Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dali sme si sosovicku 😀
palacinky a hraskova polievka bez hrasku, s parkom a zemiackami 🙂
my kelovú kapustu,zemiaky,mrkvu a kuracie prsia 🙂
@dusanab 😀 to mi tak volame hraskovu polievku, lebo deti nemaju radi, ked je v polievke hrach... 😉 ...uvarim v o vode suchy hrach z bobkovym listom, strucikom cesnaku, po zovreti, varim este asi 5 minut, potom zoberiem sitko a precedim, cize mi ostane len hraskova voda,do nej pridam zemiacky ,parky nakrajane na kolieska, vegetu, sol, a varim , kym nie su zemiaky mäkke, potom zahustim zapraskou / muka, olej cervena paprika/....deti tuto polievku miluju, matko vcera zjedol 2 plne taniere 🙂
..a uz som vyspekulovala co dnes...babovka sa uz pecie na veceru..bude s kakavkom, a obed- polievka a zemiacky na kolieska, slaninka, cibulka, kuracie stehna- upeciem v rure 🙂
ja odpadnem..kraaaaaaaaaaaaasne a gratulujeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 som ti hovorila, ze to bude princezna 😀
ahojte tak u nas bude zapekana brokolica 🙂 so zemiakmi a cesnakova polievka 🙂
ahojte dnes šošovicova polievka a panpušky 🙂 🙂
ahojte, my máme špenátovú polievku a cestoviny so smotanovo-syrovou omáčkou s kukuricou a olivami
kuracie prsia zapečene so šunkou ,broskyňou a syrom zemiakova kaša
ja som urobila zeleninkovu polievku.. a poobede ked sa mala vyspi tak vyprazana cuketa a zemiakova kasa (:
my sme mali na obed cestoviny s omackou a syrom a co na veceru zas netusim ☹
paradajkova polievka, bravcove masko zapecene v smotanovo-provensalskej omacke a na veceru zeleninove rizoto
@traktor a keby si ten hrasok rozmixovala to by im tiez vadilo? Ja hrasok mixujem lebo keby bol zeleny v polievke krpec by vyjedol hrasok a na zbytok sa mi vykaslal a suchy hrach nech je to take kremove....
a mozno spravim na veceru kapustovu polievku, krpec ma rad kyslu kapustu a ja tiez a manzel zje vsetko 😉
cuketovy privarok a muzickovi na vikend som upiekla "zvysky z mraznicky" (trochu kur. pecienky a kur. stehno - dala som to na jeden pekacik na slaninku a cibulu a dobre to "vypalilo") s ryzou a zeleninou
My na večeru rožkovú pizzu, zajtra špenát so zemiakmi-polievku si ešte rozmyslím a v nedeľu ideme k svokrovcom
tak nevarííííííím.
kelovu polievku a dukatove buchticky,dnes sa mi velmi nechcelo varit 😕
kremova sampinonova polievka a zapekany karfiol...
grilovana morska ryba (halibut) s dusenou mrkvou pre deti a my dospeli mame hribovy paprikas s knedlou.
maly tip - okorente hribovy paprikas udenou susenou paprikou (pimenton) (mexicka korenina, ale vyraba sa aj na SVK) doda senzacnu chut!
@bobacik2316 keby som muzovi dala dukatove buchticky tak sa spyta - a co budeme jest? 🙂
sladke jedlo ako hlavne by u nas absolutne neobstalo.
ja varila obaľovaný syr zo zemiakmi a zeleninovú polievku
ja by sa tiež ver nenajedla s tých dukátových buchtičiek
karfiolovo- hraskova polievka , spagety
pradajková polievka a vypr.syr
kapustová polievka a zapekaná cuketa
rizoto 🙂
zajtra toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30061
fasirky 🙂 a snad budu aj na zajtra .-D + paradajkova polievocka

@salvinka take jedla mam najradsej ked je s tym malo roboty a uspini sa malo riadu 😀 😀 😀 😀