icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelly3
6. máj 2012

cuketove fasirky, cerpala som inspiraciu z kona 😀 + zemiakova kasa a rajcinovo - cibulkovy salatik.

lululka555
6. máj 2012

@nelly3 aj my sme ich mali tento tyzden a boli supeeeer... 😉

veve39
6. máj 2012

@lululka555 @nelly3 kočky ako ste prosim robili tie cuketove fasirky ? dakujem krasne 🙂

tosomja
6. máj 2012

Dnes také nenedeľné jedlo 😅
Polievku zo strukovej fazuľky na kyslo
Kuracie na gyros spôsob (zmes z obchodu )
Banány v čokoláde 🙂

mimmka30
6. máj 2012

Dnes polievka klasica kuracia z rezancami a zeleninou,plnene vyprazane palacinky sunkou,syrom,kapiou,z hranolkami a tatarkou 🙂

fifitko25
6. máj 2012

keďže máme akúsi črevnú pliagu, tak dnes diétne: ryžová polievka, losos so zeleninkou a zemiakmi na pare 😉

weirdo
6. máj 2012

Ahojte,
dnes som vyvarala jak na hodoch 😀. Ale tak mam na 2 dni povarene, lebo mm si brava aj do prace.
Takze mexicky gulas a ryzu (2 porcie len), cinu (kuracie masko s medom, sojovou omackou, klickami Bonduelle a mrazenou zeleninovou zmesou a nudle do toho), 2 kuracie stehna pecene klasicky (mala mala nejaku crevnu virozu) a 2 pecene na kyslej kapuste s cervenou paprikou mletou.
Slepacia polievka so zeleninou uvarena vcera vecer a este som upiekla toto:
http://varecha.pravda.sk/recepty/zdravy-mrvinat...
Nasla som to tu a uuuuuuuuuuzasne!

sisanka
6. máj 2012

my dnes kuracia polievka s rezancami... mexicke kuracie sote v zemiakovej placke so salatom a ako dezert som vcera robila pudingovo-smotanovy kolac 🙂

gelinka75
6. máj 2012

polievka kuracia s rezancami, svieckova s celozrnnou knedlou, dezert psenovy kolac 🙂

bubo1104
6. máj 2012

polievka hovädzia od včera a druhé zemiaky + živanská jednoducho v skle . Napichala som si na špajle bravčové mäsko , kuracie mäsko , domícu klobásku , slaninku a veľa cibuľky. Ochutila som si 3 zmesami na mäsko , podliala vodou a šup do Janského skla do rúry . Vydarilo sa super a bude aj na zajtra . Ešte som upiekla chlebík a mám fajront

skerinko
6. máj 2012

Dnes sme mali kuraciu polievočku so slížikmi, segedínsky guláš s domácou knedlou

rebecca2006
6. máj 2012

včera franfurtská polievka na celý víkend, francúzske zemiaky, a dnes panenka s hrbikovou omáčkou ako mi tu poradili baby 🙂 amalý dostal rizoto a ostane nám aj na azajtra, tak už nemusím variť. Na utorok som vymyslela šúľance a zeleninovú polievku s krupicovými haluškami

pallacinka
6. máj 2012

@weirdo Ja som dnes piekla ten isty kolacik, s malymi zmenami, aby bol este zdravsi, a chutil nam tiez 🙂

katarinajurikova
6. máj 2012

Domaca pizza este od vcera mnam 😉

irriss
6. máj 2012

rizoto s klobasou a se zeleninou na svickovou, fazolkami a houbami..posypane syrem

tosomja
6. máj 2012

dáte si? 🙂 ja by som si dala 😅

nadhera
6. máj 2012

kuracia polievka, nahriata rura a upecene kurca, neskor zemiacky na stvrte a este tvarohova babovka 😀 ked uz rura fici, tak vyuzijem 😉

zuziq
6. máj 2012

@tosomja tak toto ze aka provokacia s tym obrazkom mnaaaaaaaaaam 😀

abriela
6. máj 2012

@tosomja mnaam 😝 😵 😵 😵

lussy23
6. máj 2012

@tosomja ja by som si dala. ale asi skôr len tie jahody, čoko moc nemá mrada

U nás sa dojedia Francúzske zemiaky a ako dezert urobím Opičiu pochúťku - robila to kedysi jedna kočka v Bezservítke 🙂

irsina83
6. máj 2012

Ttik dnes varil : spenatove canelloni a tarte tartar 😉 mnaam

lydia22
6. máj 2012

Hubova polievka,francuzske zemiaky a uhorkovy salat,a teraz sme si urobili cokoladovy puding s piskotami a čučoriedkami.

fifitko25
6. máj 2012

@irsina83 máme rovnakú obedovú súpravu 😀 😀 😉

happy8051
6. máj 2012

klasika vyvar s rezancami, hovadzie na zelenione, siroke rezance, salat

anaku
6. máj 2012

vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, čalamáda a kokosovník 😝 http://www.toprecepty.cz/recept/7170-kokosovnik/

bubo1104
6. máj 2012

@tosomja toto by mali zakázať - už len s pozerania som pribrala - myslené v dobrom - ha ha

weirdo
6. máj 2012

@gelinka75 - ahoj, prosim Ta, vedela by si mi dat recept na tu celozrnnu knedlu? Kujem moc 🙂

weirdo
6. máj 2012

@pallacinka - ja som dala tu raznu celozrnnu, trstinoveho cukru len 3/4 a kokos som nemala ... co si tam dala? Hodili by sa aj hrozienka a orechy ... mnam.

weirdo
6. máj 2012

@irsina83 - mnaaaaaaaaam, tie cestoviny vyzeraju paradne ... to sa plni, ze? Vyzera to celkom zlozito, ale chutne 😵