Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes- minutky z brav. mäsa+hranolky+zel.obloha, pol. rajcinova so syrom, dezert babovka 😉
@mircalla tak tieto muffiny som robila ja 🙂 a su naj naj naj najlepsie na svete 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-fotore...
tak nakoniec som nerobila pseno ale spravila som kuskus s fazulkami a baby kukurickami na pare, ryzu, bravcove azu a fazulovu sladku 🙂
dnes "halušky" + "sviečkova" 😀 😀 😀 😀 😀 nie original mäsko ale omačka ano 😀 😀 😀
večera-krupica
zajtra bude na obed to iste
štvrtok-špenat /mm bude mať parene buchty 😝 /
dnes sme dojedli zo vcera a teraz dopekame zemiaky v rure 🙂 uz sa tesim na ne,mnam s maslom a acidkom
Dnes sme išli k doktorke do PB a zastavili sme sa v reštaurácí, mali tam zaujímavé , chutné a dokonca aj v celku zdravé menu: Brokolicová polievka a vyprážené tofu so zemiakmi a brusnicovou omáčkou. Bolo to veľmi chutné a už sme aj kúpili Tofu ,aby si urobili aj my. 🙂 Takže to bude v nedeľu🙂 Neviete, kde by som zohnala tie brusnice?
Na zajtra máme ešte ten africkoslovenský šalátik. 🙂
@lululka555 mňam. Pečené zemiaky mám veľmi rada. Čipsy môžu ísť do kelu na domáce pečené zemiačky nemajú ani náhodou🙂
@titkovamiriam clovek z BA, bude robit vajickovu hrudku??? wau 😀 .
Na vychode masovy syrek, vajickova hrudka, syrova rolada, cvikla, chren a udene nesmie chybat
aj ja sa chystám na tú velkonočnú hrudku,ešte som to nerobila...
@katkas1 ja sa chystam piect cajove rezy, kolac z kysleho mlieka a "kremes trochu inak" - http://www.gurman.sk/recept-kremes-trochu-inac-...
@rebecca2006 aka to je shrekova polievka?
dobré ránko 😉 dnes varím krémovú zemiakovú polievku, karfiolové placky, zemiaky alebo zemiakové pyré, nejaká kyslá zaváranina k tomu 😉
@abriela Jasne že ano ja som mala prveho svokra z vychodu a hrudka mi uplne ucarovala,ked som videla ako sa robí 😀 😀 😀 ,takze ju robím casto aj mimo velkej noci 🙂 a samozrejme ju už robia aj moje kamošky.A asi by som ju spoznala aj neskor kedže je to BA samí clovek z východu -aj kolegov mam dvoch 😀 😀 .
My dnes máme zapekané cestoviny so všetkým možným aj nemožným a polievku musím vymyslieť ešte.
mnam baby, ked hovorite o hrudke, slinky sa mi zbiehaju 😀
my dnes tekvicova polievocka na kyslo a halusky s tvarohom a syrom
sviečková na smotane, kysnutá knedľa
Baby poradte mi nejaku dobru omacku na lososa. Dakujem
@gianni no aj ja mam premieru, lebo doteraz ju robila mama. Peceny masovy syrek mal premieru minuly rok. Drzim palce 😉
@titkovamiriam 😀 😀 😀 Moj partner je zo zapadu, a viem ako sa cudoval, co je u nas vsetko na stole pocas v obdobi sviatkov
@zuziq Aj Nitra pozna hrudku 😀 😀 😀 ?
@titkovamiriam
@zuziq
@abriela no baby ste ma navnadili, asi aj ja vyskúšam tú hrudku 😉 aj keď som zo západu 😀 u nás je zas tradičná pečka, kukla, bez tej Veľká noc nie je, a ja robím tradične aj vaječnú tlačenku a šunku, zeleninu a vajíčka v aspiku 😉
babenky -na hrudku potrebujete kvalitne mlieko, najlepsie z automatu alebo priamo od kravky 😀
dnes bude grenadir a deckam na vecer palacinky s cokoladou /nechcu dzem ani tvaroh, len coko/ , dam piect aj chliebik do pekarnicky
my dnes len karfiolová polievka, lebo viacej nebudem stíhať, ideme s malou do mesta. a potom narýchlo keď tak hranolky a mám tam ešte od nedele kuriatko pečené tak k nemu
@abriela pečka je v podstate slaný veľkonočný koláč, ale je to šťavnaté, plné vajíčok, údeného mäsa...jedáva sa na teplo aj na studeno, k tomu kyslé uhorky, chlebík, mňam 😉 niečo podobné ako toto http://varecha.pravda.sk/recepty/velkonocna-pec..., len my dávame namiesto sendviča rožky a vylepšíme aj domácou klobáskou 😀 my robíme aj na tri plechy a vyjedáme to stále

@katkas1 ja budem piect trnovu korunu je to vlastne vianocka do kruhu 🙂 a potom niake kokosky,nepecenu tortu,strudlu a stacilo!!!!skor budem robit syrove a vajickove jedla 🙂 -vajickovu hrudku,syrove rolady