Pizza Dr Oetker Quattro Formaggi po dopečení suchá. Prečo?
Ahojte, kupila som Dr Oetker Ristorante Quattro Formaggi ako rychlu veceru ale po dopeceni bola pizza dost sucha aj ked som dodrzala cas aj teplotu, piekla som ju v klasickej rure na 220 stupnov, robim nieco zle alebo je to bezna kvalita tohto produktu, dakujem za skusenosti
Neviem ako dlho si ju piekla. Ja inak zvyknem na 180°. Taká pizza nikdy nebude ako z pizzerie. Je chrumkavejšia, ale zas nikdy nebola suchá.
@huxy Šla som podľa návodu na krabici :-/
Poprípade existuje nejaká lepšia značka?
Ja kupujem v Lidli, neviem či je to nejaká ich značka, Alfredo. Ale akože tiež si od toho nesľubuj neviem čo.
Mrazené pizze Dr.Oetker si bežne robí môj syn v Remoske.Nedodrzuje žiaden návod,len sleduje vrch pizze, ktorý keď sa mu zdá upečený,pizzu pomocou varešky nadvihne a keď je aj zo spodu upečená, vyberá pizzu na tanier.Samozrejme,pizza z donášky, čerstvo pripravena je iná káva,ale zjesť sa dá raz za čas aj mrazená
mne nechutí, takže radšej obložím hotové cesto a dám si piecť, tiež mám do pol hod hotovú
@huxy Šla som podľa návodu na krabici :-/
Poprípade existuje nejaká lepšia značka?
@anonym_autor
Ta pizza je OK ale kazda truba pecie trochu inac ja vzdy este piidavam bud salamu, syr a nakoniec bylinky
ale to sa mi podarilo az na 3x aby to bolo jeditelne😄
@anonym_autor piekla si 220 s ventilatotom ci len horne-spodne? S ventilatorom bude sucha, zhora-zdola budr akurat, ale to cesto je pevne, nie makke, ohybave ako si mozno zvyknuta z pizzerky.
ja kupujem pizzove cesto, dame si tam, co mame radi a je to o dost lepsie teda ako tieto mrazene pizze. casovo to nie je o moc narocnejsie.
@anonym_autor ja dám predhriať rúru cca. 10 min. , po vložení na 200 a iba chvíľku 11,5 min. z toho poslednú minútku iba zdola😉
Nechapem, ako moze niekto nieco take hnusne kupovat
Voľakedy som kupovala Casa di Mama, ci tak dajako. Tiez je od Dr Oetker, ta bola super
Nechapem, ako moze niekto nieco take hnusne kupovat
@anonym_9e3f1f A ja to úplne chápem. Naviac, slovo "hnusné" na to povie len rozmaznaný človek. Ostatní chápu niečo ako "pomer cena/výkon"...
@hefo "hnusne" povie clovek, ktory do seba nedava nezdrave polotovary a zalezi mu na svojom zdravi
lebo je to sucha placka.. preto :DD tato pizza nie je makka a chrumkava ako z pizzerky, ona vyslovene je aj vzdy bola taka.. keksikova :DD ci ako to nazvat
ja osobne nepeciem pizzu na 220, to si proste treba natrenovat na svojej rure (my robime domacu, alebo kedysi sme radsej kupili cesto na pizzu - billa ma fajn aj velke).. sledujem a ked je hotova vyberiem
ja nikdy nejdem podla návodu ale sledujem vo svojej rúre.A ja mám práveže rada takú chrumkavejšiu ale ovela lepšia ako mrazena je taka balena a predavana v chladničke teda v chladiacom boxe nie mraziacom je kysnuta v Lidli som ju zvykla kupovavať.Len už tam tak často nechodím neviem či ju tam ešte predávajú.Tá bola dobrá
Nechapem, ako moze niekto nieco take hnusne kupovat
@anonym_9e3f1f keď som asi pred mesiacom tu napísal, že najlepšia pizza pre mňa je moja vlastnoručne vyrobená, skoro ma tu ukameňovali 🤣 Tak si daj pozor, bo tu ťa dokážu v diskusii normálne ukrižovať 🤣🤣🤣 Konkrétne aj túto @simca06022011, však?
@kocuris ale ved tu je 80% posahanych zenskych. Ja sa sem chodim zabavat, strasne sa tu smejem z niektorych (nemyslim v tejto diskusii)
Oetker ristorante je keksikova ako niekto presne pomenoval, ale ja ju mam rada 🤣peciem na 180 isto nie na 220 a okom. Dobra je Oetker Feliciana, ta ma vyssie okraje ale malokedy u nas maju tu co mam rada