Zhoršila sa kvalita plienok Babylove?
Baby, aj vy tak tak máte alebo co sa to deje....jednak že v poslednej dobe nieje nikde dostupné obyc. Balenie pánty 4ka veľkosť, iba na objednanie mi ukazuje dostupné tie multipacky, a jednak že tie plienky čo majú po novom Disney obrázky totálne pretekajú, ale tak že plienka ostane takmer suchá a decko sa mi prečura po strane plienky , celé sú dajake rozgajdane oproti minulým...mám len smolu na balenia alebo aj vy ste si to všimli .?
Hej, ja som si to vsimla uz niekedy v marci. Vsimla som si to u klasickych vel. 4 a nasledne aj u pantsiek. Hovorila som to kamoskam a ony, ze im sa zdaju plienky v pohode a nebadaju ziadnu zmenu. Tak som rada, ze mi nesibe a nemyslim si len ja, ze tie plienky sa zhorsili. My sme ich prestali kupovat a vratili sme sa k Pampers.
@anonym_eaa171 áno veru, je to čudné aj keď nám sa to začalo diať až teraz , keď dám Pampers alebo aj z Lidla ( tam majú až od 5 pánty ) tak žiadna nehoda...akonáhle dám baby love, čo plienka to precikana...a to podotýkam že tie 5ky sú dcére ešte také dosť voľné medzi nozkami a ani tie neprecika...našla som jednu babylove 4 starú, mala som ju erarne v cestovnej taske v aute a je oproti terajším taká kompaktnejšiia, plienka je celá akoby pevnejšia a aj tie manzetky sú pevnejšie , a tieto z novšieho balenia sú akoby väčšie a gumičky sú strašne tenučké , ani by tam byť nemuseli nemajú žiadnu funkciu tým pádom.... Škoda lebo vychádzali dobre aj cenovo , a boli to panty už od 4 ale asi prejdem na Lidl a vydržím kým to bude mať medzinozkami troška nazberkane ale čo už....pampersky sú fajn ale tá cena ...no... 🤦🏽 Ďakujem teda za zdieľanie aj ja som myslela že som už blbá že neviem odrazu plienku obliecť 🤦🏽tiež som myslela že mi už šibe ...
ano tiez sa mi zaciatkom leta kazdu noc precutali, popri tom v plienke len trochu ciknute. Presli sme na pampers
Ak plienka ostatne sucha a dieta pisa mimo znamena to, ze plienky zle sedia, nie ze sa zhorsili v kvalite. Mozno zmenili strih, treba najst nove ktore lepsie sadnu.
@anonym_eaa171 áno veru, je to čudné aj keď nám sa to začalo diať až teraz , keď dám Pampers alebo aj z Lidla ( tam majú až od 5 pánty ) tak žiadna nehoda...akonáhle dám baby love, čo plienka to precikana...a to podotýkam že tie 5ky sú dcére ešte také dosť voľné medzi nozkami a ani tie neprecika...našla som jednu babylove 4 starú, mala som ju erarne v cestovnej taske v aute a je oproti terajším taká kompaktnejšiia, plienka je celá akoby pevnejšia a aj tie manzetky sú pevnejšie , a tieto z novšieho balenia sú akoby väčšie a gumičky sú strašne tenučké , ani by tam byť nemuseli nemajú žiadnu funkciu tým pádom.... Škoda lebo vychádzali dobre aj cenovo , a boli to panty už od 4 ale asi prejdem na Lidl a vydržím kým to bude mať medzinozkami troška nazberkane ale čo už....pampersky sú fajn ale tá cena ...no... 🤦🏽 Ďakujem teda za zdieľanie aj ja som myslela že som už blbá že neviem odrazu plienku obliecť 🤦🏽tiež som myslela že mi už šibe ...
@anonym_autor u nas nebol ani tak problem s precuranim (aj ked to sa tiez stalo parkrat), ale mne strasne vadil na dotyk ten povrch plienky a smrdeli mi. A ked sa tam dieta vycuralo, tak to bol strasny puch. Fakt predtym tak nesmrdeli a boli jemnejsie na dotyk.
@anonym_autor ja som este rokoch pana 2013-2018 (2 deti) mala moznost skusit, co bolo vtedy a co je dnes, tak to sa neda porovnat. A celkovo akekolvek, aj Lupilu sa savostou, strihom, dali porovnat s Pampers premium, no este sa volali Touyors. Ano, som stara uz 😅.
Celkovo sa mi teraz najviac pacia Linteo a Bambo.
A este vlhcene, pekne sa vsetky vytahovali jedna po druhej, a teraz v takych vrstvach naukladane, ze sa vytiahne kopa naraz, ide mi to na nervy. Ja neviem, ci dake stroje na skladanie su na figu ci co...nadavam jak pohan pri tom.

Hej, ja som si to vsimla uz niekedy v marci. Vsimla som si to u klasickych vel. 4 a nasledne aj u pantsiek. Hovorila som to kamoskam a ony, ze im sa zdaju plienky v pohode a nebadaju ziadnu zmenu. Tak som rada, ze mi nesibe a nemyslim si len ja, ze tie plienky sa zhorsili. My sme ich prestali kupovat a vratili sme sa k Pampers.