Ako riešite stravovanie 2 ročných detí mimo domu?
Mamicky, chcela by som sa spytat, ako riesite stravovanie, ked musite ist s dietatom prec v case obeda /vylet, lekar...atd/. Kym bol maly, bravali sme so sebou hotove flasticky, len sme trosku ohriali a bol napapany. Teraz mu vsak taketo porcie uz nestacia a neviem ako to poriesit. Napriklad. Odchadzame po desiatej a vraciame sa az v case olovrantu, pripadne vecer. Nie je problem vziat ovocie, nejake chrumky, rozok.Ale teply obed potrebuje. Mam sice termosku na jedlo, do ktorej sa vkladaju tie male Avent pohariky, ale to je tiez uz taka baby porcia, co mu nestaci. Zase sa bojim aj toho, ze ked mu to rano uvarim a dam teple do termosky, za cca 4-5 hodin sa to skazi kedze sa pohybujeme dost po vnutri. Alebo ked aj mame z predosleho dna nieco, tak nosit to len ohriate taku dlhu dobu je tiez dost riskantne. Poviete si, ze vsak nie je problem mu niekde nieco kupit. No by ste sa cudovali, ale je. Nechcem aby jedol fast food a nie vsade su dostupne kvalitne restiky. Budem vdacna za rady, ako ste si poradili vy.
@iwesska ohrejes v hocijakej restike/bufete 🙂)) to sa neboj zase, ved aj vy niekde musite jest, ci? 🙂 s ohrevom nemam nikdy problem. Inak ja zasadne nechodim do pizzerii, "zarucenych" slovenskych restauracii, kde predavaju menu za 3EURa a este aj z tych restik kde ide z nich smrad na celu ulicu🙂 a musi tam byt vela ludi.. cim viac ludi spokojne je, tym vacsia moznost dobreho jedla 🙂) u nas som nemala problem ako hovorim nikde, zvolen mesto no minimalne 3+1 restriky kde s malou mozem, v BB neviem kolko ale nemali sme problem v meste, na donovaloch tiez.. a ostatne mesta tiez sme daco nasli, dokonca aj v takom Komarne 🙂))))
ja som tento problém riešiť nemusela, mne doteraz odmieta čokoľvek zjesť mimo domu. na dovolenke vydržala 5 dní bez jedla, iba na mlieku, ktoré som jej robila na izbe. teraz sa naje ráno doma, v škôlke nič, a potom opäť doma.
@iwesska myslím si, že ak nie ste pravidelne na obed mimo domu, prežijete i na "suchej" strave.

@k_a_j_k_a Vsak aj my mame rezim pravidelny, ale niekedy skratka musime aj my dospeli nieco vybavit a do sa za dve hodiny dopoludnia neda. Ono ako som spominala vyssie...nie je problem sa raz za cas najest v restike - dobrej restike - problem je ked viem ze idem niekam, kde nie je, to bol aj umysel mojej diskusie. Ale baby mi uz nejake napady dali, tak to skusime nejako uz poriesit 🙂