Skúsenosti s nastreľovaním náušnic u detí
Ahojte, dnes robené... Riešili by ste to? Ide o dcéru 3,5 roka.
S prvou dcérou sme mali zlú skúsenosť - zapaľovala sa jedna tak nenosí vôbec, druhá dcéra (to sme počkali kým nebude chcieť sama) a dlho už pýtala, tak sme dnes dali...a teda takýto výsledok...
Sestrička mi povedala, že to je dobre, že to má také uško
Nespravím viac problémov, keď to budem chcieť prepichnúť? Dajte prosím skúsenosti 🙌
Mne sa to stalo tiez s dcerou. 😒 Dokonca jej tam pripichli rusko, lebo to bolo v case korony. Cele trapne to bolo, nausnice sme po case vybrali lebo sa zapalili a nechali zarast. Ked mala ale 11rokov, tak potom uz chcela, isli sme do salona kde jej to spravili omnoho krajsie, mali aj krajsie nausnicky na vyber a radili co robiť ak sa zapalia. Vtedy to uz vydržalo a dnes nosi nausnice
Pozri ked ta to stve, porozpravaj sa este s dcerkou. Ja by som jej vysvetlila ze to ta teta proste nespravila dobre, dohodnete sa ze nabuduce pojdete uz aj s bodkami. Ked teraz vyberies a nechas zarast, myslim ze to bude raz dva. Potom sa poradis v nejakom salone. Dcerka je odvazna, verim ze zvladne aj druhe nastrelenie. Mojim keby takto nastrelia tak by ma to tiez stvalo...nenechala by som to tak, darmo si rodina rozprava. Ani sebe by som tak nechcela. A este si to vsimnu spoluziaci nedajboh a vies ake vedia byt deti krute... No nenechala by som to tak
Ach žienky, všetci (rodina, manžel) ma odhovaraju, že nemám radšej vymýšľať... Čo keď to dopadne horšie, či už zápal alebo neviem čo... Ja mám šťastie na takéto veci, že čím viac hrotim, je to horšie🙂↕️
Ale sakra má to zlosti
@stanusenka zmen pristup kvoli dcere.urob z toho jedinecnosť.ved takto to nema hocikto😃
@stanusenka usnica sa meni, nechaj to tak. Aj dcéra ich ma teraz v 8 rokoch vysoko, lebo jej sa spodná cast predĺžila
@anonym_db9640 to viem, ale väčšinou sa zmení podľa mňa súmerne. Nie že jedna jej narastie viac ako druhá aby sa dorovnali. 😔
Pozri ked ta to stve, porozpravaj sa este s dcerkou. Ja by som jej vysvetlila ze to ta teta proste nespravila dobre, dohodnete sa ze nabuduce pojdete uz aj s bodkami. Ked teraz vyberies a nechas zarast, myslim ze to bude raz dva. Potom sa poradis v nejakom salone. Dcerka je odvazna, verim ze zvladne aj druhe nastrelenie. Mojim keby takto nastrelia tak by ma to tiez stvalo...nenechala by som to tak, darmo si rodina rozprava. Ani sebe by som tak nechcela. A este si to vsimnu spoluziaci nedajboh a vies ake vedia byt deti krute... No nenechala by som to tak
@bazalka1 ja by som to sebe menila hneď, ale to som ja. Nechcem jej spôsobiť viac bolesti alebo problémov, teraz začala rozprávať, že nechce ísť znova, tak som na važkach, hoci som už chcela vybrať
Ušnica sa mení ale aj mojej mesačnej nastrelili rovno a čuduj sa svete, teraz má 2 a pol roka a stále ich má rovno.. Ja by som šľa dať prestreliť k niekomu inému. Naša doktorka si nakreslila bodku perom kde streliť
Normálne som mala pocit, že pozerám na uši svojej malej, kebyže nemáme inú farbu náušníc. Nastrelovali jej ich minulý týždeň a doslova toto isté 🫣
Normálne som mala pocit, že pozerám na uši svojej malej, kebyže nemáme inú farbu náušníc. Nastrelovali jej ich minulý týždeň a doslova toto isté 🫣
@anonym_fe9acd a robila ti bodku nech vie kam? Mne teda v nespravila a v rýchlosti mi to nedošlo, a to viem, že sa to robí, skrátka taký malý chaos
Ach žienky, všetci (rodina, manžel) ma odhovaraju, že nemám radšej vymýšľať... Čo keď to dopadne horšie, či už zápal alebo neviem čo... Ja mám šťastie na takéto veci, že čím viac hrotim, je to horšie🙂↕️
Ale sakra má to zlosti
@stanusenka boze kam uz horsie😄 ja mam 35 a dierka aj do rana vie sa zahojit. preco by tam niečo hnilo?🙈😄😄 chod a vyries to, boha
@bazalka1 ja by som to sebe menila hneď, ale to som ja. Nechcem jej spôsobiť viac bolesti alebo problémov, teraz začala rozprávať, že nechce ísť znova, tak som na važkach, hoci som už chcela vybrať
@stanusenka slub jej navstevu "salonu krásy") za mnaje najlepšie robit u piercing majstra a nie u nejakych doktorov ktore to robia dva krat rocne. a este ja mam všetko pichnute ihlou a nie tými strojmi. precitaj o rozdieloch. a v tom salone dcerka vie aj nove náušničky vybrat, mozno ju to namota👍 su tam špeciálne s chirurgickej ocele
