icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
18. apr 2012

..krásny deň vám prajem..trošku sme sa odmlčali..varili sme stále len nestíhali písať 🙂...dnes polievočku ešte vymyslíme a na druhé máme kuracie masko s omáčkou a baby karotkou a k tomu ryžu 🙂

lululka555
18. apr 2012

ma dnes lazane 🙂 moje premierove 😀

gianni
18. apr 2012

hovädzí perkelt so zeleninou+ ryža

nelynka18
18. apr 2012

ahojte 🙂
mne mm odisiel,syn ma obed v skolke a ja som si navarila plny hrniec bryndzovej polievky a uz jem 3.tanier 😀 😀

maculik
18. apr 2012

Ahojte, aj ja skor len citam, ked neviem, co varit, akosi nemam cas na net 😒
my dnes zeleninkova polievka so struhancekmi zo vcera, zajtra asi sosovicova. Vcera boli cestovinky s pestom a zeleninou, dnes bude morcacie masko s ryzou.

@zklimekova aku omacku si robila k masku? Ja mam na poobedie tiez nachystane, myslela som, ze spravim len take minutky, ale s omackou maju deti viac radi, no okrem sote ine omackove neviem...

@nelynka18 bryndzova polievka? To som este nepocula, ako ju robis?

vodnarky
18. apr 2012

dnes si nasa mala ''objednala''rajcinovu polievku..😀 a teda okrem toho mame este dusene mesko na mrkvicke a hrasku z ryzou..🙂

nelynka18
18. apr 2012

@maculik ja som o nej sice vedela ale robila som ju teraz len asi 3krat a robim ju podla tohoto rozeptu len ja nedavam tie struhance http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462

zklimekova
18. apr 2012

@maculik ..no my sme mali len takú omáčku ako pri soté....len trošku viac 🙂

daniz
18. apr 2012

kočky moje, ja dnes slepý guláš urobím + pečivo

teruliatenko
18. apr 2012

ja cestoviny s bravcovym maskom na paprike a pretlaku + spenatovu polievocku... mnam

veronika1417
18. apr 2012

@daniz ako robievas? aj ja akurat robim 😉

daniz
18. apr 2012

Nakrájanú cibuľu opečiem chvíľu na oleji-slaninke, pridám rascu,č.papriku - pridám zemiačky,soľ ktoré chvíľku opečiem v zmesi, zalejem pridám cesnak, korenie a varím. Keď sú zemiačky hotové zahustím zemiakovou múčkou/kašou v sáčku, pridám majoránku, dochutím a odstavím. Ja lečo nedávam, pretože mm ho nemusí. 🙂

tinka274
18. apr 2012

dnes mame segediiiiin .. 🙂

veronika1417
18. apr 2012

@daniz vidis ja uuuplne inak 😀 zemiaky uvarim v osolenej vode do makka az rozvarim trosku 😉 na panvici osmazim cibulku, klobasku, dietnu parku - slovensku, tocenu co mame doma 🙂 pridam cesnacik, cervenu papriku a vylejem to do zemiakov kde som si nechala trochu vody v com sa varili zemiaky. Zamiesam ochutim a je to 😀

ralka
18. apr 2012

Dnes mame na obedik kyslu fazulu a granadir a uhorkovy salat a pre moju dceru zeleninkovu polievku na masielku.

papuka
18. apr 2012

@veronika1417 ahojte, ja varím tak, že na cibulke urobím paprikový základ, pridám na kocky nakrájané zemiaky, osolím okorením, ked toto zovrie, pridám na kocky pokrájané spekáčiky a varím do zmaknutia zemiakov. neprihustujem ničím, lebo zopár zemiyčikov hned na začiatku nakrájam na drobnučko, aby sa mi uplne rozvarili a tým sa to vlastne zahustí samé. 🙂

abriela
18. apr 2012

N aobed bol segedinsky s knedlikom. Na veceru zemiakove placky.

bobinkask
18. apr 2012

my dnes zemiakovo-porová polievka a tuniakové cestoviny

mummy01
18. apr 2012

dnes zemiakova omacka s fasirkou z ovsenych vlociek

gucz
18. apr 2012

my sme dnes mali pečené kuracie stehienka, ryžu a zeleninový šalátik. Polievka brokolicová

muskam
18. apr 2012

dnes boli spenatove halusky so syrovou omackou. Zajtra vyvar zo zajacika a obed v restike (s MM mame 4.vyrocie sobasa prave zajtra)

vivusika
18. apr 2012

dnes sme mali na záhrade prvú úrodu hlivy 🙂 takže zajtra na obed zeleninovo hlivové rizoto, kapustovo mrkvový šalát, polievka na kyslo zo zelenej fazuľky 😉

abriela
18. apr 2012

@lululka555 tak ako dopadlo dnesne varenie????

happy8051
18. apr 2012

dnes domace jaternice s pecenymi zemiakmi a kyslou kapustou a polievka z ovsenych vlociek

danielaj
19. apr 2012

dnes ultra rýchly obed 😀 , včera som 2 hodiny smažila zemiakové placky, tak dnes si dám trocha odpočinku 😉 rascová polievka s rozšľahaným vajíčkom, domáce rezance s tvarohom, makom, orechami, kto na čo bude mať chuť, a urobím ešte cestovinový šalát s brokolicou 😉

rosannar
19. apr 2012

dneska zemiakové placky plnené kuracím mäskom a posypané nastrúhaným údeným syrom 😉

lydia22
19. apr 2012

Paradajkova polievka,rybie file,rybie prsty a zemiaky.

doma1
19. apr 2012

my dnes= porova polievka, kur. rezne v trojobale+zem.kasa+jablkovy kompot, tvaroh.strudla,,, -)

libka1
19. apr 2012

leco s klobasou a vajickom

veronika1417
19. apr 2012

paradajkova polievocka a pre mnazelika panagas s masielkom a citronom a polozim ho na zemiaciky ktore som predtym nakrajala na kolieska a 30min piekla v trube pod alobalom 😉 niekto to tu spominal tak to idem vyskusat lebo to znie super 😉 a ja si spravim kur psko na zeleninke 😀