icon

Sú Kaufland K-Classic produkty kvalitné?

Včera o 11:11

caute, kupujete niekto tie veci od K-Classic? ja som minule zobrala ich maslo a jogurty a prisli mi celkom fajn, ovela lacnejsie ako tie znackove. len ma zaujima ci v tom nie je daky hacik v zlozeni. mate oblubene vyrobky z tejto ich rady co su fakt top? ja sa snazim usetrit na nakupe ale nechcem jest "bludy".

anonym_43ef88
Včera o 11:17

Podla mňa je to ôk, samozrejme tie "drahšie sú kvalitnejšie " ja kupujem to čo nám chuti , či to je drahé alebo lacne. Príklad maslo obyčajne to veto nám chuti není ani moc drahé , ale príklad Flora maslo mne nechuti vôbec a to je o dosť drahšie.. podľa mňa tisíc ľudí tisíc chuti .

anonym_1dadf2
Včera o 11:26

Áno, nakupujem tieto “neznačkové” produkty a pri väčšine nevidím v nich zásadný rozdiel. Minimálne nie taký, aby som dala výrazne viac za rajo, galbani atď. Zloženie mi príde úplne v poriadku, niečo lepšie, niečo horšie, vo väčšine prípadov podobné. Kyslá smotana je pre mna kyslá smotana či rajo alebo kaufland značka.

anonym_1dadf2
Včera o 11:29

Mimochodom ak si všimneš na obale tak je tam pôvod často nejaká slovenská mliekareň, ktorá vyrába aj mliečne výrobky pod svojou značkou. Netuším, či je to úplne to isté ale pochybujem, že by medzi nimi bol výrazný rozdiel, ak teda vôbec nejaký

stellarstar
Včera o 11:33

Kupujem pravidelne nie len maslo a jogurty ale aj syr, tatársku, korenia, kávu atd atd nič s nimi nie je

anonym_ddc967
Včera o 11:38

My ich nakupujeme často .Tak isto v každom reťazci ich značky a nemôžem povedať že by niečo stoho bolo že zle .A to je jedno či je to drogéria,potraviny alebo niečo iné

anonym_9cd3fb
Včera o 11:49
@anonym_1dadf2

Mimochodom ak si všimneš na obale tak je tam pôvod často nejaká slovenská mliekareň, ktorá vyrába aj mliečne výrobky pod svojou značkou. Netuším, či je to úplne to isté ale pochybujem, že by medzi nimi bol výrazný rozdiel, ak teda vôbec nejaký

@anonym_1dadf2 Presne. Ja som si minule kúpila v Terne tú ich mliečnu čokoládovú tyčinku a odbalím ju a na kockách napísané DEVA. V obchode som si porovnala túto Terka tyčinku a Deva tyčinku a vyrába ich tá istá spoločnosť. Okrem obalu a ceny som si nevšimla iný rozdiel 🤔 A bežne kupujem napr. aj v Lidli ich Pilos smotanové jogurty a chutia mi lepšie ako "značkové". Ale zase napr. Cottage Cheese mi chutí iba Rajo 🤔 Ale inak kupujem bežne privátne značky reťazcov a aj drogériu a v pohode

anonym_646495
Včera o 11:52

Príde doba, keď nám bude dobre aj neznačkové jedlo.

anonym_9dff08
Včera o 12:00

Kupujeme pravidelne od nich vela produktov a zatial sme boli so vsetkym spokojni. Zlozenie je velakrat lepsie ako u znackovych veci a cena aj o polovicku mensia.

nikha2809
Včera o 12:34
@anonym_9cd3fb

@anonym_1dadf2 Presne. Ja som si minule kúpila v Terne tú ich mliečnu čokoládovú tyčinku a odbalím ju a na kockách napísané DEVA. V obchode som si porovnala túto Terka tyčinku a Deva tyčinku a vyrába ich tá istá spoločnosť. Okrem obalu a ceny som si nevšimla iný rozdiel 🤔 A bežne kupujem napr. aj v Lidli ich Pilos smotanové jogurty a chutia mi lepšie ako "značkové". Ale zase napr. Cottage Cheese mi chutí iba Rajo 🤔 Ale inak kupujem bežne privátne značky reťazcov a aj drogériu a v pohode