@stanusenka boze kam uz horsie😄 ja mam 35 a dierka aj do rana vie sa zahojit. preco by tam niečo hnilo?🙈😄😄 chod a vyries to, boha
@anonym_8f8e95 kľud, ako vidíš vyššie už to riešim. Žiaľ, mám skúsenosti zo života vo všetkom, čo chcem nasilu spraviť podľa seba a inak, sa to dodrbe... Moje šťastie🙃
Náušnica je vonku, nejako to už dopadne
@stanusenka slub jej navstevu "salonu krásy") za mnaje najlepšie robit u piercing majstra a nie u nejakych doktorov ktore to robia dva krat rocne. a este ja mam všetko pichnute ihlou a nie tými strojmi. precitaj o rozdieloch. a v tom salone dcerka vie aj nove náušničky vybrat, mozno ju to namota👍 su tam špeciálne s chirurgickej ocele
@anonym_8f8e95 nesuhlasim, je to velky zásah, kedy sa moze hocico pohnojit, moze dieťa odpadnúť, dostat sok, najlepšie anatómiu ucha pozna lekár, išla by som s týmto len k ORL lekarovi. Ale určite k inej, než bola
@anonym_fe9acd a robila ti bodku nech vie kam? Mne teda v nespravila a v rýchlosti mi to nedošlo, a to viem, že sa to robí, skrátka taký malý chaos
@stanusenka práveže jej robila aj bodky, vyzeralo to v pohode a nakoniec jedna dierka ok a druhá dopadla takto. Spočiatku to tak krivo ani nevyzeralo, lebo to mala opuchnuté, ale teraz na to pozerám už druhý deň a premýšľam, že jej tu náušnicu vyberiem tiež a obzvlášť, keď vidím foto tvojej malej po vybratí...nechápem ako to tak krivo nastrelia
… no ja neviem s tým zarastaním dierok … ja som si dala nastreliť ďalšie náušnice keď som mala 15, nikdy ich nenosila a doteraz mi dierky nezarástli .. mám 39
@stanusenka zmen pristup kvoli dcere.urob z toho jedinecnosť.ved takto to nema hocikto😃
@janinah neviem čo je také strašne smiešne na sfušovanej robote 🤦♀️
@anonym_fe9acd tak teraz som sa ja pozrela tiež, že to su uši mojej malej😁 len tá farba🤭
A neriešila si? Ja som sa rozhodla konať, náušnica je dole, pozri na ten "zázrak"... Som rada, že som to spravila
@stanusenka dobre si urobila. To je hrozne nízko. Sestrička asi ráno padla.na hlavu ak ti povedala, že to je dobre. Neboj na 2x to už bude dobre.
@anonym_8f8e95 nesuhlasim, je to velky zásah, kedy sa moze hocico pohnojit, moze dieťa odpadnúť, dostat sok, najlepšie anatómiu ucha pozna lekár, išla by som s týmto len k ORL lekarovi. Ale určite k inej, než bola
@anonym_db9640 velky zasah?🙈🤪😄 hm...🙈
@stanusenka dobre si urobila. To je hrozne nízko. Sestrička asi ráno padla.na hlavu ak ti povedala, že to je dobre. Neboj na 2x to už bude dobre.
@anonym_3e397c verím, že bude. Inak toto je moja druhá dcéra a druhý na hovno pokus, prvá síce malá prepichnute, mala aj bodky a aj tak krivo, nie síce až tak ako táto dcéra ale nechali sme, mala problémy s pravidelným hnisaním ... Vybrali sme a už nenosí pár rokov. Preto sme chceli, že druhá bude mať až keď sama bude chcieť ☺️
@anonym_fe9acd tak teraz som sa ja pozrela tiež, že to su uši mojej malej😁 len tá farba🤭
A neriešila si? Ja som sa rozhodla konať, náušnica je dole, pozri na ten "zázrak"... Som rada, že som to spravila
@stanusenka tak ta sestra je snad slepa , ked to takto prepichla, ma to jednak nizko ale aj blizko pri hlave oproti druhej strane , dobre ze si to vybrala.
@stanusenka tak ta sestra je snad slepa , ked to takto prepichla, ma to jednak nizko ale aj blizko pri hlave oproti druhej strane , dobre ze si to vybrala.
@sidicek ako ona je inak veľmi milá, verím, že nie schválne, ale nechápem, že si tak veľmi verí aby nespravila ani pomôcku🤦 už som poučená, že nič na rýchlo, príprava musí byť 🙃
@iwanna a kedy si dala opäť nastreliť?
@stanusenka o pár týždňov. Nepamätám si to presne, bolo to dávno. Tým, že to bolo hneď vybraté, pekne to zarástlo.

Ale sakra má to zlosti
@stanusenka neboj sa. Kedysi mali dievčatá zapálené ušká od náušníc tiež. Na to existuje dezinfekcia a antibiotická mastička, kedysi púder. Ja by som vybrala čím skôr a potom znova. Dcérke to vysvetli, povedz nejakú akože historku, sľúb zmrzku, pizzu, lízatko a vybavené. Myslím si, že ak by si to neurobila budeš banovať celý život. Ja mám 52 a mama to vždy spomenie, aj keď sme boli na moju 50 kupovať šperk v Zlatokove a chcela som náušnice, žiadne mi riadne nesedeli, tak to spomenula. Neboj sa.