icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
7. apr 2012

@mimi21mimi no ja som bueno robila vcera vecer a dnes pol plechu prec 😀 robis z bebe keksov? ja som mala raz recept bez keksov a nemoozem ho najst,,mne tam tie kekse prerazaju vsetku chut.. ale vsetkym v rodine to chuti,,

danielaj
7. apr 2012

dievčatá, písali ste tu včera o griláži, ja robievam už pár rokov túto bez Salka, a je výborná 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10251

danielaj
7. apr 2012

a ja dnes asi nevarím, snáď len polievku nejakú urobím, a podojedáme zo včera ryby a zemiakový šalát, ostatné už máme, aj pečku, aj hrudku aj vaječnú tlačenku a 4 druhy zákuskov, tak hádam bude stačiť, veď som bola včera skoro do večera v kuchyni, dnes len klasika upracem dom a oddychujem, pekný dník všetkým 😉

mimi21mimi
7. apr 2012

@snu http://www.varenie.eu/receptar/recept/kinder-bueno
Ja mam tento, idu tam aj keksy, ale aj cesto klasicke.... Ja som to este nerobila... kolko ti to trvalo? Najviac ma odradza, ze je s tym tolko roboty, a ja moc trpezliva nie som veru 😀

sisanka
7. apr 2012

ahojte...normalne mi to nejde do hlavy ale ked je teraz ten post tak mi ide tak na chut maso!!! 😀 inokedy aj 3dni jeme bezmasite ale teraz uz len ten pocit ze nemozem.... 😀 ale to je aj klobaska a sunka-tu jeme stale a to mi chyba na ranajky 🙂 hrozne cosi 😀
vcera sme mali dukatove buchticky,dnes to budu krabie tycinky v cesticku s pecenymi zemiakmi a domacou tatarkou...a zajtra mame spolocny obed so svokrovcami,ona napecie rezne a ja spravim zemiakovy salat-taky respekt mam pred tym salatom,normalne sa mi o nom aj sniva lebo som ho robila iba raz a rozvarili sa mi zemiaky 😀 tak sa bojim aby bol teraz dobry...
inak idem piect rez s parizskou slahackou, urobim syrovu roladu a slane slimaciky z listkoveho cesta 🙂

snu
7. apr 2012

@mimi21mimi ano tak som robila.. Asi hodinu a pol,kedze ten krem musi chladnut a neak dlho som varila aj ten puding,nechcel zhustnut,, ja som povedala,ze uz to viac robit nebudem 😀 ale to preto ze som v 33t a asi mam uz pretazenie 😀 to mi este manzel sekal oriesky,tak to mi vela pomohlo..

ianitka
7. apr 2012

@snu prosim si recept na puncak 🙂 🙂 🙂 mam viacero receptov, ale ani jeden nevyzera tak genialne ako ten Tvoj

efci
7. apr 2012

u nas dnes a zajtra plnena paprika resp. len gulky, paprika hodena do omacky len pre aromu 🙂 A upecena lahka piskota s ovocim.

tinuskaha
7. apr 2012

takze velkonocna pascha napecena(vysli mi 3ks) syrek hotovy salat zemiakovy tiez ,vajicka ozdobene sunka klobasa taky taky a kolacik prave dokoncujem krtkovu tortu na plechu a este sa mi dopeka v DP mazanec 😉

gumkacik
7. apr 2012

my mame dnes mortadelu a majonezovy salat.vcera som robia 3 bitku a smotanovu tortu s jahodamy

zvedavamt
7. apr 2012

tu slintam uz odvcera

zuzicka222
7. apr 2012

Ja dnes varím slepačiu polievku, pečem udenú krkovičku, veľkonočnú babu a zemiakový šalát. A baby nepoznáte nejaký dobrý recept na nejaký rýchly a chutný koláčik, moje deti koláče milujú. 🙂 Vopred ďakujem! 🙂

snu
7. apr 2012

@ianitka jej dakujem,ale praveze sa mi moc nenapil stavy 😒
takze:
cesto: 5vajec, 6 lyzic vody, 1/2 prasku do peciva-davam aj viac, 18dkg cukru, 18dkg poloh.muky. Zmiesat vyliat na vymasteny,vysypany plech a piect do zlata.
prekrojis 3 pasky..spodny natriet dzemom,stredny poliat sirupom- 1DCL vody, 1dcl cerveneho sirupu,5 lyzic rumu, vrchny plat potrit tiez zdemom a dzemovou stranou polozi na stredny pas. vrch polejeme puncovou polevou. KUPUJEM. dr oetker ta je najlepsia,, kupovala som aj tie lacnejsie vseliake,ale nema to tu spravnu chut.. snad sa podari.. drzim palec..
inak vzdy sa mi cesto napuci na hrubo a nevyzera to dobre,ale je vyborne a teraz som ho 2krat piekla a nenapucalo sa mi a je take tuhsie a preto mi moc nepije tu stavu ☹ musim si odsledovat ci to je mukou,alebo cim,neviem..

