Ako dlho vydrží šošovicový prívarok?
Koľko dní by ste jedli šošovicový prívarok? Je normálne jesť 3 dní ?
Jem čerstvé jedla max. 2 dni z chladnick. Mám slabší žalúdok, preto ma zaujíma názor iných. V rodine majú zvyk jesť jedlá, ktoré sa mi už zdajú nekonzumovateľné.
Uplne v pohode 3 dni. Yeoreticky ma 48 hodin=2 dni.
Úplne v pohode aj na štvrtý deň si myslím. Však keď je správne skladovaný, tak sa tomu nemá čo stať. My sme koľkokrát ešte vo štvrtok dojedali nedeľný obed 😀
@mantilka podla mna v chladnicke drzane tepelne spracovane jedlo moze len plesniviet (ale to za dlhsi cas), alebo kysnut (to pocitis na divnej chuti). Cize tazko presne urcit pocet dni, lepsie je skontrolovat ocami a ochutnat. Po niekolkych dnoch jedlu spravidla nic nebude a skoda ho vyhadzovat (chlapi pojedia 😁).
Takéto jedlá podľa mňa aj týždeň 😄
U nas max tri dni, potom už vyhadzujem .ale mam doma troch chlapov, som rada ak vydrží jedlo do druhého dňa a nemusím variť každý den
Treti den este zjem co som si sama varila. Stvrty uz nie, jednak mi uz nechuti jest to iste a jednak mam k nemu taku vnutornu nechut ze uz nemusi byt ok

@mantilka bežne to nerobíme, ale stalo sa. že ostal v chladničke. na tretí deň sme dojedli, nič mu nebolo.