icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
28. sep 2010

tak dnes ked pridem z prace granatir a kelova polievka,uhorkovy šalat 🙂

mukky
28. sep 2010

dnes budú pečené jaternice v rúre,varené zamiačky s maslom,kyslá kapusta 😅

barbis
28. sep 2010

@mukky my to isté 🙂) už obedujem... 🙂

bobacik2316
28. sep 2010

my dnes mame hraskovu polievku,ryzu s mäskom na hriboch a lekvcarove buchty 🙂

weverka11
28. sep 2010

nič - dnes som rezignovala 😝 manžel tam ma ešte jednu porciu gulašu a ja dnes nemam chuť vobec na nič, od rana mi je jaksi blbě...

lyongirl
28. sep 2010

@zuzkat1 mne už to varenie vadí, ale aspoň 1 výhodu oproti tebe mám, MM varené doma neje, takže je úplne jedno, čo si sama navarím, len teda musím pozerať aj na deti, lebo kopu vecí nechcú, napr. rajčinovú polievku, oni len mliečne, tak u nás ide mlieko na litre...

zucha
28. sep 2010

karfiolova polievka a hydinovo-zeleninove rizoto

zuzkat1
28. sep 2010

@lyongirl no moje je este tie kasicky bez chuti🙂 a ja rajcinovu milujem ..mlieko ide na litre aj u nas,ale to len ja robim tu spotrebu😀 ked bude aj hanka uz papat tak som zvedava co povymyslam 😖

berika
28. sep 2010

zeleninová polievka s kuracími drobkami, špenátové halušky so syrovou omáčkou

anaku
28. sep 2010

zemiaky zapekané so šunkou, marhuľový koláč s posýpkou 🙂

zuzu13
28. sep 2010

halušky s kyslou kapustou...

elina313
28. sep 2010

Takže dnes, krabie tyčinky na masle s rozmarínom a zemiačky.
Zajtra - hrášková polievočka s krupicovými nočkami a ryža a kuracie pečienky 🙂

dannynka
28. sep 2010

rajčinova polievka a knedla s meskom a kapustou :o)

traktor
28. sep 2010

tak u nas dnes deti rozhodli, ze zas dukatove buchticky 🙂 , zo zvysku cesta su lekvarove buchty, polievka je hraskova, a coko kolac 😉

dioliana1
28. sep 2010

u nas pre zmenu zeleninová polievka a granatiersky pochod

elina313
28. sep 2010

Kočenky, ja mám pre vás návrh TÉMY, ako uvariť rozsýpavú ryžu.... ja nech dám málo vody, veľa vody, stejne je to jedno...už som nešťastná, neviem ju urobiť tak aby sa rozsýpala, PORAĎTE PROSÍM... ste zlatíčka, ďakujem 😉

martinex
28. sep 2010

@traktor prosim ta,mozes mi napisat recept na tie dukatove buchty-teda cesto...ja vzdy len kupujem,ale domace su domace 🙂

titkovamiriam
28. sep 2010

elina ja ryzu umyjem picnem ju na horuci olej,oprazim,osolim,dam papriku,zalejem dody nad ryzu a varim prikrytu bez miesania od zacatia varu 13 min vypnem a asi 5 min neham dodychat -otvorim a je sypka,ked chcem zlepenicku nak varim tak 16 min a obcas premiesam/ryzove dezerty/
cesto na buchticky pre martimex- 500 g polhrubej muky,2 vajcia,kvasok,stipka soli,2 lyzice oleja alebo masla.

zuziq
28. sep 2010

@elina313 skus kupit ryzu parboiled, ta sa nelepi 😉

zuziq
28. sep 2010

@titkovamiriam z toho cesta sa potom daju asi hociake kolaciky robit? a cukor tam nechyba? nie je to cesto malo sladke napr. na buchty plnene? 😕

titkovamiriam
28. sep 2010

dnešný granatír 🙂

adka84
28. sep 2010

@martinex ahoj, na strane 104 mas ten recept, aj mne sa velmi pacia tie buchticky 😉

titkovamiriam
28. sep 2010

cukor je v kvasku ja nedavam cukor navyse ved puding je sladky,a kludne aj plnene buchty ci osuch z toho spraviš

weverka11
28. sep 2010

tak som nakoniec navarila, aj ked sa mi nechcelo 😀 vyprazany karfiol pre mm, pre mna varený (to zboznujem, ked sa iba osolí), zemiakovú kašu a z vyvaru zo zemiačkov a karfiolu som spravila parádnácku hráškovú polievku s krupicovými knedličkami 😝 manžel sa nacápal jak otesánek a povedal, že mu teraz nebude chutit pivo pri futbale, takže varenie má aj takéto pozitíva 😀 😀 😀

titkovamiriam
28. sep 2010

vareny karfiol aj ja zboznujem,posypem si ho nivou 🙂 🙂 🙂

cerler
28. sep 2010

@titkovamiriam s tym kariolom ste ma nanadili - davno som ho nejedla... mnam

titkovamiriam
28. sep 2010

ja robievam casto,vyprazany,zapekany,ako mozoček,polievku,rizoto.....

petusko
28. sep 2010

o chvilu sa pustime do vecere, domace skoricovniky uz vonaju v rure 🙂 k tomu mlieko 🙂

elixia
28. sep 2010

@petusko das recept na tie skoricovniky? normalne som na ne dostala chut 😝

zuziq
28. sep 2010

@elixia ja robim tieto a su vyyyborne.. s lucinou som ich este neskusala, par krat som ich este v rure tesne pred dopecenim poliala sladkou smotanou. uplna parada 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7162#diskuse
a nerobim ich v domacej pekarni