Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@maminuska na oleji spenim nadrobno nakrajanu cibulku,pridam na mensie kusky pečienku a podusim,dodam troška vody,jemne osolim a dusim "do makka" ak už pečienka je hotova tak si v pochutkovej smotane rozmiesam za lyzicu,lyzicu a pol plnotucnej horcice a vylejem na pečienku,ktoru necham spolu prebublat.Popripade este dosolime ale ani nieje treba 🙂 jednoduche a rychle 🙂
zapekaná ryba so zemiakmi, cesnakom a rajčinou 🙂
@firstbaby ja som to nakoniec dala zvlast na plech 😀 aby som mohla jest tie zemiaky aj ja nie len manzellik lebo ja rybky nejem ale dakujem za tip urcite tak urobim pre manzelika najblizsie 😉
my dnes hovädzia polievka,zemiakový šalát a rybie prsty.🙂
Dobre ranko 🙂 Dnes včerajšia šošovicova polievka a domaca pizza čo dom dal 🙂
vývar zo špikovej kosti a asi špekačky len doma na panvici s kašou, chceli sme si ich urobiť na chalupe ,ale ako si nám začalo pršať 😒
no a sladké: makový závin z Lidla,je dobrý v prípade že doma sa nepečie 😉
fazulovu polievku. prvy krat v mojom zivote, tak drzte palce🙂
morcacie stehno na smotane s cucoriedkami a telaci a spravim aj ten vlacny americky kolac
Zeleninová (strúhaná) polievka so zemiakmi, rezance s tvarohom
fazuľkový prívarok, zemiaková kaša, dusené hovädzie na paprike 🙂 a od včera ostal ku kávičke http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46956 😉
guláš a pizzu 😝 🙂
Takže vo štvrtok sme mali klasickú zeleninkovú polievku z mrveničkou a liptovskú salámu obalenú v trojobale,upečenú a k tomu zemiaková kaša..V piatok sme si pochutnali na brokolicovej polievočke a zapekaných zemiakoch zo syrom a dnes budú langoše 😀 a na tie sa špeciálne tešííííme...
@vivusika mnaam tento milujem 😝 ja som ho teraz robila pred cca troma dnami ale dala som to do trortovej formy a do cetsa som dala zavarane kysele justy - este lepsie su ribezle a ja mam recept kedy sa tam dava puding este horuci tkze som ho vyliala a este som vidlickou a vareskou porobila take vseliake ,,dlabance" aby sa ten puding dostal do cesta tak vseliako a neostal mi niekde velky kusl len cestovy a potom na vrch samozrejme smotanu dala som tri s cukrom ja slahacku nedavam no len sa tak po nom zaprasilo 😀 😀 😀
včerajšia večera http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12973 super recept. 🙂
neviem heheh
zapekaná zemiaková kaša... 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6926&user...
smotanová polievka so zelenou fazuľkou..a na želanie detí...špagety s maskovou omáčkou 🙂
karfiolova kremova polievka a faširky a ktomu zemiaky
@nelinka0401 tak toto musim vyskusat vyzera to super, raz som jedla podobne nieco len na sladko ,ze vnutri bol tvaroh s marhulami a omacalo sa to do mlieka a vyprazilo na panvici, neverila som ze to moze byt dobre ale bolo, tak co uz potom tento recept, tesim sa nato 🙂
grilované krídelka pre mňa, pre Vikinku pokračovanie v diéte - to čo včera, len s cestovinou 😀 Ale chutí jej, akoby som varila pre polročné dieťa 🙂
Manžel sa "napraská" na oslave svojich rodičov 🙂
pizza s cibulkou,pizza s mini-pidi-rajcatkama a mozzarellou a bazalkou, pizza s tunakem, pizza s bramborem... 😉
zeleninová polievka , druhé zemiaková kaša + plnené šampióny + kompót (doma zaváraný ) . Šampióny som plnila podusenými nožičkami so šampiónov + syrom + šunkou . Tento receptík je od 1 maminy tu s koníka . Sú fakt dobré len ich treba piecť opatrne a na malom ohni
Dnes paprikáš (robila som ho prvý krát v živote, no našťastie som mala nápovedu v podobe maminky na telefóne 🙂 ) s haluškami a ako dezert citrónový koláč. Teraz ešte vymyslieť niečo na zajtra 🙂
dufam, ze vas inspirujem, ja uz som od vcera varila nedelny obed 🙂 nech mam pokoj zajtra a mozme ist do zoo, takze mame vyvar z domaceho kralika a cast masa som obrala a spravila som zapravaneho kralika, to je nieco ako perkelt s karfiolom, hraskom a mrkvickou a k tomu su cestovinky, a este mame pizzu z rozkov, ak by mal niekto chut 🙂 moji dvaja hladosi to zboznuju
spenatova polievka, rizoto, cernicovo cokoladova bublanina

@kibuk môžeš prosím napísať recept ako to robíš, tvoj recept na takúto pečienku ma zaujal.