icon

Aké jedlo by ste mohli jesť každý deň?

Včera o 16:51

Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo? Také, ktoré by ste dokázali jesť v podstate aj každý deň? Resp. to vaše absolútne top? Pls napíšte k tomu aj svoj vek.

Napr. Ja mám najradšej pečené kura s plnkou, ryžu a paradajkový šalát. Vek 42.

anonym_295d2c
Včera o 17:34

mamin priatel na Vianoce navaril takú kapustnicu že by som ju jedla každý deň, - 36

bielasovicka
Včera o 17:35

Ja som skôr zvedavá načo treba napísať aj vek?

martinmmartin
Včera o 17:36

Na ranajky dokazeme jest kazdy den to iste roky lebo mozog nieje este uplne online , z kazdeho ineho casu na jedlo to nedokazeme lebo potrebujeme pestrost a rozne ziviny k prezitiu

mirola
Včera o 17:38

grilovana chobotnica a dusena zelenina na cesnaku..
no a kazdy den mam rovnake ranajky - orechy, biely jogurt, med, chia a ovocie ..

dennissa16
Včera o 17:39

@anonym_autor všetky tie šaláty na štýl César šalát, šalát s grilovaným halloumi atd. 🥗
Mám 37

autor
Včera o 17:43
@bielasovicka

Ja som skôr zvedavá načo treba napísať aj vek?

@bielasovicka lebo niekedy sa nám počas života menia chute. V 25tich máš rada jedno jedlo a častokrát v 45 nie. A plus dnešní mladí ľudia jedia mnohokrát inú kuchyňu ako 60-70r.

biba_18
Včera o 17:45

@martinmmartin vstávam o 5-tej a raňajkujem o 10-tej 🤷‍♀️ takže som už viac ako online keď raňajkujem…

biba_18
Včera o 17:47

ešte jedlo môjho syna, 25: slíže s tvarohom na sladko. od mala dodnes, pýtam sa ho čo si dáš na obed? a vždy rovnaká odpoveď 🤦‍♀️

laskonkaa1
Včera o 17:47

Hranolky s vyprážaným syrom, moje top jedlo ktoré vzhľadom na jeho kalórie a výživovu hodnotu mam tak 2x do roka.

anonym_41210d
Včera o 17:49

Sushi - 22 rokov.

anonym_57bc6c
Včera o 17:51
@anonym_autor

@bielasovicka lebo niekedy sa nám počas života menia chute. V 25tich máš rada jedno jedlo a častokrát v 45 nie. A plus dnešní mladí ľudia jedia mnohokrát inú kuchyňu ako 60-70r.

@anonym_autor ja som ochutnala v živote rôzne svetové kuchyne, aj varím ináč, ako pred 20 rokmi, nie celkom, ale trochu určite. No chuť práve uečeného kuraťa s ryžou alebo rizita posypaného syrom je pre mňa stále top.

miskajerry
Včera o 17:51

bryndzove halusky, bryndzove pirohy, 45 rokov

anonym_57bc6c
Včera o 17:54
@martinmmartin

Na ranajky dokazeme jest kazdy den to iste roky lebo mozog nieje este uplne online , z kazdeho ineho casu na jedlo to nedokazeme lebo potrebujeme pestrost a rozne ziviny k prezitiu

@martinmmartin tak u mňa to asi neplatí, možno som líznutá aspergerom, ja aj keď varím zbytku rodiny pestrú stravu, ostávam pri tých pár jedlách. Rodina si už zvykla, že si aj v reštaurácii objednávam tých pár jedál dookola, ak nemajú, tak radšej nič

jaja20
Včera o 17:59

@anonym_autor Haruľa a pizza 😋 50 rokov

ivicatolic
Včera o 18:03

@anonym_autor každý deň jogurty, jedlo cestoviny všetky spôsoby

ljmmm
Včera o 18:04

x rokov, viac ako sest rokov kazdy vecer tlacim tzv teply salat a este sa mi neprejedol, nastastie

marhulka13
Včera o 18:11

@anonym_autor ja zemiakovu mliečnu polievku s vajíčkami. A celkovo na polievkach by som vedela žiť. Mám o chvilu 41

anonym_ed365e
Včera o 18:17

@anonym_autor rozok s maslom a solou. 48.

domkakvet
Včera o 18:22
@anonym_autor

@domkakvet ok, vieš dobre, ako som to myslela. Naj jedlo zo všetkých? Plus vek?

@anonym_autor palacinky.

janinah
Včera o 19:07

Halušky s tvarohom...62

anonym_372394
Včera o 19:09
@katkaseiner

mam 44 a my ako rodina dokazeme jest palacinky fakt kazdy den. Robim ich cca raz za 2 tyzdne a to hned trojitu davku a vsetci sa tesia akoby ich roky nejedli. Na striedacku nutela, banan a dzem, nutela cottage, sunka s syr, fakt kľudne každý den a go sme zostava 10,13,44 a 45

@anonym_autor kurací vývar 52.
@katkaseiner já ich mám najradšej na Anglický spôsob, pokvapkané citrónom a medom 🙂

anonym_e4d09a
Včera o 19:10

Ranajkova kasa.. v podstate stale z toho isteho a predsa je vzdy ina🙈😂

anonym_01c8a4
Včera o 19:14
@anonym_autor

@anonym_autor ale ved to je uplne scestny prieskum, ako ti pomoze, ze 20 rocna Betka zboznuje cestoviny a 45 rocna Jarka miluje pizzu? ved to o nicom nevypoveda, ak by si chcela vediet, ako sa menia chute vekom, tak si sa mala pytat, napr. ake bolo vase najoblubenejsie jedlo v detstve, na strednej, VS, v 30 a teraz?

gladiola25
Včera o 19:23
@ljmmm

x rokov, viac ako sest rokov kazdy vecer tlacim tzv teply salat a este sa mi neprejedol, nastastie

@ljmmm Prosím, akýje to teplý šalat, ktorý sa tlačí?

riskoh
Včera o 19:39

Za mna spenat- polievka,privarok,halusky,matierka… milovala som ho ako male dieta,aj ako 20r,30r., ci 40r

vroni
Včera o 19:43

Kapustnicu. Salat, kde je uhorka, cibuľa a paradajky (samotné, kombinované s inou zeleninou, ľubovoľne kombo). Steaky (asi dosť hocijaké). Vek 55
A nemám rada chlieb a cestoviny priam neznášam (vrátane spagiet a pizze)

sevrin
Včera o 19:50

picu

doriiis
Včera o 20:25

Kari cestoviny, vek 36

anonym_6e1424
Včera o 20:31
@kasssiopea

@anonym_autor Domáci vývar. Mam 40.

@anonym_autor Moje obľúbené jedlá sú vyprážané kuracie rezne so zemiakovým šalátom, teraz na Vianoce som si dopriala. Potom vyprážaný karfiol milujem a pizzu. Tieto 3 jedla kľudne aj každý deň. Mám 38 rokov. A ešte k tomu milujem čokoládu a čipsy no to sú už maškrty nie jedlo.

anonym_c0ed26
Včera o 20:36

Pizzu. 39 r