Aké jedlo miluješ, ale úplne chápeš, že ho iní nenávidia?
U mňa sú to jednoznačne palacinky. Sladké, teplé, s džemom alebo čokoládou – môžem ich jesť hocikedy. Mnohí len krútia hlavou, že veď to je dezert na priberanie, nie poriadne jedlo.
Moji chalani to majú naopak. Cesto ich obchádza oblúkom, z taniera im mizne len mäso.
Ja skôr naopak - nenávidím z duše dukátové buchtičky,ini ho milujú
@nelca0510 No ja tiez neznasam dukatove buchticky, a tiez krupicove kase. Ked tu vidim tie fotky krupice osypanej grankom az ma napina.
Ale zase milujem huspeninu, kludne aj z tou kozou. Inych z toho striasa.
Ryžový nákyp
zjem ryžový nákyp, plnenú papriku - sester. prevracia oči
nenávidím pľúcka na smotane, restovanú pečienku. - rod. príslušník na tieto obedy chodil do reštiky - že za málo peňazí obrovská porcia
syn rezen a vyprazane a ani sladke teple nie.A postavu ma akoby jedol kvanta toho
Ja milujem grenadír, môžem ho jesť denne…
milujem držkovú polievku
Milujem ružickovy kel na akýkoľvek spôsob , aj surový
Ja milujem tatársky biftek a všetci okolo na to bleeee tak mi aspoň vždy viac ostane 👍🤣
Halušky s bryndzou a pažítkou a zemiakové pirohy s bryndzou, smotanou, maslom, pažítkou 🙂
Chápem, že niekomu tam nechutí tá bryndza.
Tiez som tim drzkova 😀
Syry - všelijaké ktoré aj pachnu. Mne to vonia, môjho muža napína aj z parmazanu a už len kvôli vôni by si ho nedal. O veľa prichádza 🤣
Perky (varené pirohy plnené lekvárom, a to si riadne osolím, tá chuť je brutal super) 😃S palacinkami tiež súhlasím, horúce, plnené lekvárom alebo tvarohom vymiešaným s lekvárom... ach 😃
Granadir a fliačky s kapustou.
Milujem pečeň, na akýkoľvek spôsob.
Olomoucké tvarúžky, utopenec, nakladaný hermelín. U nás doma to nikto nejedáva, iba ja.
Vsetky mozne smradlave syry milujem :D a este vsetky druhy zeleniny na rozne sposoby. Co naozaj nemusim je kopor a bryndza.
Jaj, nerob mi chute 😁 a ja milujem kôpor, cuketový prívarok s kôprom, osúchy so smotanou a kôprom 😋
Pohánku milujem, zatiaľ nikto iný ju nechcel. A z duše neznášam cviklu na akýkoľvek spôsob, a cibuľu na pirohoch a haluškach🙈
Buchty parene ale hlavne tiez dukatove . Uff,muka poliata pudingom ...
Jednak mi to nechuti, jednak sa z toho nenajem ani keby co
Výberové syry, najmä plesnivé, kozie, ovčie 😍
Halušky s bryndzou a pažítkou a zemiakové pirohy s bryndzou, smotanou, maslom, pažítkou 🙂
Chápem, že niekomu tam nechutí tá bryndza.
@lenkakravcova Ja nechápem, ako sa môže na bryndzových haluškách objaviť akákoľvek "burina". Vždy si ich aj tak pýtam, bez buriny 🙂 . Kto to vôbec vymyslel!?
Mám rada tatarák, ryžový nákyp, dukátové buchtičky, kukuričnú kašu, pečienku, huspeninu, špenát... Neznášam tekvicový prívarok, šalátovú, kelovú, rascovú polievku...
Pecienky. Zatial som stretla len 1 zenu ktora by mala rada pecienky
Čo nemám rada ja, ale manžel áno: dukátové buchtičky, žemľovka, ryžový nákyp, rezance s makom. Čo nemá rád manžel, zato ja áno: restovaná pečeň, tlačenka, bryndzové halušky.
granadir 🙂 vela ludi tvrdi, ze je to priloha s prilohou 😃 ale ja ho mam rada, este k nemu kyslu uhorku, alebo zavaranu cviklu 🙂
Opacne - nechapem, kolko ludi miluje vyprazany syr 😭 to je nieco tak nechutne pre mna, ze koniec. A asi sa deli o jedno miesto s drzkami, ale tie som nikdy nedokazala ochutnat, takze tam je sanca, ze ak su dobre pripravene, tak mozu byt dobre. Ale vyprazany syr??
Octove chipsy.Milujem ich, jedla by som ich každý deň, ale viem sa ovládať rak si ich kúpim max 2x za rok
Este som tu nenasla nic, co by som vyslovene nemusela 🤔🤣
Ovsené vločky len tak namočené vo vode bez ničoho. Smradľavé syry, 100% čokoládu

Ja skôr naopak - nenávidím z duše dukátové buchtičky,ini ho milujú