Ako znížiť kyslosť segedínu?
Viac smotany
Odobrala by som šťavu a dochutila smotanou.
Ak nič nezaberie dines k nám ,u nás ide kyslý
@iinuska
premyt kapustu pred varenim
Maslo,viac smotany,trocha cukru...ak stale bude dost,tak len odobrat stavu a rozrobit znovu
@minenkaa aj my radi kysly a poriadne 😁 jaj az som chut dostala
Umyt kapustu pred varenim ja ju umyvam 2x
Segedín má byť kyslý..
Ďakujem za rady, pridala som smotanu a trocha cukru.No zjeme ho nejako.
Ja som v živote nepremyvala kapustu...mame radi keď z kyslej tak nech je kysla...moja svokra premyva a nemá to potom žiadnu chuť.. dones k nám, my zjeme...mňam...
@rachel36a ani ja nepremyvam, ale vyžmýkam, potom pridávam jušku podľa toho, aký chceme kyslý.
Nepočula som ešte o tom, že niekto dáva cukor do segedinskeho.
@kavasmliekom bezne s cukor nedava,ale autorka ho kysly mat nechce,tak preto
oplachnut kapustu trocha

Cukor