icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
8. máj 2012

@briketa super dakujem, ja rada varim vo woku, moja oblubena panvica 😉 vlastne vsetko mam okrem kapusty a hrasku... uz sa na to tesim, dakujem. Konecne vyborny receptik s krevetkami, mnam 🙂 dakujem

zuul
8. máj 2012

@ukana dakujem. muka polohruba vsak?

ukana
8. máj 2012

@zuul ano 😉

gianni
8. máj 2012

dnes kotlíkový guláš a na večeru už len údený losos s chlebíkom a zeleninou

anavila
8. máj 2012

@michaella7 no to je riadne poprepletane vasa rodina, to budete dvojita rodina? dve sestry budu mat za menzelov dvoch bratov? ak spravne chapem. Len tak na odľahčenie, v rodine mame pripad, kedy si otec (vdovec) a jeho dcera zobrali sestru a brata, takze mlademu je svagor záeoveň aj svokrom , dobré nie? inak zajtra nevarím nič 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adelaida33
8. máj 2012

tak nakoniec som ako "lakocinku" spravila len palacinky s džemom, šľahačkou a postrúhanou horkou čokoládou. ale aj to je lepšie ako nič 😀 .

podprsenka
8. máj 2012

@zdravyzivka ahoj veľmi sa mi to páči ja by som chcela aby si mi niečo také vypracovala veľmi to potrebujem 😢 ak mi budeš chcieť napísať tak ťa poprosím tak sem ak by sa to dalo 🙂 dakujem

danielaj
9. máj 2012

@maba nie je začo, naozaj táto treska je veĺmi lahodná, mám odskúšaných viacero, ale táto nám chutila najviac 😉 manžel je rybár, takže u nás je dosť často 🙂

danielaj
9. máj 2012

@gucz mňam, určite vyskúšam, vyzerajú fantasticky 😉

maba
9. máj 2012

@danielaj ja svojho mužíčka nahováram na "rybárčenie" ,ale nedarí sa mi to 😖 😠 ,možno prehovorím syna - už som aj udicu chcela kúpiť....... 😀 😀

danielaj
9. máj 2012

@maba ja ho zase niekedy odhováram 😀 😀 , lebo keď začne sezóna a začne sa mu dariť, tak je skoro stále na rybách 😒 ale my máme radi prírodu a vodu, opekačky, grilovačky, malá má už 2 roky, tak chodíme s ním 😉 už sa dá, lebo, keď bola menšia, sedeli sme doma ☹

danielaj
9. máj 2012

@maba ale inak je to pekná záľuba, lepšie ako keď chlapi vysedávajú v krčme alebo hrajú automaty ☹

zuziq
9. máj 2012

ja dnes nevariiim, idem s malym na vylet na cely den 😵 😀

danielaj
9. máj 2012

dnes tiež nevarím, zostalo do včera, ale idem robiť urobiť tvarohovo-vanilkový koláčik a celozrnné rožky 😉

titkovamiriam
9. máj 2012

po masovych dnoch dnes robim granatir, uhorkovy salat a sparglovu polievku 🙂

laki
9. máj 2012

ahoj @titkovamiriam , napíšeš mi prosím ťa recept ako urobiť špargľovú polievku? Ďakujem.

maba
9. máj 2012

@danielaj To máš pravdu 🙂 ....a keď ide celá rodinka-normálne romantika-pohoda-ticho 🤐 -už si to predstavujem 🙂 😅 😉

maba
9. máj 2012

@titkovamiriam júj,ja už mám tiež mäsa dosť 😠 . Dnes ešte mäsko dojedáme-nieje zlé-chutí každému,ale mne už vážne lezie krkom.. 😖 . Už len "prehovoriť" rodinku na zeleninku 😎 😀

salma22
9. máj 2012

kolienka s reznami na prirodno

smejkoh
9. máj 2012

hrachova polievka, palacinky s dzemom a cokoladovou polevou

katkas1
9. máj 2012

sosvica je uz uvarena a ked ulozim drobcov zamiesim na sisky 🙂

titkovamiriam
9. máj 2012

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40372
po mojom a robim aj tuto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5744

alebo ju kombiniujem aj s inou zeleninou-hrasok kalerab 🙂

vera1132
9. máj 2012

Ja dnes nič nevarím, včeraj večer mi svokra doniesla plnenú papriku 🙂 no neni zlatá ? 🙂

kinka555
9. máj 2012

rychla vajickova polievka a druhe este neviem...asi palacinky.. dnes sa mi moc nechce vyvarat 😅

24andreaxxx
9. máj 2012

Ani ja nevarím včera som si navarila a máme na dnes 🙂

rastulka
9. máj 2012

My dnes rajčinova polievka s kukuricou a kapustove fliačky 😀 😀 😀 mnam 😀 mm moc fliačky nemusi,on ma este kotlikovy gulaš 😉

rastulka
9. máj 2012

ale ste mi narobili chutky tou treskou,lenže sa neviem rozhodnut ktoru mam robit 😅

danielaj
9. máj 2012

@rastulka urob tú moju Kimlo tresku 😅 😅 😅

nelinka0401
9. máj 2012

dnes sa chystám uvariť šošovicovú polievočku s posúchom

rastulka
9. máj 2012

Ved 😀 vaham či tu tvoju alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1389 ,aaaa kamoška odporuča od Irenkine dobrotky na Fb 😅 @danielaj