michaella7
7. apr 2012

my dnes máme zeleninovú polievku z liatým cestom a halušky zo syrom 🙂 a samozrejme také veľkonočné dobrotky ako je údená šunka,syrek sú už tiež hotové 😀 len sa do nich pustiť...

vera1132
7. apr 2012

Granatir, a ked sa maly zobudí tak ideme upiect koláčik.

simona112
7. apr 2012

dnes taký mäskový gulášik s cestovinou, a ešte poobede budeme robiť šalátik na obloženú misu. zajtra nevaríme ideme k našim tak sa najeme tam aj nám nabalia domov a v pondelok zase u svokrovcov budeme a po rodine behať takže zase prídeme domov nabalený 🙂

bobinkask
7. apr 2012

dnes dojedame šošovicovú polievku a toto:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17957&user=61360 idem spravit ešte pistáciový zákusok a nebeskú mánu a pripravit rezne a zemiakový šalát na zajtra a v pondelok ideme k našim tak tam určite bude niečo dobré navarené 😝 🙂 😎

mirage
7. apr 2012

@lussy23

Ahoj, lososa v trube na 2O minut zakryteho, len ho pokvapkam olivacom- je dost mastny sam o sebe, a osolim+ citronova stava.

Omacka: slahackova smotana, horcica, kopor a petrzlenova vnat. 😉

mimi21mimi
7. apr 2012

@snu A tie BEBE keksy kazili tomu nejako chut? Zeby osm skusila nasjt iny recept? 🙂
Ja rozmyslam, ake to bude bez orieskov, lebo teraz som zistila, ze ziadne doma nemame....

jolly84
7. apr 2012

pecene masko a k tomu ryza a uhorka, mnamka))) ako dezert domaca vianocka a orechovy a makovy zavin))))))))

omnia23
7. apr 2012

Fasirka,pyre,salat,paradajkova polievocka s udenym syrom 😎

snu
7. apr 2012

@mimi21mimi nie nekazili,len ja moc bebe nemusim,, a mala som recept bez nich s inym cestom.. a oriesky? hm budu tam chybat,ale tal budes mat iny zakusok 😀 moj manzel by zas rad bez nich 😉

localoca
7. apr 2012

dojedame z vcera kapustnicu a rybu
a dnes peciem zebra tortu,pridavam foto v surovom stave,lebo sa este pecie 🙂

lussy23
7. apr 2012

@abriela ja som tiež salko vyjedala lyžičkou, ale teraz už nie, lebo keď kúpime salko, použijeme ho na špice🙂 Mne už ani sladké moc nechutí. A ja pečiem len rodine, lebo m ito nechutí, akurát zjem tie grilážky, samotné veterníky/venčeky, samotné trubičky a špice a to je všetko🙂 @mirage -dakujem

dadulka271
7. apr 2012

Ja som dnes nevarila mame od vcera granadir a polievku zeleninovu a piekla som kolac neskor pridam foto teraz len moj puncak 😝 🙄

rastulka
7. apr 2012

Ahojte 🙂 My sme včera mali šošovicivu polievku s langoše 🙂
dnes na obed zapekanu brokolicu s cestovinami a syrovou omačkou,na večeru pečene zemiaky a vyp.kur.pečienky,TO 😉 punčak a kokosove gulky su už hotove,ešte poliat metrovy kolač čokoladou,spravit zemiakovy šalat a na dnes hotovo 😝

mirka258
7. apr 2012

@localoca Ahoj môžem poprosiť o receptík? Tá torta vyzerá aj v surovom stave úžasne 😉 Ďakujem, Mirka 🙂

danielaj
7. apr 2012

@localoca Mńam, ja tiež robievam Zebra rezy, si mi chúťky narobila 😉

adelaida33
7. apr 2012

Ahojte, my sme dnes mali tuniakové steaky na masle so zemiakmi a ľadový šalát. Teším sa na zajtra - zemiakový šalát sa chladí, šunka a klobásky uvarené, a syrky tiež 😉 . Koláče máme od oboch babiek - medový krémeš, griláž, jablkový závin, kokosovú roládu, takže ja som spravila len piškotovú marhuľovú tortu 🙂 .