icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luy
5. apr 2012

@abriela ja som práve dnes dala do babovkovej formy sme robili na skúšku akože lebo máme zajtra návštevu

lucinenka001
5. apr 2012

@mravvcek

dakujem, skusim teda klasiku 🙂

anavila
5. apr 2012

@luy aj ta jedna mala moravanka je vela????

tosomja
5. apr 2012

špenát, zemiaková kaša, vajíčko
okrem toho príprava na sviatky 🙂 cvikla pripravená, spravila som tiež ten srnčí chrbát s moravankou. A zajtra vypekám.

anavila
5. apr 2012

ahojte...pečiete pasku na Velku noc??? pridavam recept na pasku pečenu v domacej pekarnicke...je fajnucka, do sladka, a vobec sa nedrobí, takže: ja som merala s odmerkami, ktore boli dodane k tej pekarničke. 1 hrnček mlieka (do neho si namočíme aspon na pol hodiny hrozienka) 4 PL cukru, 1/3 obyčajného droždia, štipka soli, 1 vanilka, 100 g smetolu rozpusteneho,2 vajcia, 1/2 prášku do pečiva, 4 hrnčeky špecialnej muky, všetko nahadzať, zapnut program na 3 hodiny ( v mojej pekarni program č.5) a po troch hodinách vyberieme krásny a chutný veľkonočný bochník, tak krásne sviatky Vám prajem!!!

luy
6. apr 2012

@anavila vieš čo pre nás mäsových je tam vela zeleniny potom 😀 ale ak lubiš zeleninku daj

ellise
6. apr 2012

@luciferova děkuji, recept znám, dělavali jsme ho doma, jen jestli když ho chci udělat z toho mléka z automatu, musím to převařit, nebo ne?

abriela
6. apr 2012

@ellise neviem na co sa pytas, ale ked mlieko nedavas detom, tak my ho doma s mm pijeme surove - neprevarene. Ak chces, aby vydrzalo v chladnicke dlhsie - prevara sa. ak ho chces na tvaroch - neprevara sa, lebo by z toho tvaroch nebol.

luciferova
6. apr 2012

@ellise neprevaras, az po tych x dnoch, ked uz ides robit tvaroh to davas na ohen. Ved mrkni este raz moj postup 😉

luciferova
6. apr 2012

@luy prosim ta este 😅 ked mam zelatinu na 0,5 l vody a ty mas v recepte 0,2 l, mam dat tej zelatiny primerane alebo celu? A vajicka krajas na kolieska? Dakujem 🙂

luy
6. apr 2012

@luciferova vody vlažnej daj 0,2 a 2 lyž. želatiny ale musi sa uplne rozpustit tá želatina nesmu tam byt také hrudky,vajcia cez krájač narež,fakt nedávaj celú moravanku lebo bude velmi zeleninový,a napíš ako sa podarilo urobit

luciferova
6. apr 2012

@luy dik moravanku nemam, musim ist do obchodu cosik kupit 🙂

luy
6. apr 2012

@luciferova daj len uvarenú mrkvu na kusky narezanú,a hrášok,kamoška dáva šampiony všetko čo nájdeš v chladničke

luciferova
6. apr 2012

@ellise vlastne z akeho mlieka ste to doma robievali?

martinkatinka
6. apr 2012

Dnes si dáme len praženicu na obed a pečiem ešte koláčik a večer naplník oplátky a urobím malé zmrzlinky 😀

evitka82
6. apr 2012

špenát s cesnakom,fučkou a vajcom 😎

snu
6. apr 2012

bre ranko,, ja som vcera robila tu vajickovu tlacenku do srncieho chrbata a zostalo mi aj do tortovej malej formy,, dnes sme to ranajkovali,, mnam,, ale co budem varit neviem,,asi spenat

snu
6. apr 2012

nemate recept na neaky fajny zakusok? mam v plane puncak,ale rada by som aj nieco nove 😉

martinkatinka
6. apr 2012

@snu ja dnes robím tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078 dúfam, že bude dobrý, ešte som ho nerobila, len skúšam

snu
6. apr 2012

@martinkatinka robievam ho,je vyborny

snu
6. apr 2012

recept na kinder bueno? mate ci musim ist hladat? 😀 som to tusim raz robila a chutilo,ale nemam ho

lucka1987
6. apr 2012

jablkovy strudel
kremova brokolicova polievka .
losos a ako prilohu tarhona so zeleninou na paradajkovej omacke

irsina83
6. apr 2012

sosovicova polievka s koprom, smotanove a slivkove balese, losos s pomarancovou omackou a zemiakovym pyre na manzelove zelanie 🙂

snu
6. apr 2012

vsade idu kekse? nemaaam.. dnes su obchody otvorene?

lucka1987
6. apr 2012

@irsina83 aj ja idem robit lososa 😀 vcera som ze vytiahnem pangasiusa.. ale nakoniec ze toto 😉 ale moj dojde az podvecer zo zahranicia.. takze mam cas este

bobinkask
6. apr 2012

@anavila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30217 robím ich podla tohoto receptu len pridám ešte za jednu šálku ovsen.vločiek ktoré nechám asi na pol hodinku napučat vo vode a niekedy namiesto zemiakov v recepte dám dva rohlíky tiež namočené a vyžmýchané a už som ich skušala piect aj v rúre tiež su dobré 🙂

mimi21mimi
6. apr 2012

Domáce bosniaky a krémová cesnaková polievka. 🙂

gucz
6. apr 2012

pečené kuriatko s ryžou a šalátikom, kurací vývar, večer bude domáca pizza, my nie sme veriaci

anaxamon
6. apr 2012

tak dnes nic, mame post....ale na obed bude zostatok zo vcera, spenat zemiaky a vajko a na veceru asik rybacia natierka s chlebom ale na zajtra sa chystam robit zemiakove placky, mam na ne chut uz od vikendu, len nebolo casu sa do nich pustit🙂))

irsina83
6. apr 2012

@lucka1987 ja uz mam skoro vsetko navarene od 7.00 som strcena v kuchyni a uz som unavena riadne...este pyre a omacku a mam hotovo.... 😝