Aké jedlo by ste mohli jesť každý deň?
Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo? Také, ktoré by ste dokázali jesť v podstate aj každý deň? Resp. to vaše absolútne top? Pls napíšte k tomu aj svoj vek.
Napr. Ja mám najradšej pečené kura s plnkou, ryžu a paradajkový šalát. Vek 42.
Ja som skôr zvedavá načo treba napísať aj vek?
Na ranajky dokazeme jest kazdy den to iste roky lebo mozog nieje este uplne online , z kazdeho ineho casu na jedlo to nedokazeme lebo potrebujeme pestrost a rozne ziviny k prezitiu
grilovana chobotnica a dusena zelenina na cesnaku..
no a kazdy den mam rovnake ranajky - orechy, biely jogurt, med, chia a ovocie ..
@anonym_autor všetky tie šaláty na štýl César šalát, šalát s grilovaným halloumi atd. 🥗
Mám 37
Ja som skôr zvedavá načo treba napísať aj vek?
@bielasovicka lebo niekedy sa nám počas života menia chute. V 25tich máš rada jedno jedlo a častokrát v 45 nie. A plus dnešní mladí ľudia jedia mnohokrát inú kuchyňu ako 60-70r.
@martinmmartin vstávam o 5-tej a raňajkujem o 10-tej 🤷♀️ takže som už viac ako online keď raňajkujem…
ešte jedlo môjho syna, 25: slíže s tvarohom na sladko. od mala dodnes, pýtam sa ho čo si dáš na obed? a vždy rovnaká odpoveď 🤦♀️
Hranolky s vyprážaným syrom, moje top jedlo ktoré vzhľadom na jeho kalórie a výživovu hodnotu mam tak 2x do roka.
Sushi - 22 rokov.
@bielasovicka lebo niekedy sa nám počas života menia chute. V 25tich máš rada jedno jedlo a častokrát v 45 nie. A plus dnešní mladí ľudia jedia mnohokrát inú kuchyňu ako 60-70r.
@anonym_autor ja som ochutnala v živote rôzne svetové kuchyne, aj varím ináč, ako pred 20 rokmi, nie celkom, ale trochu určite. No chuť práve uečeného kuraťa s ryžou alebo rizita posypaného syrom je pre mňa stále top.
bryndzove halusky, bryndzove pirohy, 45 rokov
Na ranajky dokazeme jest kazdy den to iste roky lebo mozog nieje este uplne online , z kazdeho ineho casu na jedlo to nedokazeme lebo potrebujeme pestrost a rozne ziviny k prezitiu
@martinmmartin tak u mňa to asi neplatí, možno som líznutá aspergerom, ja aj keď varím zbytku rodiny pestrú stravu, ostávam pri tých pár jedlách. Rodina si už zvykla, že si aj v reštaurácii objednávam tých pár jedál dookola, ak nemajú, tak radšej nič
@anonym_autor Haruľa a pizza 😋 50 rokov
@anonym_autor každý deň jogurty, jedlo cestoviny všetky spôsoby
x rokov, viac ako sest rokov kazdy vecer tlacim tzv teply salat a este sa mi neprejedol, nastastie
@anonym_autor ja zemiakovu mliečnu polievku s vajíčkami. A celkovo na polievkach by som vedela žiť. Mám o chvilu 41
@anonym_autor rozok s maslom a solou. 48.
Halušky s tvarohom...62
mam 44 a my ako rodina dokazeme jest palacinky fakt kazdy den. Robim ich cca raz za 2 tyzdne a to hned trojitu davku a vsetci sa tesia akoby ich roky nejedli. Na striedacku nutela, banan a dzem, nutela cottage, sunka s syr, fakt kľudne každý den a go sme zostava 10,13,44 a 45
@anonym_autor kurací vývar 52.
@katkaseiner já ich mám najradšej na Anglický spôsob, pokvapkané citrónom a medom 🙂
Ranajkova kasa.. v podstate stale z toho isteho a predsa je vzdy ina🙈😂
@anonym_autor ale ved to je uplne scestny prieskum, ako ti pomoze, ze 20 rocna Betka zboznuje cestoviny a 45 rocna Jarka miluje pizzu? ved to o nicom nevypoveda, ak by si chcela vediet, ako sa menia chute vekom, tak si sa mala pytat, napr. ake bolo vase najoblubenejsie jedlo v detstve, na strednej, VS, v 30 a teraz?
x rokov, viac ako sest rokov kazdy vecer tlacim tzv teply salat a este sa mi neprejedol, nastastie
@ljmmm Prosím, akýje to teplý šalat, ktorý sa tlačí?
Za mna spenat- polievka,privarok,halusky,matierka… milovala som ho ako male dieta,aj ako 20r,30r., ci 40r
Kapustnicu. Salat, kde je uhorka, cibuľa a paradajky (samotné, kombinované s inou zeleninou, ľubovoľne kombo). Steaky (asi dosť hocijaké). Vek 55
A nemám rada chlieb a cestoviny priam neznášam (vrátane spagiet a pizze)
picu
Kari cestoviny, vek 36
@anonym_autor Domáci vývar. Mam 40.
@anonym_autor Moje obľúbené jedlá sú vyprážané kuracie rezne so zemiakovým šalátom, teraz na Vianoce som si dopriala. Potom vyprážaný karfiol milujem a pizzu. Tieto 3 jedla kľudne aj každý deň. Mám 38 rokov. A ešte k tomu milujem čokoládu a čipsy no to sú už maškrty nie jedlo.
Pizzu. 39 r

mamin priatel na Vianoce navaril takú kapustnicu že by som ju jedla každý deň, - 36