icon

Ako znížiť kyslosť segedínu?

avatar
iinuska
12. apr 2025
avatar
minenkaa
12. apr 2025

Cukor

avatar
mk1111111111
12. apr 2025

Viac smotany

avatar
cukroska
12. apr 2025

@iinuska Nijako. Vyskúšané všetky triky. Poznám zo začiatkov ..

avatar
kavasmliekom
12. apr 2025

Odobrala by som šťavu a dochutila smotanou.

avatar
minenkaa
12. apr 2025

Ak nič nezaberie dines k nám ,u nás ide kyslý

avatar
adrianasmolko
12. apr 2025

@iinuska
premyt kapustu pred varenim

avatar
petulda333
12. apr 2025

Maslo,viac smotany,trocha cukru...ak stale bude dost,tak len odobrat stavu a rozrobit znovu

avatar
petulda333
12. apr 2025

@minenkaa aj my radi kysly a poriadne 😁 jaj az som chut dostala

avatar
dzinka777
12. apr 2025

Umyt kapustu pred varenim ja ju umyvam 2x

avatar
ibrunova
12. apr 2025

Segedín má byť kyslý..

avatar
iinuska
autor
12. apr 2025

Ďakujem za rady, pridala som smotanu a trocha cukru.No zjeme ho nejako.

avatar
aandrea9
12. apr 2025

@iinuska ja kapustu umývam a pri jej varení pridám trocha cukru. Nechavam si stavu z kapusty a ak je segedin malo alebo vobec kyslý dolejem šťavu.

avatar
minenkaa
12. apr 2025

@iinuska nie trochu cukru drbni tam normálne polievkovu lyžicu aj dve cukru

avatar
iinuska
autor
12. apr 2025

@minenkaa Dala som dve 😄

avatar
minenkaa
12. apr 2025

@iinuska tak aspoň nezabudnes nabudúce riadne premyt kapustu🤣😀

avatar
tykat
12. apr 2025

@iinuska skus odobrat a dat trochu sody bicarbony. Uvidis ci stiahne. Potom.mozes primiesat aj do zvysku.

avatar
iinuska
autor
12. apr 2025

@minenkaa Som dnes po nočnej, tak mam odpuatene od mpjich chlapcov😄

avatar
rachel36a
12. apr 2025

Ja som v živote nepremyvala kapustu...mame radi keď z kyslej tak nech je kysla...moja svokra premyva a nemá to potom žiadnu chuť.. dones k nám, my zjeme...mňam...

avatar
kavasmliekom
12. apr 2025

@rachel36a ani ja nepremyvam, ale vyžmýkam, potom pridávam jušku podľa toho, aký chceme kyslý.
Nepočula som ešte o tom, že niekto dáva cukor do segedinskeho.

avatar
lukbe
12. apr 2025

@iinuska hmm, možno nastruhat zemiak. Nabudúce preplachni kapustu.

avatar
petulda333
12. apr 2025

@kavasmliekom bezne s cukor nedava,ale autorka ho kysly mat nechce,tak preto

avatar
sara07
12. apr 2025

@minenkaa to isté u nás 😂, nikdy sme nepremyvali kapustu , nie to cukor, dokonca dávame 1 kyslu smotanu a 1 šlahčku pol na pol 😂

avatar
cukroska
12. apr 2025

@iinuska Neboj sa spapáte a nabudúce okoštuj a ak je kyslá treba premyť vodou kus.

avatar
ivanka349
13. apr 2025

oplachnut kapustu trocha

avatar
luccija
13. apr 2025

@iinuska vždy premyjem a kyslú vodu si odložím a, keď je slabý dám tu vodu