Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dakujem, skusim teda klasiku 🙂
špenát, zemiaková kaša, vajíčko
okrem toho príprava na sviatky 🙂 cvikla pripravená, spravila som tiež ten srnčí chrbát s moravankou. A zajtra vypekám.
ahojte...pečiete pasku na Velku noc??? pridavam recept na pasku pečenu v domacej pekarnicke...je fajnucka, do sladka, a vobec sa nedrobí, takže: ja som merala s odmerkami, ktore boli dodane k tej pekarničke. 1 hrnček mlieka (do neho si namočíme aspon na pol hodiny hrozienka) 4 PL cukru, 1/3 obyčajného droždia, štipka soli, 1 vanilka, 100 g smetolu rozpusteneho,2 vajcia, 1/2 prášku do pečiva, 4 hrnčeky špecialnej muky, všetko nahadzať, zapnut program na 3 hodiny ( v mojej pekarni program č.5) a po troch hodinách vyberieme krásny a chutný veľkonočný bochník, tak krásne sviatky Vám prajem!!!
@luciferova děkuji, recept znám, dělavali jsme ho doma, jen jestli když ho chci udělat z toho mléka z automatu, musím to převařit, nebo ne?
@ellise neprevaras, az po tych x dnoch, ked uz ides robit tvaroh to davas na ohen. Ved mrkni este raz moj postup 😉
@luy prosim ta este 😅 ked mam zelatinu na 0,5 l vody a ty mas v recepte 0,2 l, mam dat tej zelatiny primerane alebo celu? A vajicka krajas na kolieska? Dakujem 🙂
@luciferova vody vlažnej daj 0,2 a 2 lyž. želatiny ale musi sa uplne rozpustit tá želatina nesmu tam byt také hrudky,vajcia cez krájač narež,fakt nedávaj celú moravanku lebo bude velmi zeleninový,a napíš ako sa podarilo urobit
@luy dik moravanku nemam, musim ist do obchodu cosik kupit 🙂
@luciferova daj len uvarenú mrkvu na kusky narezanú,a hrášok,kamoška dáva šampiony všetko čo nájdeš v chladničke
@ellise vlastne z akeho mlieka ste to doma robievali?
Dnes si dáme len praženicu na obed a pečiem ešte koláčik a večer naplník oplátky a urobím malé zmrzlinky 😀
špenát s cesnakom,fučkou a vajcom 😎
bre ranko,, ja som vcera robila tu vajickovu tlacenku do srncieho chrbata a zostalo mi aj do tortovej malej formy,, dnes sme to ranajkovali,, mnam,, ale co budem varit neviem,,asi spenat
nemate recept na neaky fajny zakusok? mam v plane puncak,ale rada by som aj nieco nove 😉
@snu ja dnes robím tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078 dúfam, že bude dobrý, ešte som ho nerobila, len skúšam
@martinkatinka robievam ho,je vyborny
recept na kinder bueno? mate ci musim ist hladat? 😀 som to tusim raz robila a chutilo,ale nemam ho
jablkovy strudel
kremova brokolicova polievka .
losos a ako prilohu tarhona so zeleninou na paradajkovej omacke
sosovicova polievka s koprom, smotanove a slivkove balese, losos s pomarancovou omackou a zemiakovym pyre na manzelove zelanie 🙂
vsade idu kekse? nemaaam.. dnes su obchody otvorene?
@anavila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30217 robím ich podla tohoto receptu len pridám ešte za jednu šálku ovsen.vločiek ktoré nechám asi na pol hodinku napučat vo vode a niekedy namiesto zemiakov v recepte dám dva rohlíky tiež namočené a vyžmýchané a už som ich skušala piect aj v rúre tiež su dobré 🙂
Domáce bosniaky a krémová cesnaková polievka. 🙂
pečené kuriatko s ryžou a šalátikom, kurací vývar, večer bude domáca pizza, my nie sme veriaci
tak dnes nic, mame post....ale na obed bude zostatok zo vcera, spenat zemiaky a vajko a na veceru asik rybacia natierka s chlebom ale na zajtra sa chystam robit zemiakove placky, mam na ne chut uz od vikendu, len nebolo casu sa do nich pustit🙂))

@abriela ja som práve dnes dala do babovkovej formy sme robili na skúšku akože lebo máme zajtra návštevu