Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ma dnes lazane 🙂 moje premierove 😀
hovädzí perkelt so zeleninou+ ryža
ahojte 🙂
mne mm odisiel,syn ma obed v skolke a ja som si navarila plny hrniec bryndzovej polievky a uz jem 3.tanier 😀 😀
Ahojte, aj ja skor len citam, ked neviem, co varit, akosi nemam cas na net 😒
my dnes zeleninkova polievka so struhancekmi zo vcera, zajtra asi sosovicova. Vcera boli cestovinky s pestom a zeleninou, dnes bude morcacie masko s ryzou.
@zklimekova aku omacku si robila k masku? Ja mam na poobedie tiez nachystane, myslela som, ze spravim len take minutky, ale s omackou maju deti viac radi, no okrem sote ine omackove neviem...
@nelynka18 bryndzova polievka? To som este nepocula, ako ju robis?
dnes si nasa mala ''objednala''rajcinovu polievku..😀 a teda okrem toho mame este dusene mesko na mrkvicke a hrasku z ryzou..🙂
@maculik ja som o nej sice vedela ale robila som ju teraz len asi 3krat a robim ju podla tohoto rozeptu len ja nedavam tie struhance http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462
@maculik ..no my sme mali len takú omáčku ako pri soté....len trošku viac 🙂
kočky moje, ja dnes slepý guláš urobím + pečivo
ja cestoviny s bravcovym maskom na paprike a pretlaku + spenatovu polievocku... mnam
@daniz ako robievas? aj ja akurat robim 😉
Nakrájanú cibuľu opečiem chvíľu na oleji-slaninke, pridám rascu,č.papriku - pridám zemiačky,soľ ktoré chvíľku opečiem v zmesi, zalejem pridám cesnak, korenie a varím. Keď sú zemiačky hotové zahustím zemiakovou múčkou/kašou v sáčku, pridám majoránku, dochutím a odstavím. Ja lečo nedávam, pretože mm ho nemusí. 🙂
dnes mame segediiiiin .. 🙂
@daniz vidis ja uuuplne inak 😀 zemiaky uvarim v osolenej vode do makka az rozvarim trosku 😉 na panvici osmazim cibulku, klobasku, dietnu parku - slovensku, tocenu co mame doma 🙂 pridam cesnacik, cervenu papriku a vylejem to do zemiakov kde som si nechala trochu vody v com sa varili zemiaky. Zamiesam ochutim a je to 😀
Dnes mame na obedik kyslu fazulu a granadir a uhorkovy salat a pre moju dceru zeleninkovu polievku na masielku.
@veronika1417 ahojte, ja varím tak, že na cibulke urobím paprikový základ, pridám na kocky nakrájané zemiaky, osolím okorením, ked toto zovrie, pridám na kocky pokrájané spekáčiky a varím do zmaknutia zemiakov. neprihustujem ničím, lebo zopár zemiyčikov hned na začiatku nakrájam na drobnučko, aby sa mi uplne rozvarili a tým sa to vlastne zahustí samé. 🙂
N aobed bol segedinsky s knedlikom. Na veceru zemiakove placky.
my dnes zemiakovo-porová polievka a tuniakové cestoviny
dnes zemiakova omacka s fasirkou z ovsenych vlociek
my sme dnes mali pečené kuracie stehienka, ryžu a zeleninový šalátik. Polievka brokolicová
dnes boli spenatove halusky so syrovou omackou. Zajtra vyvar zo zajacika a obed v restike (s MM mame 4.vyrocie sobasa prave zajtra)
dnes sme mali na záhrade prvú úrodu hlivy 🙂 takže zajtra na obed zeleninovo hlivové rizoto, kapustovo mrkvový šalát, polievka na kyslo zo zelenej fazuľky 😉
@lululka555 tak ako dopadlo dnesne varenie????
dnes domace jaternice s pecenymi zemiakmi a kyslou kapustou a polievka z ovsenych vlociek
dnes ultra rýchly obed 😀 , včera som 2 hodiny smažila zemiakové placky, tak dnes si dám trocha odpočinku 😉 rascová polievka s rozšľahaným vajíčkom, domáce rezance s tvarohom, makom, orechami, kto na čo bude mať chuť, a urobím ešte cestovinový šalát s brokolicou 😉
dneska zemiakové placky plnené kuracím mäskom a posypané nastrúhaným údeným syrom 😉
Paradajkova polievka,rybie file,rybie prsty a zemiaky.
my dnes= porova polievka, kur. rezne v trojobale+zem.kasa+jablkovy kompot, tvaroh.strudla,,, -)
leco s klobasou a vajickom
paradajkova polievocka a pre mnazelika panagas s masielkom a citronom a polozim ho na zemiaciky ktore som predtym nakrajala na kolieska a 30min piekla v trube pod alobalom 😉 niekto to tu spominal tak to idem vyskusat lebo to znie super 😉 a ja si spravim kur psko na zeleninke 😀

..krásny deň vám prajem..trošku sme sa odmlčali..varili sme stále len nestíhali písať 🙂...dnes polievočku ešte vymyslíme a na druhé máme kuracie masko s omáčkou a baby karotkou a k tomu ryžu 🙂