icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
9. máj 2012

baby, neskusali ste niektora tieto gulocky? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44628

leleh
9. máj 2012

dnes rizoto z kuracich stehien so syrom

drobik1
9. máj 2012

ahojte my dnes polievka francuzska a domace rezance makove,tvarohove kto ake chce... 🙂

lucikatn
9. máj 2012

z posledných dní ostalo trocha ryže a pečených zemiakov tak som k tomu urobila naše obľúbené mäsko - kuracie prsia nakrájať na kocky - posypať a premiešať s koreniacou zmesou "Kura 7 bylín"(kuracie mäso vôbec nesolím) a osmažiť na trolilinke oleja.
Zajtra uvažujem že urobím boršč ale z morčacieho mäsa keďže bravčové nekupujeme tak dúfam že to bude chutné..... a niečo sladké - asi palacinky 😀

anavila
9. máj 2012

ja zajtra pizza , deti ju miluju, len sunkovu, takze ani nenaročná, a polievku este neviem, šošovicovu?asi

lydia22
9. máj 2012

Zo vcera ostalo bravcove sote,tak som urobila placky a naplnila mäskom.

danielaj
9. máj 2012

@lululka555 ja som ich robila na Vianoce, boli výborné 😉

katka.t
9. máj 2012

dnes koprova polievka, bravcove sote s mrkvou a cestoviny

aduskatt
9. máj 2012

cestoviny so syrovosampinonovobrokolicovou omackou🙂

janka.janegova
9. máj 2012

no dnes narýchlo francúzke zemiaky a fazulová polievočka...a babka nám doniesla šišky... 😉

aduskatt
9. máj 2012

@janka.janegova akym zazrakom dokazes francuzske narychlo?🙂)) mne to trva neskutocne dlho a zakydam si pol kuchyne🙂

janka.janegova
9. máj 2012

ja si ich predvarím a potom všetko vo velkej miske zamiešam, vylejem do zapekacej nise a hotovo...ozaj sú tak rýchlo... 😉 😉

janka.janegova
9. máj 2012

@aduskatt buď ich nakrájam na malinkavé kocečky a uvarím alebo celé v šupke a cez pretláčatko potom len pretlačím...a neni žiadny bordel

aduskatt
9. máj 2012

@janka.janegova ja zemiaky najskor v supne, potom kym to ocistim, nakrajam na kolecka, vajicka a vsetko do toho a potom este zapekat.to fakt nemam na rychlovku🙂) tak si asi sikovnejsia v tomto.myslim casovo🙂

aduskatt
9. máj 2012

@janka.janegova tak to bude tym, ja to nemiesam v jednej mise.milujem, ked je to pekne uhladne na vrstvy naukladane🙂.inak nie som puntickar, ani nic take, len tieto francuzaky mam tak rada🙂 aale to sa potom nemozem divit, ze mi to nejde rychlo, vsakano...🙂

janka.janegova
9. máj 2012

ja som to tiež vždy tak pekne ukladala na seba ale neskôr som zistila že sú tie zemiačky dosť suché lebo tá zálievka neprejde nimi tak dobre ako keď ich zamiešam spolu...ale veď každý máme svoj recept 😵

janka.janegova
9. máj 2012

@aduskatt ja som to tiež vždy tak pekne ukladala na seba ale neskôr som zistila že sú tie zemiačky dosť suché lebo tá zálievka neprejde nimi tak dobre ako keď ich zamiešam spolu...ale veď každý máme svoj recept

aduskatt
9. máj 2012

@janka.janegova ja zalievam kazdu vrstvicku🙂)a je fajn, ze mame kazda svoj receptik, lebo inak by bolo vsetko jedlo na jedno kopyto a nevedeli by sme si poradit🙂

janusa_
9. máj 2012

slepacia polievocka, a domaca pizza presne podla nasich chuti 🙂

polarnicka
9. máj 2012

kedze drzim detoxikacnu dietku, tak je to BORSC 🙂 nikdy som ho nevarila a nejedla 🙂 ak mate nejake vychytavky, sem s nimi 🙂

trdielko149
9. máj 2012

my mame pecene kuracie opačne (tak sa to u nas vola),ryza,slepacia polievka,uhorkovy salatik,peciem vonavy kolacik z mmb,zajtra pizza 😉 v piatok asi zbucham palacinky len uvidime 🙂

trdielko149
9. máj 2012

@lululka555 je to mnamiky robievam na Vianoce a ked mame oslavy 🙂 s marlenkou je vela roboty,medove rezy neznasam a toto je aj rychle,aj chutne 😉

bobinkask
9. máj 2012

dnes polievka z cícera zo včera a toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5563 len som k masku pridala mrkvičku a hrášok ,uhorkový šalát a s detmi sme práve dorobili zmrzliny len také jednoduché banány rozmixované so šlahačkou a bielou čokoládou a druhá banány s čokoládovým jogurtom a nastrúhanou mliečnou čokoládou dufam že sa podaria a budú chutit 😝...ked bude viac času skúsim takúto: http://www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/g... alebo nemáte niektorá dobrý recept na zmrzku?

jankalac
9. máj 2012

@anaxamon tak uz sme napapani, plna miska padla hned mnaaaam, asi ich budem robit castejsie 😎 dakujem za receptik

graceful9
9. máj 2012

maminky, máte nejaký skvelý recept na plnené šampiňóny? pečené, vysmážané,,,vďaka 🙂

nanulik
9. máj 2012

dnes boli bryndzové halušky a rajčinová polievka

abriela
9. máj 2012

@trdielko149 s marlenkou je vela roboty? neblazni 😀 . Marlenka bez valkanie, je rychla a chutna. A medove tiez nemusim

afrika
9. máj 2012

kuracia pečienka, ryža a kyslá uhorka

maminka86
9. máj 2012

pecene brav.masko s novymi zemiacikmi na cibulke a slepaci vyvar 🙂

lululka555
9. máj 2012

@trdielko149
@danielaj dakujem,ved aj vyzeraju dobre,tak chcem vyskusat 🙂