icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dusanab
16. sep 2010

@salvinka take jedla mam najradsej ked je s tym malo roboty a uspini sa malo riadu 😀 😀 😀 😀

salma22
16. sep 2010

dali sme si sosovicku 😀

traktor
16. sep 2010

palacinky a hraskova polievka bez hrasku, s parkom a zemiackami 🙂

muschu
16. sep 2010

my kelovú kapustu,zemiaky,mrkvu a kuracie prsia 🙂

dusanab
16. sep 2010

@traktor ako sa prosim ta robi hraskova polievka bez hrasku? To je mi nejaka novinka 😎

traktor
17. sep 2010

@dusanab 😀 to mi tak volame hraskovu polievku, lebo deti nemaju radi, ked je v polievke hrach... 😉 ...uvarim v o vode suchy hrach z bobkovym listom, strucikom cesnaku, po zovreti, varim este asi 5 minut, potom zoberiem sitko a precedim, cize mi ostane len hraskova voda,do nej pridam zemiacky ,parky nakrajane na kolieska, vegetu, sol, a varim , kym nie su zemiaky mäkke, potom zahustim zapraskou / muka, olej cervena paprika/....deti tuto polievku miluju, matko vcera zjedol 2 plne taniere 🙂

traktor
17. sep 2010

..a uz som vyspekulovala co dnes...babovka sa uz pecie na veceru..bude s kakavkom, a obed- polievka a zemiacky na kolieska, slaninka, cibulka, kuracie stehna- upeciem v rure 🙂

denne73
17. sep 2010

@traktor ahojki kuki fotoalbum je to zdravučke dievčatko

traktor
17. sep 2010

ja odpadnem..kraaaaaaaaaaaaasne a gratulujeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 som ti hovorila, ze to bude princezna 😀

titkovamiriam
17. sep 2010

ahojte tak u nas bude zapekana brokolica 🙂 so zemiakmi a cesnakova polievka 🙂

kibuk
17. sep 2010

ahojte dnes šošovicova polievka a panpušky 🙂 🙂

lyongirl
17. sep 2010

ahojte, my máme špenátovú polievku a cestoviny so smotanovo-syrovou omáčkou s kukuricou a olivami

morca3
17. sep 2010

kuracie prsia zapečene so šunkou ,broskyňou a syrom zemiakova kaša

8808
17. sep 2010

ja som urobila zeleninkovu polievku.. a poobede ked sa mala vyspi tak vyprazana cuketa a zemiakova kasa (:

dusanab
17. sep 2010

my sme mali na obed cestoviny s omackou a syrom a co na veceru zas netusim ☹

zucha
17. sep 2010

paradajkova polievka, bravcove masko zapecene v smotanovo-provensalskej omacke a na veceru zeleninove rizoto

dusanab
17. sep 2010

@traktor a keby si ten hrasok rozmixovala to by im tiez vadilo? Ja hrasok mixujem lebo keby bol zeleny v polievke krpec by vyjedol hrasok a na zbytok sa mi vykaslal a suchy hrach nech je to take kremove....
a mozno spravim na veceru kapustovu polievku, krpec ma rad kyslu kapustu a ja tiez a manzel zje vsetko 😉

luga
17. sep 2010

cuketovy privarok a muzickovi na vikend som upiekla "zvysky z mraznicky" (trochu kur. pecienky a kur. stehno - dala som to na jeden pekacik na slaninku a cibulu a dobre to "vypalilo") s ryzou a zeleninou

daniz
17. sep 2010

My na večeru rožkovú pizzu, zajtra špenát so zemiakmi-polievku si ešte rozmyslím a v nedeľu ideme k svokrovcom
tak nevarííííííím.

bobacik2316
17. sep 2010

kelovu polievku a dukatove buchticky,dnes sa mi velmi nechcelo varit 😕

elixia
17. sep 2010

kremova sampinonova polievka a zapekany karfiol...

briketa
17. sep 2010

grilovana morska ryba (halibut) s dusenou mrkvou pre deti a my dospeli mame hribovy paprikas s knedlou.
maly tip - okorente hribovy paprikas udenou susenou paprikou (pimenton) (mexicka korenina, ale vyraba sa aj na SVK) doda senzacnu chut!

briketa
17. sep 2010

@bobacik2316 keby som muzovi dala dukatove buchticky tak sa spyta - a co budeme jest? 🙂
sladke jedlo ako hlavne by u nas absolutne neobstalo.

adulikka
17. sep 2010

ja varila obaľovaný syr zo zemiakmi a zeleninovú polievku

ja by sa tiež ver nenajedla s tých dukátových buchtičiek

iinuska
18. sep 2010

karfiolovo- hraskova polievka , spagety

eva7780
18. sep 2010

pradajková polievka a vypr.syr

tweetinkapp
18. sep 2010

kapustová polievka a zapekaná cuketa

dusanab
18. sep 2010
evita123
18. sep 2010

fasirky 🙂 a snad budu aj na zajtra .-D + paradajkova polievocka

berika
18. sep 2010

@dusanab tá sviečková vyzerá skvele. Moja svokra vždy maso na sviečkovú pečie, s tým rozdielom že zeleninu nedáva na plech, ale štavu z masa dáva do omáčky. Je to skvelé.