icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rebecca2006
3. apr 2012

@glee jednoducho rozmixovaná zeleninová s troškou smotany- keď tam dáš mrkvum kukuricu a trochu niečoho zeleného, napr. hrášok a brokolicu, má takú "bažinovú" fabu, preto Shrekova 🙂 DEckám chutí

nadhera
3. apr 2012

@danielaj
@abriela
jednoznacne hrudka z kvalitneho mlieka, ked robim, tak radsej automatove.

@danielaj na vychode sa pecke hovori plnka - moja mamka ju urobi a podeli 😀 v nasej rodine sa jedla len za studena.

zuziq
3. apr 2012

@danielaj a co je kukla? 😕

abriela
3. apr 2012

@danielaj je to ako nas masovy syrek - len mi tam davame mlete maso - bocik, zemle, vajcia a minuly rok som narezala do toho tiez udene.
Jeme to tak, ze sa to nareze na take mini obdlzinicky -4x2 cm dava sa to na tanier k hrudke, sunke, klobase a k tomu cvikla, chren. U nas doma tiez piekli 3 plechy - je to ako velkonocny chlieb.
Konecne viem, nieco nove, nieco zapadniarske aj ked je to v podstate to co sa robieva aj na vychode. 😵

kibuk
3. apr 2012

dnes karfiolova polievka a karfiolove zemiaky 🙂

firstbaby
3. apr 2012

dnes kremova brokolicova polievka a od svokry mam este pecene maso, tak len uvarime ryzu a dame si nejaky kompot 😉

mircova
3. apr 2012

porová krémová s opečeným chlebíkom a brokolicové placky so zemiakovou kašou 🙂 🙂 🙂 pobede spravím ešte pudnig s piškotkami pre malého

salma22
3. apr 2012

granadir a morcacia polievocka este z nedele

katka3012
3. apr 2012

Tak polievocka sosovicova s topenickou a druhe mame zo vcera mäsko na stave s ryzou a hranolkami 😉

gianni
3. apr 2012

no ešte dnes a zajtra si oddýchnem od varenia a potom šup-šup niečo pripraviť na sviatky ,ale už sa teším na tú hrudku,dnes sme mali na ranajky rybaciu pomazánku a na obed bude podla jed.lístka špenátová pol.,záhradnícke mäso so zemiakmi a na večeru mexický guláš,fakt tu celkom dobre(diétne )varia 😉

snu
3. apr 2012

polievocka zeleninkova a plnene lokse kuracim masom-grilovanym, a malemu plnene so syrom a sunkou.

lululka555
3. apr 2012

vyprazany syr,zemiaky ,tatarska a urobim aj trochu palaciniek 🙂

adelaida33
3. apr 2012

@lululka555 mňááám, sliny mi tečú 😝 😝 😝

u nás dnes špagety s domácou omáčkou a strúhaným syrom

lunana
3. apr 2012

Nemáte niektorá uložený recept na zapekané palacinky od @danielaj ? chcela by som ich urobiť, ale nikde nemôžem nájsť ten recept...Ďakujem

amdeis
3. apr 2012

Dievcata co varite na zeleny stvrtok? Polievku spravim hraskovy krem, ale druhe netusim. Moji nezbednici spenat nechcu v standartnej podobe (s vajickom a zemiakmi) a tak premyslam co zelene. 😅

libka1
3. apr 2012

peceny losos, zemiakova kasa, rukolovy salat, dojeme polievku zo vcera

karin0401
3. apr 2012

@adelaida33 chcem dnes robit špagety...prezradiš svoju omačku? 😀

karin0401
3. apr 2012

v piatok bude urcite rybka a zemiakove pyre...len neviem co este na kazdy den dovtedy vymyslim...nejake rychlovky by to chcelo .noo a na vikend urcite bude mesko...rezne a majonezovy šalat 😝

zklimekova
3. apr 2012

dnes špenátová polievka a varené zemiaky a kuracie pečienky s omáčkou

karin0401
3. apr 2012

@libka1 vyzera to zaujimavo 😉 a rukolu musim určite vyskušat este som ju nejedla...ako robis šalatik?

adelaida33
3. apr 2012

@karin0401 jasné 😀 , moja omáčka: na oleji do sklovita orestujem nadrobno nakrájanú cibuľku, pridám nadrobno nakrájanú údenú šunku, potom zo špajzky domácu paprikovo-paradajkovú omáčku, krátko prevarím, pridám bambino alebo trochu smotany, opäť nechám prevrieť a už len dobre premiešam 😉 .

kamka17
3. apr 2012

zeleninová polievka, šošovicový prívarok s párkom, cestoviny s tvarohom...

veronika1417
3. apr 2012

manzelovi dnes navari svokra drzkovu 😝 to ja nejem 😅 prave sa mi pecu muffinky a sebe uvarim nejaku zeleninku so zemiacikmi aj tak by sa uz konecne hodila nejaka dietka 😀 😀 😀

veronika1417
3. apr 2012

@lunana ahojky neviem ci mala tento??? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3660

libka1
3. apr 2012

@karin0401 robim len taky jednoduchy, nic extra, rukola, cherry paradajky pokrajam na polovicky, pokvapkam balzamikom, osolim, olivovy olej, trocha citronu, to je vsetko
mne chut rukoly velmi ide, mnam, aj muz ju lubi 🙂

januschka10
3. apr 2012

porova polievka a spargla s cestovinou

kacickah
3. apr 2012

kočeny ako robíte porovú polievku?ešte som ju nevyskúšala

michaella7
3. apr 2012

dnes zeleninová polievka a dusené zemiaky niečo na spôsob fancuzských 🙂 to bude zas mňamkaaaaa..sa bude priberať 😀

rastulka
3. apr 2012

@lunana str.816 🙂

rastulka
3. apr 2012

Dnes segedinsky gulaš s knedlou,malej som robila zemiakovy privarok a ešte budu aj lievance 😉