Zmena zloženia slivkovej šťavy z DM: Spôsobila tráviace problémy?
Ahojte, pred pár rokmi som opakovane pri problémoch s vyprázdňovaním skúsila slivkovú šťavu z DM drogérie, na ktorú boli výborné recenzie a naozaj, okrem toho že vynikajúca sladká a sýta chuť po sušených slivkách, kvalitná hustota, tak aj výborný, jemný, ale 100% efekt. Teraz sa problém so zápchou opäť vrátil, tak som si spomenula opäť na šťavu. Za tie roky sa zmenilo balenie, aj cena, ale s dobrými predchádzajúcimi skúsenosťami som ju kúpila opäť. Čo ma prvé zarazilo, bola úplná zmena chuti na kyslú a akoby riedenú, po vypití 1 pohára mi zostalo mierne ťažko na žalúdku, ako po ťažkom jedle, potom sa po nejakom čase ozvali pohyby čriev, bolesť brucha a nasledovala silná hnačka, ale taká naozaj nepríjemná. Takže nie veľmi príjemný výsledok. To bolo včera podvečer, odvtedy mám veľmi rozdráždené a ubolené črevá, pre istotu som na diétnej strave. Má niekto podobnú skúsenosť? Je evidentné že zloženie šťavy sa nejako medzičasom nie veľmi pozitívne upravilo, ale až takto?
@anonym_autor si si istá ,že to bola ta štava ,ja som ju kupovala asi pred tromi mesiacmi a bola to ta štava so sušených sliviek
Mohla byt skysnuta
@anonym_c385b3 neviem, ale nezdala sa mi, otvorila som ju hneď po kúpe a dala do chladničky.
@anonym_autor si si istá ,že to bola ta štava ,ja som ju kupovala asi pred tromi mesiacmi a bola to ta štava so sušených sliviek
@minenkaa áno, bola to táto na obrázku. Predtým som ju mala ešte vo fľaši a chutila oveľa lepšie.
@anonym_autor tak potom bola pokazena
Pozeraj nabudúce trvanlivosť alebo proste si mala smolu
@minenkaa trvanlivosť je ešte vyše roka.
@anonym_autor za tie roky sa zmenila aj tvoja črevná mikroflóra, iné zloženie baktérií v črevách reaguje rôzne, záleží od stravy, psychickej pohody - stresu...
Nič na tom nezmenili kupovala som to pravidelne
@stellarstar a mávala si tú vo fľaške tak pred pár rokmi, aj túto? Ja som veľmi citlivá na chute a toto je teda rozhodne oveľa zriedenejšie a chuťovo iné. Nehovorím že mi musela spraviť priamo zložením a pod. problémy, ale je určite iná.
@anonym_autor za tie roky sa zmenila aj tvoja črevná mikroflóra, iné zloženie baktérií v črevách reaguje rôzne, záleží od stravy, psychickej pohody - stresu...
@anonym_1b73a6 môže byť aj to, určite.
@stellarstar a mávala si tú vo fľaške tak pred pár rokmi, aj túto? Ja som veľmi citlivá na chute a toto je teda rozhodne oveľa zriedenejšie a chuťovo iné. Nehovorím že mi musela spraviť priamo zložením a pod. problémy, ale je určite iná.
@anonym_autor vo fľaši nie tie nikdy nemali len v tom tetra pack-u
@anonym_autor vo fľaši nie tie nikdy nemali len v tom tetra pack-u
@stellarstar ona bola takto balená, stala málinko a tá chuť ... neskutočne dobrá a sladká.
@stellarstar ona bola takto balená, stala málinko a tá chuť ... neskutočne dobrá a sladká.
@anonym_autor toto som vôbec nevidela ani na sk ani v at
@anonym_autor
1. v drogerii sa nikdy nekupuju potraviny, normalny clovek to jednoducho neurobi!
2. potraviny z DM maju vzdy vazne problemy, je to jednoducho shit
3. dufam ze si spokojna zo svojou tuposťou lebo ti bolo daleko ist do potravin
@anonym_autor toto som vôbec nevidela ani na sk ani v at
@stellarstar mavali to, ale fakt ze dost davno, kupovala som malej dcere, ked mala problem so zapchou, tak 8 rokov spat urcite.
@anonym_autor
1. v drogerii sa nikdy nekupuju potraviny, normalny clovek to jednoducho neurobi!
@anonym_c32f30 tebe by prospela taká pokazená Slivková šťava, si sa asi nevysrala dnes dobre
@anonym_autor
@anonym_c32f30 🙈 vidno, že si tam nikdy nebola, lebo majú veľa kvalitných bio produktov, ktoré inde neviem kúpiť.
@anonym_c32f30 🙈 vidno, že si tam nikdy nebola, lebo majú veľa kvalitných bio produktov, ktoré inde neviem kúpiť.
@anonym_85f6e3 vraj BIO, ano, jasne, medove motuziky, v drogerii normalny clovek nebude vyhladavat potraviny, to je proste proti zdravemu rozumu😎...
@anonym_autor
@anonym_c32f30 zlatá si 😂

Mohla byt skysnuta