Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelly3 aj my sme ich mali tento tyzden a boli supeeeer... 😉
@lululka555 @nelly3 kočky ako ste prosim robili tie cuketove fasirky ? dakujem krasne 🙂
Dnes také nenedeľné jedlo 😅
Polievku zo strukovej fazuľky na kyslo
Kuracie na gyros spôsob (zmes z obchodu )
Banány v čokoláde 🙂
Dnes polievka klasica kuracia z rezancami a zeleninou,plnene vyprazane palacinky sunkou,syrom,kapiou,z hranolkami a tatarkou 🙂
Ahojte,
dnes som vyvarala jak na hodoch 😀. Ale tak mam na 2 dni povarene, lebo mm si brava aj do prace.
Takze mexicky gulas a ryzu (2 porcie len), cinu (kuracie masko s medom, sojovou omackou, klickami Bonduelle a mrazenou zeleninovou zmesou a nudle do toho), 2 kuracie stehna pecene klasicky (mala mala nejaku crevnu virozu) a 2 pecene na kyslej kapuste s cervenou paprikou mletou.
Slepacia polievka so zeleninou uvarena vcera vecer a este som upiekla toto:
http://varecha.pravda.sk/recepty/zdravy-mrvinat...
Nasla som to tu a uuuuuuuuuuzasne!
my dnes kuracia polievka s rezancami... mexicke kuracie sote v zemiakovej placke so salatom a ako dezert som vcera robila pudingovo-smotanovy kolac 🙂
polievka kuracia s rezancami, svieckova s celozrnnou knedlou, dezert psenovy kolac 🙂
polievka hovädzia od včera a druhé zemiaky + živanská jednoducho v skle . Napichala som si na špajle bravčové mäsko , kuracie mäsko , domícu klobásku , slaninku a veľa cibuľky. Ochutila som si 3 zmesami na mäsko , podliala vodou a šup do Janského skla do rúry . Vydarilo sa super a bude aj na zajtra . Ešte som upiekla chlebík a mám fajront
Dnes sme mali kuraciu polievočku so slížikmi, segedínsky guláš s domácou knedlou
včera franfurtská polievka na celý víkend, francúzske zemiaky, a dnes panenka s hrbikovou omáčkou ako mi tu poradili baby 🙂 amalý dostal rizoto a ostane nám aj na azajtra, tak už nemusím variť. Na utorok som vymyslela šúľance a zeleninovú polievku s krupicovými haluškami
@weirdo Ja som dnes piekla ten isty kolacik, s malymi zmenami, aby bol este zdravsi, a chutil nam tiez 🙂
Domaca pizza este od vcera mnam 😉
rizoto s klobasou a se zeleninou na svickovou, fazolkami a houbami..posypane syrem
kuracia polievka, nahriata rura a upecene kurca, neskor zemiacky na stvrte a este tvarohova babovka 😀 ked uz rura fici, tak vyuzijem 😉
Hubova polievka,francuzske zemiaky a uhorkovy salat,a teraz sme si urobili cokoladovy puding s piskotami a čučoriedkami.
klasika vyvar s rezancami, hovadzie na zelenione, siroke rezance, salat
vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, čalamáda a kokosovník 😝 http://www.toprecepty.cz/recept/7170-kokosovnik/
@pallacinka - ja som dala tu raznu celozrnnu, trstinoveho cukru len 3/4 a kokos som nemala ... co si tam dala? Hodili by sa aj hrozienka a orechy ... mnam.

cuketove fasirky, cerpala som inspiraciu z kona 😀 + zemiakova kasa a rajcinovo - cibulkovy salatik.