@anonym_9cd3fb to máš ako tyčinky Coop Jednota a Dru, je to presne to iste, aj vyrobca

zuzubb007
Včera o 12:44

Ten istý výrobca vyrába výrobky len pod svojou značkou, a ak si to dá vyrobiť Kaufland dajú tam ich logo, presne som si toto všimla také mlieko Rajo nevyrábajú len pod svojou značkou, ale pod značkou iných značiek tak isto stačí začať čítať výrobcu a zistiť, že to nieje možné, koľko výrobkov robí tam istý vyrobca🤣

red_cat
Včera o 12:52

My sme zacali tiez kupovat tieto lacnejsie varianty, nie len v Kauflande ale aj Clever v Bille napriklad alebo v Lidl znacku Pilos..je to vsetko podla mna to iste, rovnaka kvalita.. drahy jogurt Hollandia vyraba presne ten isty vyrobca ako Pilos ci Clever jogurt. Vacsinu syrov taktiez Tami- Tatranaka Mliekaren atd .
Dokonca sme zistili ze aj Clever kava je to iste ako znackova🤭😁 a to sme si predtym dost potrpeli..no hold, konsolidacia nas naucila.
A este tip pre tie co kupujete drahe Always vlozky za takmer 4e..Siempre vlozky su v lidli na chlp rovnake a za 1,50

blackcat8885
Včera o 13:20

Bežne kupujem výrobky Kaufland alebo Tesco a nevidím nejak rozdiel. Nie všetko značkové drahšie musí byť lepšie. Veľakrát he zloženie rovnaké alebo veľmi podobné
Napr v Kauflande Monte nie originál názov neviem ale vyzerá ako Monte tak kupujem často malému alebo parenicu, jogurty atď

venom19
Včera o 13:30

Ahoj, mne sa napr neosvedcilo ich znacky mascarpone

muchotrafka298
Včera o 14:05
@anonym_1dadf2

@anonym_1dadf2 je tam rozdiel, ale bezny spotrebitel ho nezbada. Mne to vysvetloval klient, ktory pracoval v potravinarskom priemysle a vyrabali "znackove" aj "privatne znacky retazcov" produkty. Ze pri tych "privatne znacky retazcov" to ma malicko zmenenu bud recepturu, prichut, nejake koreniny co sa tam davaju a pod. Nemoze to byt uplne identicke, ale laik to nepozna. On mi povedal, co si mam kupit ak to chcem vyskusat, ze aky je to produkt a poslal mi par vzoriek ich produktu. A fakt tam nebol rozdiel, ale ze ziadny. On sa potom smial, ze ten rozdiel po rokoch pozna.

anonym_7bcf19
Včera o 14:07

@anonym_autor naštuduj si zloženie, budeš vedieť či sa páči, alebo nie. Ja to tak robím vždy a Kaufland patrí medzi naše najnavštevovanejšie obchody, aj pre ich radu výrobkov. Väčšinu vyrába v Nemecku, alebo sú slovenské, české a sú oveľa lacnejšie, chutné a kvalitné. Maslo, syry, jogurty a mnohé iné veci.

hefo
Včera o 14:08
@zuzubb007

Ten istý výrobca vyrába výrobky len pod svojou značkou, a ak si to dá vyrobiť Kaufland dajú tam ich logo, presne som si toto všimla také mlieko Rajo nevyrábajú len pod svojou značkou, ale pod značkou iných značiek tak isto stačí začať čítať výrobcu a zistiť, že to nieje možné, koľko výrobkov robí tam istý vyrobca🤣

@zuzubb007 Aj keď to vyrába ten istý výrobca, nemusí to byť úplne totožné (i keď často býva). Väčšinou si reťazec nadiktuje, koľko to má stáť, a tomu sa prispôsobí kvalita (neplatí napr. že poľské potraviny sú všeobecne odpad - poľský výrobca vyrába to a v takej kvalite, ako si od neho objednajú; s tým, že trebárs taký Lidl si dáva lepšie veci vyrábať v Nemecku - napr. pod značkou Milbona, a lacnejšie/horšie v Poľsku - a to má značku Pilos).

