icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mmonika
5. feb 2011

@stvura no ja som robila sisky po veeeeeeeeeelmi dlhej dobe asi po cca 1 roku .. .ale fakt boli rychlo spravene .. a to som ich nedala ani na 15 do chladnicky .. myslim cesto.. .

nella11
5. feb 2011

@juliagregor Julka tak cesto som nakoniec robila bez pekarničky a koláčiky boli super 😉

ankalv1
5. feb 2011

dnes guláš a palacinky 🙂 🙂

pancake
5. feb 2011

zem.placky a rajcinova polievka.
dajte mi recept na dobre sisky.prosiiim ale lahky lebo neviem nic od cesta.dakujem 😅

caly8
5. feb 2011

segedínsky guľáš a piekla som TRIO koláčik mňaaaaam 🙂

briketa
5. feb 2011

@ankalv1 Gulas by som si veru dala. Pojdem kupit maso a urobim telaco-jahnaci, vdaka za napad!

Baby, ja mam par tyzdnov do porodu a nenormalne chute na surove ustrice 😠 . To by sa v tehu vobec nemalo, ale zabite ma. Tak vcera pol tucta len tak padlo.

traktor
5. feb 2011

ahojte u nas dne grilovae kura, zapekane zemiaky + ryza a vanilkovy puding s jahodami a slahackou

titkovamiriam
5. feb 2011

briketa tak ustrice to nemusim,ja z tych vsetkych moznych aj nemoznych potvor zjem len krevety 🙂

benne
5. feb 2011

@titkovamiriam ja ani to... 😀

benne
5. feb 2011

u nás dnes šošovicovo-zeleninová polievka s kuracím mäsom a čokoládové pudingoše (som sa dnes pri tom nanerváčila, oddnes robím len polovičné dávky 🙄 ) ale inak mnam 😝

vesi
5. feb 2011

u nás dnes aj zajtra kurací vývar s rezancami, rezne s ryžou a šalátom a jablkovo-tvarohová žemlovka 🙂

inna7
5. feb 2011

bryndzové halušky 🙂

bzuco
5. feb 2011

kyslá šošovicová polievka a jaternice/krvavničky,zemiaky, kyslá kapusta

zajtra netuším čo...asi si orazíme obed u svokry 😎 😀 😀 😀 😀 😀

dannynka
5. feb 2011

my dnes brokolicova kremova,a kuracie rezance na kari a ryža 😉 a akurat idem robit kysnute štrudle 🙂

laerke
5. feb 2011

Moja dnesna pizza :-P

wighy
5. feb 2011

zeleninova polievka, smotanovo sampionove kura s pecenymi zemiakmi a tvarohovo jablkovy kolac🙂

estterka
5. feb 2011

ahojte,nemate typ na nejaky jednoduchy dobry jablkovy kolac?

katy2
5. feb 2011

Ahojte,
poradte nieco speci a hlavne dobre s bravcovym kare a cerstvymi sampinonmi.... vdaka, rada sa priucim.... 😉

zucha
5. feb 2011

dnes brokolicova kremova polievka, rezne v perinach so zemiakmi http://www.schutou.sk/index.php/recepty/hlavne-... a vanilkova babovka.
Na zajtra si uz teraz pripravujem morcaci vyvar a doobeda uz len rychlo spravim bryndzove halusky. Zakusok - to este netusim

ankalv1
5. feb 2011

@katy2 ahoj dosť často robievam toto ale nie z krkovičky ako je písané v recepte ale z karé 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11434

zucha
5. feb 2011

@estterka nasla som toto a mozno to aj ja zajtra urobim http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35796

zuziq
6. feb 2011

dnes slizikova kuracia polievka a cevabcici ( to som uz nejedla veeelmi dlho)

lunana
6. feb 2011

Robili ste už pudingoš s vanilkovým pudingom? Ak hej, tak dáva sa tam okrem pudingu ešte niečo iné?

traktor
6. feb 2011

@lunana ja som robila..nedavala som nic len puding, maslo, cukor

lunana
6. feb 2011

@traktor Ďakujem 😉

elina313
6. feb 2011

vývar a domáca strúhanička a pečená kačica, knedľa, kapusta a lokše ništ ☹ ☹ ☹

mamca2603
6. feb 2011

ja morcaciu polievocku,svieckovu a domacu knedlu....konecne, uz som si dlho robila chte

morca3
6. feb 2011

ja dnes kuracia polievka s mrveničkou zo včera a rypražila som pangasia +zemiakova kaša+mrkvovy salatik 😉 drobci mi zbožňujú ryby 😝

lucka1987
6. feb 2011

aj ja dnes polievku z morcacieho kridla.. 🙂 a kedze mm je vo fr. a ja som sama.. tak dnes som len o polievke... 😀 😀

mia258
6. feb 2011

Dnes prvý krát morskú polievku podľa svokrinho receptu 😅 a plnený zapekaný baklažán.
Na poobedie kávový zákusok 🙂