icon

Koľko plienok spotrebujete pri bábätku?

Včera o 13:25

Ahojte,možno blbá otázka ale ideme s manželom na väčší nákup tak by sme chceli dokúpiť pár plienok ešte do zásoby ,zatiaľ máme doma len 1.plienky 2 balenia a 2.plienky 2 balenia zaujímalo by ma koľko plienok ste minuli prvé týždne ? A kedy ste prešli na akú veľkosť 🙂 viem,že to závisí aj od váhy bábätka ale predsa len taký hrubý odhad 🙂

anonym_00225f
•
Včera o 13:27

Nekupuj zbytocne do zasoby, lebo plienky nemusia babatku sadnut, ani nie tak velkostou ale materialom. My sme na zaciatku vyskusali asi 4 druhy, kym sme nasli tie spravne

anonym_3356c8
•
Včera o 13:29

to je uplne zbytočne taketo nakupy...

autor
•
Včera o 13:38

Okej,ďakujem 🙂

anonym_f9bc13
•
Včera o 13:47

@anonym_autor tiež sme skúsili viac druhov, malému sadli všetky nebol žiadny problém, aj pampersky ok, ale keď sú mu dobre lupilu plienky a je sakra rozdiel v cene tak kupujem halvne tie. Tak najprv vyskúšajte však do obhcodu chodíte isto vkuse ☺️ a čo sa týka veľkosti a váhy bábätka tak keď boli plienky napr 4-8kg tak náš maly keď už mal cca 6,5kg tak tie plienky mu už boli malé, on ma väčšie stehienka a už sa tie gumicky zarezávali a mával odtlacene takze my sme často šli na inú veľkosť skôr ako uvádzali.

euka210
•
Včera o 13:53

@anonym_autor 6-8plienok na den pocitaj

anonym_d48b37
•
Včera o 14:01

Tak ja som tie prve tyzdne minula aj 10-12 denne. Rekord bol tusim 15. Ale ja som vzdy prebalovala hned, ked sa pocikali/pokadili, nenechavala som ich v tom. Tie male babatka sa vyprazdnuju casto, velmi casto, tak nech ta to neprekvapi.
A zbytocne dopredu nekupuj. Vzdy som kupila jedno take to male balenie do porodnice a ked sadli plienky, tak potom som dokupila viac. Novorodencom som kupovala Pampers premium alebo Kolorky, neskor sme skusali aj ine.

anonym_bad9a8
•
Včera o 15:12
@anonym_d48b37

Tak ja som tie prve tyzdne minula aj 10-12 denne. Rekord bol tusim 15. Ale ja som vzdy prebalovala hned, ked sa pocikali/pokadili, nenechavala som ich v tom. Tie male babatka sa vyprazdnuju casto, velmi casto, tak nech ta to neprekvapi.
A zbytocne dopredu nekupuj. Vzdy som kupila jedno take to male balenie do porodnice a ked sadli plienky, tak potom som dokupila viac. Novorodencom som kupovala Pampers premium alebo Kolorky, neskor sme skusali aj ine.

@anonym_d48b37 súhlasím..ja rovnako to bol vkuse aj v noci pokakany ..tak jednoducho som prebaľovala aj pri každom zobudeni... teraz ma 8m a už mi v noci nekaka tak to toľko plienok až neminiem ako v začiatkoch. Začiatky rovnalo sa najviac plienok.

lenkine
•
Včera o 15:35

Spotrebu si už nepamätám, ale veľmi rýchlo sa prešlo na veľkosť 3. Pri prvom nám zostali zbytočne plienky dvojky, čo sme nakúpili.

anonym_ec8b43
•
Včera o 17:06

@anonym_autor juj, spotreba je individualna, my sme pri 6 tyzdnovej uz presli na 3 -ky, ale ja mam rada take vyssie nech su, ma 4,5 kg. Jednotky sme mali asi 2 tyzdne, dvojky 2,5 tyzdna a uz sme na 3.

anonym_626b0c
•
Dnes o 15:02

To 1 a 2 balenia naoyaj nic nepovie mas plienky po 20daco kusoch ale aj po 40+ a je to rozdiel 😄 ja mam 1ks od 1-3 od 2 znaciek, plus navyse 3 balenie jednotiek do porodnice. Podla toho ako sadnu/nesadnu dokupim a navyse aj podla velkosti. Je rozdiek ci sa narodi okolo 5kg alebo ledva s 3kg.