icon

Ako pripraviť sladkú vianočnú kapustnicu?

23. dec 2023

Ahojte. Robite niekto vianočnú kapustnicu na sladko ? (Kapusta, huby, sušené slivky, smotana)

babulkomale
23. dec 2023

Mne to chuti, tak rozdelim dovarenu kapustnicu a do jednej casti to dam a druhu necham bez.

cyberk
23. dec 2023

Ano, ale bez susenych sliviek, kazdy rok :D

lujza123
23. dec 2023

Jasne iba takto. Ale teda nepríde mi sladka ani náhodou. Slivky sú tajná ingrediencia vianočnej kapustnice bez nich mi nechuti, dám aj 1 - 2 sušené rajčiny
Smotanu davam aj kyslú aj sladku šľahačkovu

pralinka25
23. dec 2023

moji svokrovci tak robia. chuti mi. recept nemam.

simsalabim
23. dec 2023

Ja tak robim, bez smotany, a teda sladka nie je ani nahodou.

lukbe
23. dec 2023

Robím,sladká nie je.

zuzanockamt
23. dec 2023

Robievam. Dávam bravčové mäso, klobásu, hrozienka, sušené slivky a sušené marhule. Nikdy nedávam huby ani smotanu. A čisto len kapustnica (voda z kyslej kapusty), tých strapcov minimum.

autor
23. dec 2023

Nahodou ju sladku mám, a to som tam ani cukor nedavala, len tie sušené slivky, ale robim iba do kastrolika takže možno preto je sladká

stanka_k
23. dec 2023

Ja takú robím, ale namiesto sliviek dávam hrášok. Ale ak nie je kapusta moc kyslá, dávam trochu citrónovej šťavy, aby bola kyslá a nie sladká
A hej asi záleží, aké množstvo robíš.. ak dáš do malého hrnca smotanu bude isto sladšia, ako keď ju ja dám do najväčšieho aký mám 😀😀

ivanka12311
23. dec 2023

Ja robím zo slivkami,hribami ale dochutím ju trošičkou kryšt.cuktru ak je veľmi kyslá a na konci smotana na šľahanie 😇

viestta
23. dec 2023

Robime huby, klobasy, kapusta a slivky, my to mame tak radi. Sliviek davame dost, takze je nasladla

iwesska
23. dec 2023

Ano ja,ale bez smotany.

janinka007
23. dec 2023

Huby, slivky, bez smotany.