icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronika1417
10. máj 2012

@lululka555 milujem strapate rezne mnaaam 😀

lululka555
10. máj 2012

@veronika1417 ved aj ja som zvedava ake budu,este odpocivaju v chladnicke 🙂

janka46
10. máj 2012

@abriela vdaka 😉 určite vyskúšam!

veronika1417
10. máj 2012

@lululka555 je to super ja robievam manzelovi vzdy cerstve ked pride z prace len to supnem na olej 🙂 len bacha na tie sampiony strielaju ako besne ☹ som si zamastila celu kuchynu a nechapem lebo uz som to robievala aj predtym ale takto mi to este nerobilo 😕

lydia22
10. máj 2012

Zeleninova polievka,kuracie stehna pečene na zemiakoch a kyslej kapuste.

irriss
10. máj 2012

Minestrone s cerealiemi

zklimekova
10. máj 2012

dnes polievka od včera paradajková , plus špenátový prívarok vajíčko a zemiaky...zajtra smotanová polievka so zelenou fazuľkou, soté z kuracieho maska a ryža 🙂

jahody11
10. máj 2012

sampinovova polievka, buchty na pare :-P

katussska24
10. máj 2012

my mame sparglovo-cukinovu polievocku a spadlove cestoviny s paradajkovou omackou 🙂 na veceru bude paradajkova polievka, zapekany baklazan s ml.masom a palacinky 🙂

lululka555
10. máj 2012

@veronika1417 ahoj ty mas asi nejaky iny recept,tento ,podla ktoreho robim / http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25278 / tak tam nejdu sampiony ,aky mas ty? 🙂

abriela
10. máj 2012

furmanske halusky alias halusky so syrom bambino - znovu od zavodnych kucharočiek 😉

lucka1987
10. máj 2012

cesnacka, zeleninova kremova polievka, pecene kuracie stehna s ryzou , hrncekovy kolac, kuraci perkelt. to som dnes varila ... 😅 ma dojst mm a viem ci navarit popredu, pretoze ked pride , mame inej roboty ako stat za sporakom... 😀 a ked ostane zamrazima neskor si to vezme do prace

veronika1417
10. máj 2012

@lululka555 ja mam od svokry :
500gr kur prs
sol
vegeta
3 vajcia
1 lyz horcice
5 PL Solamylu / muka
1 konzerva sampionov

Mnozstvo si vzdy upravim podla toho kolko mam masa 😉 najlepsie vraj je ked to odstoji 24 hodin v chladnicke no ja som to robila aj skor a bolo to mnaaam 😉

maba
10. máj 2012

poraďte mi nejaký osvedčený recept na "tenkú" pizzu 😅

ivanajelinek
10. máj 2012

@irriss mas nejaky osvedceny recept na minestrone? Dakujem 😉

mimi21mimi
10. máj 2012

Lusková polievka zo včera, pre malú som urobila vajíčkovú polievku a chlapi majú rezne a zemiaky.

bonaquaba
10. máj 2012

dnes zemiakova polievka a stroganov a uz rozmyslam co zajtra, ale nesmie to byt slakde, lebo moje deti su uz tak presladene, ze ani sladkosti nepytaju jest 🙂 a radsej chcu nieco slane, tak ak vas nieco napadne, tak to tu dajte, dik

katushka16
10. máj 2012

my dnes špenátová polievka a niečo "ľahké" domáci vlašský šalát a vyprážané kuracie rezne s uhorkovým šalátom mňaaam

vivusika
10. máj 2012

polievka kyslá z fazuľkových strukov, kuracie prsia na kari so zeleninou, príloha slovenská ryža a mrkvový šalátik 🙂

vivusika
10. máj 2012

@bonaquaba zapekané palacinky s pórom 😉

lululka555
10. máj 2012

@adelaida33 takze,rezniky su super,pridala som aj trosku horcice a kecupu,ale len za malu lyzicku.Vysmazila som len polovicu,ostatne vecer, nech mame cerstve. 😉

mima2222
10. máj 2012

mliečna kalerábová polievka zo včera a bravčové mäsko na rasci s pyré a reďkovkovo-uhorkový šalátik 🙂

rastulka
10. máj 2012

@danielaj dala som jej k zemiačkom aj mrkvičku,veeelmi jej chutila polievočka už buva ako maco 😀 Dakujem za skvely rwceptik 😲

lululka555
10. máj 2012

a vecer si dame cokoladove fondue s jahodami 🙂

rastulka
10. máj 2012

A takto jej chutila včerajšia paradajkova polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45756 je ozaj vynikajuca 😀

miriamr
10. máj 2012

polievka vajíčková s mrveničkou a rezance s tvarohom 😉

danielaj
10. máj 2012

@rastulka no som rada, že chutila, to ja tak vymýšľam, že čo chladnička dá, inak môžeš nabudúce pridať aj cesnak, namiesto vňatky pažítku, prípadne hobový bujón a hneď je to iná chuť 😉 no tvojej malinkej ako chutí polievočka 😉 , naša rajčinovú ani do pusy nedá ☹

rastulka
10. máj 2012

@danielaj s tym hubovym bujonom určite vyskušam 🙂 ani moja nechcela papat paradajkovu polievku,tak som jej ju viac prisladila a tak jej už chuti 🙂
Neviem či sa dobre pamatam,ty si pisala,že si robila pomarančovy džus?

katulka74
10. máj 2012

My dnes cibulovo-zemiakovy salat a fasirky

veronika1417
10. máj 2012

@abriela pocuj kde Ty pracujes? nejako dobre vam tam vyvaraju 😀 😀 😀