Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Diéta pre Vikinku - kuracie prsíčka s mrkvou a ryžou
Obed a večera pre manžela - prívarok so zelenej fazuľky, pečená sekana
Pre mňa - šampiňóny s jablkom a ryža k tomu 😀
Maminy fici tu niektora na delenej strave? budem vdacna za kazdy napad, receptik.. my dnes mame grilovneho pstruha so zeleninovym salatikom (cinska kapusta, rajcinky, redkovky, trochu postruhaneho syra a olivovy olej)
konecne palacinky uz som mala naňe chut 😀 a polievka fazulova na kyslo
ja uz mam hotove 😉 mam nutelu ,džem aj tvaroch 😉
@graceful9 podľa tohto receptu som robila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45930
@lululka555 ten vyzerá dobre len nemám také drobné ovocie - čo som mala doma zavárané sme už pojedli.... ďakujem 😉
na obed boli bryndzove pirohy so skvarkami, cibulkou a smotanou (varili tety kucharky 😉 )
u nas mal Gumi maci dnes uspech mala na neho cumela a ja som do nej dostala 40ml kukuricnej krupicky a 90ml mliecka 😉 a uz spinkame obednajsim spankom v kociku pred domom 😀
kalerábovo mrkvová polievka, bryndzové halušky s kefírom 🙂
kolozvarska kapusta
Prosim o radu - idem prvykrat varit rybie file podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1355
chcem sa opytat, ci je potrebne file najprv namocit do mlieka? dakujem
rascova polievka,zemiaky a vyprazany syr + zelennovy salat a pre mm udene kurca so zemiakymi a salat 😉
@glee maca sa v mlieku kvoli rybiemu pachu ak Ti nevadi nemusis 😀 a vraj je aj masko jemnejsie 😉
kremova sosovicova polievka s krutonmy a tvarohovo-jablkova zemlovka 🙂
ahojte,u nas dnes šošovicova polievka a domace rezance 😉
@kvetinqa mnaaaaam 🙂
@veronika1417 tak ja to radsej namocim 🙂 pol hodinka bude v mlieku mu bude stacit?
@glee myslim ze pri file to staci 😉 to keby mas normalka nachytane ryby tak celu noc je najlepsie aj ked ja ryby nejem takze sa mi tazko radi
@veronika1417 ahoj, ano na tu rybku a bolo to skvele 😎
pekne ránko
dnes šošovicova polievka a kuracia pečienka s pochuťkovou smotanou-horčicou a cestovina 🙂

@abriela špenát najčastejšie s vajíčkom, so zemiakovou kašou.