Aké jedlo variť na nedeľu medzi sviatkami?
Ahojte,
Čo varite zajtra? Úprimne sme všetci prejedeni ale naši si na tom dajú záležať…
Nejaká klasika
( rezeň, kacka s kapustou, Čína… už sme všetko mali)
Krásny deň
Domácu pizzu 🤩
My zajtra pecene udene maso+rebierka, pecene zemiaky a dusene zelene fazule na cesnaku.
zeleninová polievka - nie vývar ako obvykle
kurací paprikáš, cestovina
v pondelok obed z nedele
Zeleninovy vyvar a pecene kura s ryzou
U nás bude cesnaková krémová a bravčové na hrášku s ryžou 🙂
My mame nachystane obratene razne, ryzu a dusena mrkva k nim bude
Vývar, maďarský guláš a domáca kysnutá knedľa.
Bude od dnes čo ostane mäso a zemiaky , ja som zajtra v robote takže nemám kedy variť dnes som preto spravila viacej
Ja zajtra cestoviny s vajcom, mäso už nechceme 😀
Kapustnica z vianoc alebo šalát a grilovaný hermelin, prípadne cestoviny. Kto čo bude chcieť.
Ja robím zajtra sviečkovu..
@gerdusha sacok mrazenych/nerozmrazujem fazuli vysypem na rozpalene maslo s cesnakom (cesnak len chvilocku na masle opeciem) a na panvici opekam a prevraciam az do makka. Ono sa to na panvici samo rozmrazi, opecie a podusi. Posolim a hotovo. Ak by sa ti to nevedelo domakka podusit, zalezi velmi na panvici, tak v zavere mozes na chvilku dat pod pokrievku.
Koložvárska, ale robila som už dnes na dva dni.
Špagety
Brokolicová polievka a ražniči
Objedname si indiu ;)
Lasagne
ja sa chystám robit chilli sin carne s pecenymi zemiakmi
buď talianske rizoto krémové alebo potom šmahnem iba do marinády na prírodno kuracie mäso s ryžou.Ešte uvidíme.Ale dala by som si aj ryžový sladký nákyp alebo dukátové buchtičky len treba ísť do obchodu pre ne😀my nemávame vždy v nedelu mäso.Neriadime sa tým.Varíme to,na čo máme práve chuť
kuracie pečienky na cibuľke s ryžou a cviklou
ja fakt neviem😂 keď som išla dnes z masáže,stavila som sa v tescu a kúpila som si hummus a údené tofu,tak ten hummus som si dala na obed s 2 rožkami😂 nebaví ma variť.
Zajtra si asi spravím to tofu,s čínskou zeleninou a s ryžou.
cestoviny a kuracie na smotane s bazalkou
spageti. zas bude potom maso. same maso vsade maso.
@patka06 pecienky ma tiez napadli. dobra volba
Perkelt kurací a knedľa+hustá kelová polievka.
My budeme mať rybu a bataty.
Co tak ísť sa najesť do reštaurácie. My ideme a každý si vybere svoje na čo má chuť Chodíme 2x do mesiaca deti to milujú

Ja dám upiecť krkovičku s ryžou 🙂