Zhoršila sa kvalita plienok Babylove?

Dnes o 13:16

Baby, aj vy tak tak máte alebo co sa to deje....jednak že v poslednej dobe nieje nikde dostupné obyc. Balenie pánty 4ka veľkosť, iba na objednanie mi ukazuje dostupné tie multipacky, a jednak že tie plienky čo majú po novom Disney obrázky totálne pretekajú, ale tak že plienka ostane takmer suchá a decko sa mi prečura po strane plienky , celé sú dajake rozgajdane oproti minulým...mám len smolu na balenia alebo aj vy ste si to všimli .?

anonym_eaa171
Dnes o 13:24

Hej, ja som si to vsimla uz niekedy v marci. Vsimla som si to u klasickych vel. 4 a nasledne aj u pantsiek. Hovorila som to kamoskam a ony, ze im sa zdaju plienky v pohode a nebadaju ziadnu zmenu. Tak som rada, ze mi nesibe a nemyslim si len ja, ze tie plienky sa zhorsili. My sme ich prestali kupovat a vratili sme sa k Pampers.

autor
Dnes o 13:40
@anonym_eaa171

@anonym_eaa171 áno veru, je to čudné aj keď nám sa to začalo diať až teraz , keď dám Pampers alebo aj z Lidla ( tam majú až od 5 pánty ) tak žiadna nehoda...akonáhle dám baby love, čo plienka to precikana...a to podotýkam že tie 5ky sú dcére ešte také dosť voľné medzi nozkami a ani tie neprecika...našla som jednu babylove 4 starú, mala som ju erarne v cestovnej taske v aute a je oproti terajším taká kompaktnejšiia, plienka je celá akoby pevnejšia a aj tie manzetky sú pevnejšie , a tieto z novšieho balenia sú akoby väčšie a gumičky sú strašne tenučké , ani by tam byť nemuseli nemajú žiadnu funkciu tým pádom.... Škoda lebo vychádzali dobre aj cenovo , a boli to panty už od 4 ale asi prejdem na Lidl a vydržím kým to bude mať medzinozkami troška nazberkane ale čo už....pampersky sú fajn ale tá cena ...no... 🤦🏽 Ďakujem teda za zdieľanie aj ja som myslela že som už blbá že neviem odrazu plienku obliecť 🤦🏽tiež som myslela že mi už šibe ...

anonym_01f49a
Dnes o 13:49

ano tiez sa mi zaciatkom leta kazdu noc precutali, popri tom v plienke len trochu ciknute. Presli sme na pampers

anonym_d36218
Dnes o 13:51

Ak plienka ostatne sucha a dieta pisa mimo znamena to, ze plienky zle sedia, nie ze sa zhorsili v kvalite. Mozno zmenili strih, treba najst nove ktore lepsie sadnu.

anonym_eaa171
Dnes o 14:20
@anonym_autor

@anonym_autor u nas nebol ani tak problem s precuranim (aj ked to sa tiez stalo parkrat), ale mne strasne vadil na dotyk ten povrch plienky a smrdeli mi. A ked sa tam dieta vycuralo, tak to bol strasny puch. Fakt predtym tak nesmrdeli a boli jemnejsie na dotyk.

anonym_471bae
Dnes o 15:23

@anonym_autor ja som este rokoch pana 2013-2018 (2 deti) mala moznost skusit, co bolo vtedy a co je dnes, tak to sa neda porovnat. A celkovo akekolvek, aj Lupilu sa savostou, strihom, dali porovnat s Pampers premium, no este sa volali Touyors. Ano, som stara uz 😅.
Celkovo sa mi teraz najviac pacia Linteo a Bambo.
A este vlhcene, pekne sa vsetky vytahovali jedna po druhej, a teraz v takych vrstvach naukladane, ze sa vytiahne kopa naraz, ide mi to na nervy. Ja neviem, ci dake stroje na skladanie su na figu ci co...nadavam jak pohan pri tom.