Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj je to ako nas masovy syrek - len mi tam davame mlete maso - bocik, zemle, vajcia a minuly rok som narezala do toho tiez udene.
Jeme to tak, ze sa to nareze na take mini obdlzinicky -4x2 cm dava sa to na tanier k hrudke, sunke, klobase a k tomu cvikla, chren. U nas doma tiez piekli 3 plechy - je to ako velkonocny chlieb.
Konecne viem, nieco nove, nieco zapadniarske aj ked je to v podstate to co sa robieva aj na vychode. 😵
dnes karfiolova polievka a karfiolove zemiaky 🙂
dnes kremova brokolicova polievka a od svokry mam este pecene maso, tak len uvarime ryzu a dame si nejaky kompot 😉
porová krémová s opečeným chlebíkom a brokolicové placky so zemiakovou kašou 🙂 🙂 🙂 pobede spravím ešte pudnig s piškotkami pre malého
granadir a morcacia polievocka este z nedele
Tak polievocka sosovicova s topenickou a druhe mame zo vcera mäsko na stave s ryzou a hranolkami 😉
no ešte dnes a zajtra si oddýchnem od varenia a potom šup-šup niečo pripraviť na sviatky ,ale už sa teším na tú hrudku,dnes sme mali na ranajky rybaciu pomazánku a na obed bude podla jed.lístka špenátová pol.,záhradnícke mäso so zemiakmi a na večeru mexický guláš,fakt tu celkom dobre(diétne )varia 😉
polievocka zeleninkova a plnene lokse kuracim masom-grilovanym, a malemu plnene so syrom a sunkou.
vyprazany syr,zemiaky ,tatarska a urobim aj trochu palaciniek 🙂
@lululka555 mňááám, sliny mi tečú 😝 😝 😝
u nás dnes špagety s domácou omáčkou a strúhaným syrom
Dievcata co varite na zeleny stvrtok? Polievku spravim hraskovy krem, ale druhe netusim. Moji nezbednici spenat nechcu v standartnej podobe (s vajickom a zemiakmi) a tak premyslam co zelene. 😅
peceny losos, zemiakova kasa, rukolovy salat, dojeme polievku zo vcera
@adelaida33 chcem dnes robit špagety...prezradiš svoju omačku? 😀
v piatok bude urcite rybka a zemiakove pyre...len neviem co este na kazdy den dovtedy vymyslim...nejake rychlovky by to chcelo .noo a na vikend urcite bude mesko...rezne a majonezovy šalat 😝
dnes špenátová polievka a varené zemiaky a kuracie pečienky s omáčkou
@karin0401 jasné 😀 , moja omáčka: na oleji do sklovita orestujem nadrobno nakrájanú cibuľku, pridám nadrobno nakrájanú údenú šunku, potom zo špajzky domácu paprikovo-paradajkovú omáčku, krátko prevarím, pridám bambino alebo trochu smotany, opäť nechám prevrieť a už len dobre premiešam 😉 .
zeleninová polievka, šošovicový prívarok s párkom, cestoviny s tvarohom...
manzelovi dnes navari svokra drzkovu 😝 to ja nejem 😅 prave sa mi pecu muffinky a sebe uvarim nejaku zeleninku so zemiacikmi aj tak by sa uz konecne hodila nejaka dietka 😀 😀 😀
@lunana ahojky neviem ci mala tento??? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3660
porova polievka a spargla s cestovinou
kočeny ako robíte porovú polievku?ešte som ju nevyskúšala
dnes zeleninová polievka a dusené zemiaky niečo na spôsob fancuzských 🙂 to bude zas mňamkaaaaa..sa bude priberať 😀
Dnes segedinsky gulaš s knedlou,malej som robila zemiakovy privarok a ešte budu aj lievance 😉

@glee jednoducho rozmixovaná zeleninová s troškou smotany- keď tam dáš mrkvum kukuricu a trochu niečoho zeleného, napr. hrášok a brokolicu, má takú "bažinovú" fabu, preto Shrekova 🙂 DEckám chutí