.A ja mám práveže rada takú chrumkavejšiu ale ovela lepšia ako mrazena je taka balena a predavana v chladničke teda v chladiacom boxe nie mraziacom je kysnuta v Lidli som ju zvykla kupovavať.Len už tam tak často nechodím neviem či ju tam ešte predávajú.Tá bola dobrá

kate9999
Dnes o 14:11

@anonym_autor vysoká teplota

kocuris
Dnes o 14:13

Nechapem, ako moze niekto nieco take hnusne kupovat

@anonym_9e3f1f keď som asi pred mesiacom tu napísal, že najlepšia pizza pre mňa je moja vlastnoručne vyrobená, skoro ma tu ukameňovali 🤣 Tak si daj pozor, bo tu ťa dokážu v diskusii normálne ukrižovať 🤣🤣🤣 Konkrétne aj túto @simca06022011, však?

Dnes o 15:24
@kocuris

@kocuris ale ved tu je 80% posahanych zenskych. Ja sa sem chodim zabavat, strasne sa tu smejem z niektorych (nemyslim v tejto diskusii)

kocuris
Dnes o 15:35
@anonym_9e3f1f

@anonym_9e3f1f Nápodobne. Niekedy je to fakt úsmevné. Ak je toto profil národa, tak dovidenia 🤣

eeffka
Dnes o 15:48

Oetker ristorante je keksikova ako niekto presne pomenoval, ale ja ju mam rada 🤣peciem na 180 isto nie na 220 a okom. Dobra je Oetker Feliciana, ta ma vyssie okraje ale malokedy u nas maju tu co mam rada