Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes rizoto z kuracich stehien so syrom
ahojte my dnes polievka francuzska a domace rezance makove,tvarohove kto ake chce... 🙂
z posledných dní ostalo trocha ryže a pečených zemiakov tak som k tomu urobila naše obľúbené mäsko - kuracie prsia nakrájať na kocky - posypať a premiešať s koreniacou zmesou "Kura 7 bylín"(kuracie mäso vôbec nesolím) a osmažiť na trolilinke oleja.
Zajtra uvažujem že urobím boršč ale z morčacieho mäsa keďže bravčové nekupujeme tak dúfam že to bude chutné..... a niečo sladké - asi palacinky 😀
ja zajtra pizza , deti ju miluju, len sunkovu, takze ani nenaročná, a polievku este neviem, šošovicovu?asi
Zo vcera ostalo bravcove sote,tak som urobila placky a naplnila mäskom.
@lululka555 ja som ich robila na Vianoce, boli výborné 😉
dnes koprova polievka, bravcove sote s mrkvou a cestoviny
cestoviny so syrovosampinonovobrokolicovou omackou🙂
no dnes narýchlo francúzke zemiaky a fazulová polievočka...a babka nám doniesla šišky... 😉
@janka.janegova akym zazrakom dokazes francuzske narychlo?🙂)) mne to trva neskutocne dlho a zakydam si pol kuchyne🙂
ja si ich predvarím a potom všetko vo velkej miske zamiešam, vylejem do zapekacej nise a hotovo...ozaj sú tak rýchlo... 😉 😉
@aduskatt buď ich nakrájam na malinkavé kocečky a uvarím alebo celé v šupke a cez pretláčatko potom len pretlačím...a neni žiadny bordel
@janka.janegova ja zemiaky najskor v supne, potom kym to ocistim, nakrajam na kolecka, vajicka a vsetko do toho a potom este zapekat.to fakt nemam na rychlovku🙂) tak si asi sikovnejsia v tomto.myslim casovo🙂
@janka.janegova tak to bude tym, ja to nemiesam v jednej mise.milujem, ked je to pekne uhladne na vrstvy naukladane🙂.inak nie som puntickar, ani nic take, len tieto francuzaky mam tak rada🙂 aale to sa potom nemozem divit, ze mi to nejde rychlo, vsakano...🙂
ja som to tiež vždy tak pekne ukladala na seba ale neskôr som zistila že sú tie zemiačky dosť suché lebo tá zálievka neprejde nimi tak dobre ako keď ich zamiešam spolu...ale veď každý máme svoj recept 😵
@aduskatt ja som to tiež vždy tak pekne ukladala na seba ale neskôr som zistila že sú tie zemiačky dosť suché lebo tá zálievka neprejde nimi tak dobre ako keď ich zamiešam spolu...ale veď každý máme svoj recept
@janka.janegova ja zalievam kazdu vrstvicku🙂)a je fajn, ze mame kazda svoj receptik, lebo inak by bolo vsetko jedlo na jedno kopyto a nevedeli by sme si poradit🙂
slepacia polievocka, a domaca pizza presne podla nasich chuti 🙂
kedze drzim detoxikacnu dietku, tak je to BORSC 🙂 nikdy som ho nevarila a nejedla 🙂 ak mate nejake vychytavky, sem s nimi 🙂
my mame pecene kuracie opačne (tak sa to u nas vola),ryza,slepacia polievka,uhorkovy salatik,peciem vonavy kolacik z mmb,zajtra pizza 😉 v piatok asi zbucham palacinky len uvidime 🙂
@lululka555 je to mnamiky robievam na Vianoce a ked mame oslavy 🙂 s marlenkou je vela roboty,medove rezy neznasam a toto je aj rychle,aj chutne 😉
dnes polievka z cícera zo včera a toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5563 len som k masku pridala mrkvičku a hrášok ,uhorkový šalát a s detmi sme práve dorobili zmrzliny len také jednoduché banány rozmixované so šlahačkou a bielou čokoládou a druhá banány s čokoládovým jogurtom a nastrúhanou mliečnou čokoládou dufam že sa podaria a budú chutit 😝...ked bude viac času skúsim takúto: http://www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/g... alebo nemáte niektorá dobrý recept na zmrzku?
maminky, máte nejaký skvelý recept na plnené šampiňóny? pečené, vysmážané,,,vďaka 🙂
dnes boli bryndzové halušky a rajčinová polievka
@trdielko149 s marlenkou je vela roboty? neblazni 😀 . Marlenka bez valkanie, je rychla a chutna. A medove tiez nemusim
kuracia pečienka, ryža a kyslá uhorka
pecene brav.masko s novymi zemiacikmi na cibulke a slepaci vyvar 🙂
@trdielko149
@danielaj dakujem,ved aj vyzeraju dobre,tak chcem vyskusat 🙂

baby, neskusali ste niektora tieto gulocky? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44628