Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kocky, niektora z vas tu davala raz link na zapekaneho pangasa so sunkou a syrom, neviete aky to bol presne recept? zajtra by som chcela spravit
dobré ránko, dnes dojeme rascovú polievku s vajíčkom a haluškami, granadír, čerstvý hlávkový šalát z vlastnej záhradky-prvý krát v tomto roku 😉
Bryndzove halušky
kyslá fazuľová polievka, lievance s džemom, nutelou.. čo komu chutí a páni dojedajú segedín zo včera 🙂
polievka zo vcera a pecene kuracie stehna s ryzou a kompotikom. A este ostala aj vcerajsia domaca pizza.
dnes bude hraskova polievka s pismenkami, rybie filety s lecom, ryza, zemiaky
Ja dnes asi spravím tu polovnicku specialitu bez diviny, na kt. tu bol kedysi recept, s knedlou a polievku ? Musim si vziat inspiraciu, ked popisete toho viac 🙂
Dobre ranko, nejak to tak vyslo, za ani vcera, ani dnes varit nemusim, lebo sme u maminy a tam spolu kuchtime, ja som len asistent pri vareni a zajtra sme pozvani ku kamoske na obed, jej mala ma narodeninovu party, takze 3 dni mi je sveta zit 😀
@happy8051 ahoj, ja som predvcerom na veceru robila tohto pangasa, este som tam na vrch do pekaca dala porascovane zemiaky na kruzky a vsetkym nam to velmi chutilo a je to super jednoduche a rychle 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25276
tak mam doma synatora a na jeho zelenie sulance s makom a ja dojedam stale tu bryndzovu polievku 😀 a zajtra sa chystam vyprazanu alijassku tresku so zemiakovym salatom ale neakym inym ako robievam musim poobzerat recepty 🙂
Neviete mi poradit nejaku polievku, do ktorej idu sojove vlocky? Na nete sa mi nedari nic moc najst.
kuracie pecienky na cibulke, ryza, kapustovy salat
dnes kapustova polievocka a palacinky 😵 a teda mam co robit, kedze sme u nasich, tak robim palacinky pre 5 dospelych a nasho maleho, uf 😀 zeby trojita davka? 😕
@mimi21mimi a co tak taku rychlu zeleninkovu? oprazit vlocky, pridat vegetu, struhanu zeleninku, zaliat vodou, pripadne pridat bujon a hotovo 😉
@zuziq Dakujem 🙂)) To bude fakt rychlovka, super 🙂
Vlocky som nikdy nerobila, varia sa kratko?
@mimi21mimi no sojove veru nepoznam, ale podla mna to je ako klasicke, ze staci ich aj zaliat vodou. Urcite sa rychlo urobia, zeleninka aj tak bude chvilu trvat kym sa uvari, preto lepsie ju nastruhat, nech sa rychlejsie uvari
no kedze som sa vcera poobede vratila so synom z nemocnice tak som si u svokri nabrala fazulovu polievku a mame dnes pokoj od varenia 🙂
ahojte
dnes francuzke zemiaky,uhorka alebo cvikla 🙂
@luciferova jasan ale uz som davala ten link hadam milionkrat 😀 lebo je to moj naj naj kolacik s najednoduchejsou pripravou aka existuje 😀 😀 😀 😀 http://www.toprecepty.cz/recept/26137-vlacny-am...
@firstbaby kam si dala tie zemiaciky? na tu rybku? ja by som to chcela dnes vyksusat 😉
ahojte 🙂 my sme tento tyzden boli bez polievky, takze dnes varim dve: kyslu sampinonovu a zeleninovu s mrvenickou a druhe budu perky plnene slivkovy lekvarom a posypane oprazenou struhankou...vsetkeho urobim viac,aby zostalo aj na zajtra a tam padom ideme smer shopiiiiiii 😀
ahojte..my dnes spenatova polievka a palacinky... 🙂
Ahojte, my dnes morčacie masko na kocky a hráškom a baby mrkvičkou + ryža
MY DNES bravcove stehno 7 korenín s ryžou
obalované stehienka a krídelká k tomu na pol ryža a americké zemiaky a polievka netuším ešte aká... 😀 ..
zapecene rybie file v syrovej omacke a brokolociva polievka...
rybka na masle a varené zemiaky 🙂
sosovicova mliecna polievka a domaca pizza
Kočky ČO ROBIEVATE k ŠPENATU???
Drahemu robim na veceru - polotovar spenat so smotanou a vraj v praci k tomu mavaju dake syrove fasirky. Co k tomu jedave, robite vy? 😨 Ja spenat nejem.

francuzske zemiaky, zeleninovy salatik a zajtra dorobim paradajkovu polievku so syrom