Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,ja dnes francuzske zemiaky netradicne-v panvici na sporaku a poobede budem robit tarhonovy salat 🙂
ahojte,,dnes plnene sampiony a malemu len pecene zemiacky so syrom,kedze poobede mame oslavu,, 😉
dnes: zelerova polievka, kuraci kolac so zelenym hraskom a baby karotkou, a poobede budu asi muffiny s malinami 😉
Dnes len donaskovo kuraci rezen plneny ryzou brokolicou opekane zemiaky,, nechce sa mi
vajickova polievka s mrkvou od vcera, francuzske zemiaky (potrebovala som minut udene co ostalo od velkej noci) 🙂
@dadulka271 vauu 🙂
No tak my sme v plnom predoslavovom prude, manzel pecie tortu pre malu malinovo-citronovu na zajtra a ja skom kupila sliepku na dobry vyvar s rezancami, budem robit svieckovu na smotane a domacu knedlu, pecene kurence s ryzou a zemiakovou kasou.a este sme malej nechali jednu krasnu torticku spravit 🙂
my dnes hrachovú polievku a fašírka v srnčom chrbáte s pyré zemiakmi a poobede budem robiť s mojími pomocníčkami jahodovú bublaninu-na želanie Terezky 🙂
my sme dnes mali toto - http://www.moj-receptar.sk/products/bravcova-pa...
moje najobľúbenejšie jedlo z panenky 🙂
ahojte, my dnes kapustnica, parené buchty, malá má kolienka s kuracím soté, dokončial som lentilkovú tortu a orechové rezy na oblátke, neskôr hodím foto, lebo o chvíľu ideme na Spievankovo 😉
@lucikatn čo je to za koláčik? nejaký recept?
kacaci vyvar
bravcove medailoniky s brusnicovou omackou a hranolkami
malá - kuracinka s kolienkami a brusnicovou omackou 😎
a poobede tiramisu 😝
@lululka555 ja pouzivam skoro na vsetko pliecko. Je to pomlete oprazene masko, cize je jedno co tam das.
Marlenka bez valkanie: http://www.tortyodmamy.sk/zakusky/marlenka-bez-...
Moja vyzera inak a robila som na cely plech - nebola okruhla. Odskusana, overene, robili ju uz na moje odporucanie viaceri. Je jedla po 3 hodinach- aspon my sme ju tak jedli.
Tak dneska sme mali grilované kuracie prsia (marinované v grilovacom korení pálivom), k tomu robím omáčku (rajčinový pretlak, trocha vody, kečup, chili, čierne korenie, trocha cukru, soľ, šampinony a zmes zeleniny - teraz hrášok, kukurica, mrkva - trocha varím a hotovo) a k tomu buď opekané zemiaky alebo hranolky 😉
fazulova poliecka na sladko so slizami plus bravcove maso na hubovej omacke s baby zemiacikami 🙂
zeleninová polievka s krupicovými haluškami a hlivu na smotane s knedlou
joj dievcence,, torta mala uspech,maly sa tesil velmi a taky rev ako spustil,ked sme ju rozkrojili ste nazazili,, straaasne plakaaaaaaaaaaaaaaaaal lebo ta-ti-nooo mu po-ka-ziiiil tortuuu beeee 😀 a chutovo bola skvelaaa mnaaam
Ahojte,tak my sme mali zemiakové placky s bravčovým soté.. 🙂
Špagety carbonara - trošku sa mi nepodarila omáčka, ale zjedla sa.
karfiolová polievka, kuracie soté, ryža, hruškový kompót a dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 🙂
zeleninova polievka,ryba na masle a zemiaky 🙂
zajtra: polievku este mame a druhe segedin a kolacik bud eskimo rezy alebo citronovu babovku 😉
kuraci vyvar s domacimi rezancami a zeleninou a druhe bolo penne so syrovo smotanovou omackou s kuracim mäsom.
@lucikatn tak zajtra planujem ten kolacik,tak ma zaujima,ze ako na hrubo to treba vyvalkat? a kraja sa to dobre?nepraska to cesto?a ako dlho to mam piect? dakujem 😉
@mimi21mimi aj mne sa raz ta omacka nepodarila odvtedy som ich ani nerobila

@simona112 v podstate to nie su rezne 😉 ale kuracie maso alebo krkovicka, ktora sa opecie a potom maso polozis na poloudusenu cibulku so sampionmi(ja dusim cerstve), navrch davam oravsku slaninku a pred dopecenim plátkový syr, podlieva sa to smotanou a pecie cca 30 minut a je to strasne dobre 😵