Stojí Philips Sonicare Prestige 9900 za tú cenu?
ahojte, zvazujem kupu Philips Sonicare Prestige 9900 ale cena okolo 200 eur sa mi zda dost vysoka, doteraz som pouzivala klasicku kefku, zaujima ma ci je rozdiel naozaj taky velky a ci sa to oplati z dlhodobeho hladiska, budem rada za nazory, popripade ci nezacat nejakou lacnejsou?
nižsie rady spravia takú istú službu ako vyššie, rozdiel je len vo vychytávkach, ktoré úprimne použiješ raz zo zvedavosti (napr. sledovanie čistenia zubov cez bluetooth) a zabudneš na to, je to nepotrebné a zbytočné pre mňa, moja stála okolo 110€ a mám ju už asi 7 rokov, zuby perfektne vyčistí a to mi stačí
Ja mam klasicku nizsiu rada tusim za 70€ a som mega spokojna. Žiadnu z tych funkcii navyse nepotrebujem a zuby umyva perfektne.
Stačí aj tá nižšia rada, je super🙂 keby ale neviem čo s peniazmi, určite beriem tú najvyššiu radu, mňa to baví také sledovať 🙈
mam sonicare 9000 a je to gamechanger pre mna. je super, nepouzivam appku, to je zbytocne pre mna, ale uz si nikdy nechcem cistit zuby klasickou kefkou, proste konecne hladke a belsie zuby. mna stala 125 eur minuly rok v aprili a je stale super.
Ak si doteraz používala len klasicku kefku, tak zatiaľ asi ani netušíš, či Ti to bude vyhovovať. Určite by som teda na začiatok neinvestovala 200 eur do kefky. Kúp si nejakú lacnejšiu, nejaký čas ti vydrží a ak uvidíš, že ok je to lepšie, tak potom kúpiť nejaké "delo". Napríklad mne sonická kefka maximálne vyhovuje, používam ju už pekných zopár rokov a len jeden program - mám citlivé zuby. Ale manžela to až tak neoslovilo a používa ju maximálne tak 3-4x do týždňa a inak ostal verný klasickej.
Mám Sonicare najvyssiu radu lebo som prechadzal z klasickej kefky na sonicku a povedal som si ze sak ked uz kupujem taku kefku tak si priplatim a budem mat premiovu. Uprimne? Pouzivam len rezim Clean ktory je aj na lacnejsej verzii. Inak mam len zbytocne predrazenu kefku. Jedine plus je to ze sa nenabija kablom ale ma nabijaci poharik do ktoreho ju len polozis a nabijas. Ale funkcie ako Whitening, Deep clean a Gum care a pod. som v zivote nepouzil. Myslim ze ak prechadzas z klasickej kefky nemusis kupovat najdrahsiu radu (osobna skusenost), akakolvek je lepsia ako klasicka.
Co este urcite spomeniem, za 3 roky mi zacala blbnut kedykolvek v noci sa sama spustila a vibrovala spadnuta v umyvadle az kym sa nevybila. (Urcite si ju zaregistruj na philips stranke, zaruka sa ti predlzi na 5 rokov, ja som to nespravil a doplatil som nato inak by mi zadarmo poslali nove telo kefky) Hore na tom trne je take gumove tesnenie kde sa mi casom spravila mala dierka a do tela sa dostala voda a elektronika blbla. Co odporucam po kazdom umyti dat dole kefkovy nastavec a telo kefky utriet do sucha do uteraka. Telo 9900 sa da kupit za 100€ aby si potom nemusela kupovat novu kefku s dalsim nabijacim poharom za 200. Alebo ja som staru kefku rozobral, vysusil v ryzi, objednal z aliexpresu tesnenie za 2€ a kefka funguje ako nova.

ja mam nejaky nizsi model sonicare, lacnejsi a ked si pozeram tie funkcionality tej 9900 naviac ze to vie upravit intenzitu vibrovania pri pohybe a tlaku na zuby tak imho je to nepotrebna blbost, zakladna verzia umyje zuby rovnako dobre, pripadne aj bluetooth konektivita na sledovanie umyvania zubov cez aplikaciu ?, haha. akoze som milionar a obcas si rad kupim nejaku technicku hracku ale do tohto modelu by som nesiel.