Ale myslím, že výrobky K-Classic sú dostatočne dobré pre bežného človeka, nižšia cena je tam úsporami z rozsahu a tým, že sa nemusí míňať na reklamu. Ja toho od nich kupujem veľa a vlastne si nepamätám, či som s niečím bol vyslovene nespokojný.

anonym_85a768
Včera o 14:16

@anonym_autor
Kaufland a Lidl vlastni jedna firma Schwarz Gruppe takze vela krat to iste ina nalepka ina cena kupujem u obidvoch

anonym_7bcf19
Včera o 14:16
@hefo

@zuzubb007 Aj keď to vyrába ten istý výrobca, nemusí to byť úplne totožné (i keď často býva). Väčšinou si reťazec nadiktuje, koľko to má stáť, a tomu sa prispôsobí kvalita (neplatí napr. že poľské potraviny sú všeobecne odpad - poľský výrobca vyrába to a v takej kvalite, ako si od neho objednajú; s tým, že trebárs taký Lidl si dáva lepšie veci vyrábať v Nemecku - napr. pod značkou Milbona, a lacnejšie/horšie v Poľsku - a to má značku Pilos).

Ale myslím, že výrobky K-Classic sú dostatočne dobré pre bežného človeka, nižšia cena je tam úsporami z rozsahu a tým, že sa nemusí míňať na reklamu. Ja toho od nich kupujem veľa a vlastne si nepamätám, či som s niečím bol vyslovene nespokojný.

@hefo vrchol paradoxu je napríklad, že my chodíme kupovať do českého reťazca slovenský džem od najznámejšieho výrobcu na Slovensku, pretože tam je, okrem toho že lacnejší, aj oveľa chutnejší než rovnaký tu. Podobnú skúsenosť máme v Poľsku niektoré ich výrobky tam zakúpené sú v oveľa lepšej kvalite než tie isté zakúpené v tom istom reťazci tu.

anonym_d71e96
Včera o 14:39
@red_cat

My sme zacali tiez kupovat tieto lacnejsie varianty, nie len v Kauflande ale aj Clever v Bille napriklad alebo v Lidl znacku Pilos..je to vsetko podla mna to iste, rovnaka kvalita.. drahy jogurt Hollandia vyraba presne ten isty vyrobca ako Pilos ci Clever jogurt. Vacsinu syrov taktiez Tami- Tatranaka Mliekaren atd .
Dokonca sme zistili ze aj Clever kava je to iste ako znackova🤭😁 a to sme si predtym dost potrpeli..no hold, konsolidacia nas naucila.
A este tip pre tie co kupujete drahe Always vlozky za takmer 4e..Siempre vlozky su v lidli na chlp rovnake a za 1,50

@red_cat mňa pobavilo, ze vložky sú na chlp rovnaké 😉😀 také výstižné porovnanie

liusa82
Včera o 15:22
@red_cat

@red_cat akurát že tie hnusné alwaysky sa všetky zopsuli už to nie je tá kvalita čo predtým a to som kupovala tie platinum.Nešlo ani nejde mi o peniaze ak je výrobok dobrý a stoji za tie koruny.Ale Always už nie sú ani dobré a sú sakra drahé.Už sú potiahnuté takou hnusnou lacnou látkovinou akoby som mala tam dole len kapesnik ja som prešla na Naturella to je sice tiež hladky povrch ale aspoň ako tak saje.My kupujeme to čo nám chutí z potravín niekedy značka a niekedy Tesco alebo Pilos

blondi2
Včera o 16:20

S tými vložkami Siempre z Lidl úplne súhlasím. Sú veľmi dobré a to som pred tým na Always nedala dopustiť. Co sa týka potravín tiež kupujem tie so značkou retazca. Najviac asi Kaufland. Ale napr sladkosti nie, tie kupujeme rôznych značiek, aké nám chutia.

scila
Včera o 22:42

@anonym_autor známa robila v pečivárni a hovorila, že keď išli na pás privátne značky, tak sa prestavovali stroje t.j. to, že je rovnaký výrobca neznamená, že je aj rovnaké zloženie
Z Kaufu som mala nedávno od ich značky zmes orechov a boli horké a nechutné. Ale mliečne výrobky pod ich značkou sú mnohé fajn.
Niektoré veci kupujem aj od ich značky ale vždy pozerám zloženie aj pôvod. Rajo ani iné maslo vyrábané v Nemecku nekupujem zo zásady.

dkethe
Dnes o 07:51

pozeram veci podla zlozenia, nie znacky.