Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bravčové prírodné rezne na šampiňónoch, ľadový šalát, opekané zemiaky, a polievku máme od včera, karfiolovú 🙂
ahojte dnes dojeme zeleninovú polievku chcela som robit kurací vývar ale ešte dost zostalo polievky zo včera tak treba dojest a bravčové minútky a kuracina zapekaná v listkovom ceste
@danielaj dakujeme- ano to sme my v plnej paráde 😀 😀 😀 aj ty máš peknučkú tortičku tento nápad využijem ked bude mat niektorý meniny to sa určite zavdačím 🙂 a možem aj ja poprosit recept na tie rezy vyzerajú super 😝
Tak ja dnes robím v zapekacej mise zemiaky zapečené so šunkou,šampionmi,kukuricou,špenátom a cele zaliate syrovo smot.omáčkou 😉 a dezert:jablkovo-čokoládovu strudlu a tvarohovo-jahodovu 🙂
@abrielaprosím ťa a na koľko asi namočíš tie lasanové pláty? Majú byť úplne mäkké? Ináč túto mäsovú plnku robím aj ja len na konci zmiešam s uvarenými špagetami a potom to celé ešte zapečiem 🙂
dnes kuracia polievka pečene kurča slovenska ryža ,opekane zemiaky a kompot a možno fanky pečene v rure bez oleja 🙂
my sme po zabijacke takze u nas sa dnes nevari, iba poctivo oddychuje 😀
v rure sa dopeka solene kurča+plnka a slepacia polievka a ryza uz su hotove 🙂 k tomu kompot a dezert asi cokopuding s mandarinkami 🙂
kuracie stehna s kyslou kapustou su v trube a knedla este kysne...
kvoprovu omacku s fasirkami a knedlou 🙂
dnes hobova polievka, manzel ma "hurky" a my s malou kuracinku na zeleninke... 🙂
Robila som pšeno, k tomu hrachovú kašu a cviklový šalát 😵
kuracia polievka, pecene kuriatko v rure+ryza a uhorkovy salat
na olovrantoveceru urobim medove vafle
a rozmrazujem kapra, chystam sa urobit domacu tresku podla receptu titkovamiriam
hovädzia polievka zo špikovej kosti a mäska , druhé bravčové na prírodno s kopou cibuľky + ryža + uhorky. Uhorky doma zavárané
ženičky, ako varíte krémové polievočky, napríklad fazuľovú? lebo ja nech sa snažím, ako chcem, stále je taká akoby vodnatá a to sa mi vôbec nepáči :/
@erni cesto takéto ako v tomto recepte http://varecha.pravda.sk/recepty/karamelove-rez... , robievam ich aj s karamelovou plnkou, ale tieto som robila podľa knižky recepty zo života a tam je kávový krém, a keďže sme karamelového mali na Veľkú noc dos´t, tak preto som robila tie kávové, plnku som robila takto: Uvarila som zi puding - 1,5 Zlatého klasu a pol litra mlieka, do vychladnutého som dala jedno maslo alebo Heliu, Heru, cukor podľa chuti, a uvarenú vychladnutú káva tiež podľa chuti, navrch sekané orechy
@abriela je to to isté, ako máš ty určite, čítaj vyššie 😉 a ďakujem 🙂
@lululka555 páči sa recept je vyššie 😉
@bobinkask nech sa páči recept vyššie
@nadhera kde je ten recpet na tresku? mam tiez doma nejake zvysne filety a rada by som ich spracovala. Dakujem.
my dnes mäsový vývar so zeleninou a slížikmi+dojedáme kapustnicu zo včera, a upratovali sme mrazničku, tak mäsko všelijaké: pár pečených kuracích stehien, pár kuracích rezňov a dusené bravčové karé s uhorkami a vareným vajáíčkom, ryža, miešaný kompót 😉
kapisnicova polievka 😀
@kvojtanikova asi 4-5stranok spatne - cely je rozpisany, takze lahko najdes 😀
@nadhera oki pohladam, dakujem
dnes zeleninova polievka (zemiak+mrkva+ruzickovy kel) s krupkami, vyprazane kurca obalovane okrem klasickeho trojobalu aj v struhanom syre. zemiakova kasa, varene zemiaky v supke s vnatou, zemiakova kasa, ladovy salat, maffiny
@lussy23 to áno. My sme ho mali prvý raz, a to len kvôli malému, yhoršil sa mu ekzém, tak mu doporučili viac rýb kvoli omega3 mk. A budeme ho mať len tak sviatočne....
tak my dnes slepačia polievka, so zeleninkou - mrkva, karfiol, kaleráb, kuracie prsia na paprike a k tomu halušky, šalát uhorkový, dezert - mamina robila podľa môjho receptu tvarohovo-smotanovo-broskyňové rezy, tak sa na ne teším🙂)))
dnes paradajkova polievka zo vcera a vyprazany syr s varenymi zemiakmi
gulas sa nevydaril pred par dnami, ale dnesnej kapusnice sa nemozem dojeest 😉
dnesny obedik idem varit az teraz 😀 takze svieckova+knedlik 😉
My sme si dnes pochutnali na klasickej nedeľnej polievke a na prírodnom kuracom rezníku z mrkvou a zemiakovou kašou 🙂

@danielaj dakujeme,,