icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jankalac
19. apr 2012

my dnes mame zeleninkovu polievku s melencekmi a druhe mam ja halusky so sampionmi na smotane, chlapom urobim granatir 😉

sloto
19. apr 2012

my dneska tarhona a kuracinka na horcici

liviaf14
19. apr 2012

@veronika1417 tak najskôr nákup, potom pečenie, naučíš sa neboj, ja sa učím už 12 rokov 😵

nicky182
19. apr 2012

my dnes pecene kacacie stehna so zemiakmi , upeciem ich na kyslej kapuste ....a este zeleninovu polievku ...

katushka16
19. apr 2012

my dnes kapustová polievka a bryndzové halušky so slaninkou a cibuľkou

eva7780
19. apr 2012

dnes parene buchty,zajtra bude kuraci perkelt s kolienkami

katushka16
19. apr 2012

a ešte som zabudla-medový rez,mňááááááááám,už som zjedla štvrť plechu🙂

dida84
19. apr 2012

Ahojte...
my máme dnes špenátové halušky so syrovou omáčkou... 🙂

irriss
19. apr 2012

Platky na houbach (bez hub) s ryzi

ivv
19. apr 2012

zeleninova polievka, kuracie prsia na cervenej paprike a paradajkach, cestoviny, strudla a v chladnicke odpociva cesto na langose 😉

li_la
19. apr 2012

Ako robievate paradajkovú omáčku - s mliekom? Niečo jednoduché a dobré. 🙂 Ďakujem

katka3012
19. apr 2012

polievocka zo vcera sosovicova na kyslo a prave robim zapekane cestoviny s karfiolom a nivou 😉

irsina83
19. apr 2012

prave idem robit domacu pizzu z ovsenej muky. akurat cesto kysne. som zvedava co z toho bude.

nelinka0401
19. apr 2012

dnes som spravila na večeru špagety s morkadelou a syrom 😉

bobinkask
19. apr 2012

polievka od včera a skúsila som bravčové masko čo včera varili v bez servítke k tomu ryža a zelené fazulové struky na masle a cesnaku a strašne som sa premohla 🙂 a spravila som teraz detom koláč z acidofilného mlieka s ovocím lebo tento týžden možno aj na mna lezie jarná únava lebo sa mi nič nechce 😖 asi ako u teba @lucikatn

ibajeho
19. apr 2012

Hovadzie masko na stave a sampinonoch a k tomu ryza

zuziq
19. apr 2012

dnes bola kolozvarska 😵

abriela
19. apr 2012

@lululka555 Paella (rýchle španielske jedlo)
Na panvici potretej olivovým olejom na varenie krátko opražíme na kocky nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridat olupané paradajky 2-3, 1 zelenu a žltu papriku, dame na kusky nakrajane kuracie stehna (prsia). Poprazime cca 5 minut. Pridame ryžu, zaliatu vyvarom – rovnake množstvo, premiesame a varime asi 8-10 minut. Ochutime kurkumou, safranou, majorankou a pridame morske plody. Dusime asi 5 minut. Po dohotovení prikryjeme utierkou a necháme 5 minút postáť.

Kým som to nejdela, tvrdila som, to nemože byť dobre - zelenina (nemár veľmi rada ľečo) a ryža. No je to mńamka, aj keď na morských plodoch si pochutí skor drahý ako ja.

lululka555
19. apr 2012

@abriela vyzera to dobre,az na tie morske plody,tie teda ani ja nemusim 😀

adelaida33
19. apr 2012

hurá, práve som dovarila na zajtra: zapekaný losos so syrom, zemiaky s maslom, uhorkový šalát a polievka bude dnešná, paradajková.

graceful9
19. apr 2012

@lucikatn ako varíš tú pórovú polievočku?

lussy23
19. apr 2012

ahojte my dnes polievku na kyslo a ešte sa dojedli ovsené palacinky s jahodami🙂 Zajtra bude tie žpolievka na kyslo a k nej zemiakove placky

frick
19. apr 2012

@lussy23 ako robíš ovsené palacinky to ma zaujíma

rastulka
19. apr 2012

My sme dnes mali zeleninovu polievku zo včera, vypražane bravčove rezne,varene zemiaky a uhorkovy šalat 🙂

@danielaj ale si mi narobila chutky 🙂 takže zajtra budu doobre domace rezance 😀 mnam...s makom a s tvarohom,ale aku polievku??? 😅

veronika1417
19. apr 2012

baby mrknite no nie je rozkosna??? 🙂

veronika1417
19. apr 2012

Baby ja musim 🙂 niektore tak krasne torticky viete porobit tak sa inspirujte 😉 ja som sa nevedela niektorim vynadivat a su tam aj detske pre drobcov 😉 😀

luciferova
19. apr 2012

@veronika1417 podelis sa s receptom na bezvajecny kolac? Dik..🙂

amdeis
19. apr 2012

Nuz dnes bola tvarohovo-visnova zemlovka. Polievka dnes nebola. Piatok sobota sampinonovy krem a spagety/kolienka s paradajkovo-masovou omackou.

lussy23
19. apr 2012

@frick receptík som už dávala na strane 1040🙂

lolko_lenka
19. apr 2012

zajtra bude zeleninová polievočka s jačmennými krúpkami a bryndzové halušky 🙂