Skúsenosti s menštruačnými plavkami: Ktorá značka je najlepšia?
Máte s nejakými konkrétnu skúsenosť? Aká značka a typ? Primárne s vyšším sedom. Vďaka
Značka Perties model Yoko sú menštruačné plavky s vyšším sedom. Majú aj model Aqua. Dcéra má oba modely aj iné menštruačné nohavičky od tejto značky a bez nehody. Plavky zvládajú 2 hodinový plavecký tréning.
Práve majú ponuku 1+1 zdarma čo vždy využijem.
Ja som kupovala teraz v DMke kvôli úspore času Snuggs a sú v pohode práve testujem na dovolenke.
Perties
Práve majú ponuku 1+1 zdarma čo vždy využijem.
@lucikos presne aj u nás takto 👍
Práve majú ponuku 1+1 zdarma čo vždy využijem.
@lucikos maju prosím a prípadne máte overené aj klasické gaťky? Moja dcéra najradšej vyťahuje nohavičky až k prsiam, neviem nájsť vhodný strih. Ďakujem

Ja mam od modibodi aj dorina, spodny diel. Su urcene pre velmi slabe krvacanie, nakolko ta sava vrstva ma asi 2 mm. Su to bezne cierne plavky, nicim nie su odlisne od klasickych