icon

Skúsenosti s menštruačnými plavkami: Ktorá značka je najlepšia?

16. jún 2026

Máte s nejakými konkrétnu skúsenosť? Aká značka a typ? Primárne s vyšším sedom. Vďaka

muchotrafka298
16. jún 2026

Ja mam od modibodi aj dorina, spodny diel. Su urcene pre velmi slabe krvacanie, nakolko ta sava vrstva ma asi 2 mm. Su to bezne cierne plavky, nicim nie su odlisne od klasickych

lucikos
16. jún 2026

Značka Perties model Yoko sú menštruačné plavky s vyšším sedom. Majú aj model Aqua. Dcéra má oba modely aj iné menštruačné nohavičky od tejto značky a bez nehody. Plavky zvládajú 2 hodinový plavecký tréning.
Práve majú ponuku 1+1 zdarma čo vždy využijem.

tecila
16. jún 2026

Ja som kupovala teraz v DMke kvôli úspore času Snuggs a sú v pohode práve testujem na dovolenke.

anonym_138ddc
16. jún 2026

Perties

silvinka511
16. jún 2026
@lucikos

Značka Perties model Yoko sú menštruačné plavky s vyšším sedom. Majú aj model Aqua. Dcéra má oba modely aj iné menštruačné nohavičky od tejto značky a bez nehody. Plavky zvládajú 2 hodinový plavecký tréning.

@lucikos presne aj u nás takto 👍

smejko
16. jún 2026
@lucikos

@lucikos maju prosím a prípadne máte overené aj klasické gaťky? Moja dcéra najradšej vyťahuje nohavičky až k prsiam, neviem nájsť vhodný strih. Ďakujem

lucikos
16. jún 2026
@smejko

@lucikos maju prosím a prípadne máte overené aj klasické gaťky? Moja dcéra najradšej vyťahuje nohavičky až k prsiam, neviem nájsť vhodný strih. Ďakujem

@smejko Má Demi a na noc Alia. Tie majú absorbčnú vrstvu od pupku až na chrbát 😁.
Oboje sú dosť vysoké.