icon

Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo?

9. sep 2022

Aké je vase najobľúbenejšie jedlo? Moje halusky s bryndzou a slaninou alebo sushi 😁 tuto kombináciu na striedačku by som mohla jesť na veky vekov.

Strana
z2
akinomel
10. sep 2022

Kuracia polievka, hovädzie na divoko, lokše, pečená akákoľvek zelenina, jablkový a tvarohový koláč.

guiseppinka
10. sep 2022

@diewcatqoo das recept na svieckovu? Tiez ju varim velmi dobru (ja sa pochvalim😂), ale vyskusam aj inu

Inak koprovka s knedlou, divina, ryzovy nakyp, zapekane cestoviny, lasagne...

lady083
10. sep 2022

Palacinky od mojej maminy, rezne zo salatom, pizza… toto su take, ze malokedy mame, tak mi je to aj vzacnejsie.

jumama
10. sep 2022

Cibulovy chleba 🙂 So syrom a fialovou cibulou. A inak mam velmi rada polievky. Huste zeleninove, alebo milujem pho, s chilli, zazvorom, koriandrom podla mna perfektna kombinacia. Celkovo zeleniny mam velmi rada, paci sa mi azijska kuchyna, kde su take chrumkavo surove.

janetinka27
10. sep 2022

vianocna smotanova kapustnica, segedin bez knedle, rezen so zemiakovym salatom, vyprazane file. ale nejedavam to (vsetko sa na mna lepi), takze iba na vianoce 🙂

h2
10. sep 2022

@jumama Ten cibuľový chlieb ma zaujal. To zvlášť pečieš, alebo myslíš ten, kde sa urobia zárezy do hotového chleba, tam sa dá syr a cibuľa a zapečie sa to?

kamatopo
10. sep 2022

Ja som na zákusky, počíta sa aj to?😂😂😂ale inak milujem omáčky, segedín a všetko čo je s knedľou

jumama
10. sep 2022

@h2 Nie, to je uplne ze obycajny chlieb so syrom a cibulou, bud kuskom tvrdeho syra alebo taveny syr 🙂 Asi cudne ja viem 🙂 Ja ked som smutna, dam si ten cibulovy chleba. Moja maminka lubila velmi cibulu, a ked mi je za nou smutno, lebo uz cca 13 rokov nezije, tak si spravim cibulovy chleba 🙂 Ten s tymi zarezami, so syrom, to bu bolo fajne tiez.Mnam, take chrumkave 🙂 Ja lubim skratka vsetko, kde je cibula, ci surova, ci pecena, ci grilovana...

h2
10. sep 2022

@jumama Jáj, tak táto možnosť mi nenapadla. 😃 Najprv som si myslela, že je to niečo, čo sa zvlášť pečie, aj som si dala do Googlu, že si pozriem recept no a tam som našla ten zapečený bochník. No kto by to bol povedal, že to bude chlieb s cibuľou. 😁 Ja si chlieb s maslom, cibuľou a kopou soli dávam, keď cítim, že na mňa niečo lezie, prechladnutie, nádcha, bolesť hrdla... Väčšinou je mi po ňom lepšie.

danieladeley
10. sep 2022

cokolvek z cukety, pizzu, segedin, paradajkova omacka s masovymi gulkami od mamy, vianocny salat od svokry, losos, kava :D

maria1989
10. sep 2022

Rožok s maslom.

lavender273
10. sep 2022

Spisske parky, horcica a rozok.

heln
10. sep 2022

pecene kurca s ryzou...

a inak, preco anonymne?

mackamizjedlaskrec
10. sep 2022

Halusky ano aj vajcove ,alebo s cibulou ...ryza a cesnakove hrianky a nie neomrzia ma .

majula84
11. sep 2022

Francúzske zemiaky
Mäso na šťave s tarhonou
Syrové fasirky
Klasické fasirky z mletého mäsa so zemiakovou kašou a uhorkovy šalát

travescot
12. sep 2022

Bruger🍔

mamusa123456789
14. sep 2022

Ja by som mohla od rána do večera jest každý ananás a jahody

bajuss21
15. sep 2022

Francúzske zemiaky 🤤🤤🤤

veronicka1901
27. jan 2025

Ja napriklad nemam oblubene jedlo, ale mam vela oblubenych potravin, ktore pripravujem roznym sposobom 🙂.

Strana
z2