icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sloto
18. máj 2012

@titkovamiriam ďakujem veru spravím ja bublaninku 🙂

sloto
18. máj 2012

@tortelinka čo to je?

titkovamiriam
18. máj 2012

@sloto ja ju milujem!!ine robim malokedy z cerstvých jahod. 🙂

eri28
18. máj 2012

maso zo syrom a sunkou plnene, kupene mrazene a opekane zemiaky plus mrkvickovy salatik 🙂

tortelinka
18. máj 2012

@sloto karfiol sa rozoberie na ruzicky, umyje, pridam na kocky dva, tri zemiaky, zelena fazulka alebo aj ina zelenina ktoru mas doma, podliat vodou(nie vela)a dusit kym nie je makka zelenina, pridam paradajky alebo stavu z paradajok, a potom korenie, sol, zazvor, kari, kurkuma, mleta skorica, necham, prevriet a podavat s ryzou, vonia to uzasne

rakywanda
18. máj 2012

@mysiatkoo mafinky: 100g hl.muky, 100 polohr.muky, 150g prask.cukru, 1lyzica prasku do peciva, 75ml oleja, 75 ml mlieka, 2 banany, 1vajce, davam este pomrvenych mikulasov ci sibacnych zajov.pecem cca 25 min na 185stupnov.

rakywanda
18. máj 2012

Dnes tuniakove fasirky,nove zemiaky,ladovy salat.poobede pecieme pizove kolieska z listkoveho cesta

kibuk
18. máj 2012

ahojte polievka od vcera krupkova a zemiakove placky a este k tomu bebekovník 🙂

rakywanda
18. máj 2012

@mysiatkoo k tym mafinam, davam 2 banany, jeden rozmixujem do cesta,z druheho kusky len zlahka vmiesam

sloto
18. máj 2012

@tortelinka a aj to vyzerá veľmi chutne 🙂

penelope1
18. máj 2012

Ja som dnes varila zeleninovú polievku, vyprážaný karfiol so zemiakmi a dostala som veľkú chuť na perník, tak aj ten som upiekla 🙂

zuul
18. máj 2012

dievcata ahojte, nemate niektora dobry cinsky recept, manzel nakupil jasminovu ryzu, rezance, rozne soup omacky. dakujem.

mysiatkoo
18. máj 2012

@rakywanda dakujem 🙂 prisady su doma vsetky, tak hura do pecenia...

mis_ka
18. máj 2012

psenicna tortilla plnena hummusom, plesnovym kozim syrom a ladovym salatom. v podstate varenie-nevarenie "co chladnicka dala" ale chutilo to napodiv super 🙂

glee
18. máj 2012

Zienky, chcem vas poprosit o overeny recept na SPENATOVY PRIVAROK S VAJCOM A ZEMIAKMI. Dakujem 🙂

mimi21mimi
18. máj 2012

Ja som na dnes urobila brokolicovú polievku a keďže som namiesto programu na miesenie cesta v pekarni nadstavila pečenie, máme cestoviny s vajíčkom. Pizza a cesnakový osúch budú na večeru s pokusu číslo 2. 🙂

abriela
18. máj 2012

@sloto bublanina 🙂 s jahodami, alebo ospevovane rafaelo: 2vajíčka, 1hrnček práškového cukru, 1 hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva ale s jahodami.
Resp. ak mas listkove cesto, tak ho rozdel na 2 casti. 1/2 cesta, na to das piskoty, zalejes uvarenym vynilkovym pudingom, poukladas a zatlacis do pudingu jahody, zakryjes druhym platom listkoveho cesta.

abriela
18. máj 2012

@lululka555 juj robis mi chutky 🙂

abriela
18. máj 2012

@danielaj kolky ste doma, ze ty tolko vyvaras? 😀

titkovamiriam
18. máj 2012

@glee
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34640
ak z mrazenej kocky tak rovnako.Das do hrnca trosku vody ,kocku spenatu a uvaríš,pridas ingrediencie.Miesto smotany moze byt aj mlieko,jogurt.Dokonca Milan miluje len ciste pyre s cesnakom a solou

maba
18. máj 2012

@zuul mám uloženú túto stránku http://www.asiafood.sk/modules/newscore/news.php , ale ešte som z nej nič neskúšala 😀 😅 .Keď kúpim "potrebné" ingrediencie,tak nás "čína" neminie 😀 😎

zuul
18. máj 2012

@maba dakujem, nastudujem a dam vediet.

miri.b
18. máj 2012

paradajkova polievka, cicerove fasirky, varene zemiaky a k tomu taka omacka z avokada, rajciny, cesnaku, umeoctu/myslim, ze sa to vola guacamole 🙂

lencyca
18. máj 2012

@danielaj Dani ako u nás doma,stále ju doplnam a ono to stále niekam mizne 😀 😀 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
chloe001
18. máj 2012

u nas dnes paradajkova polievka a krkovicka s cesnakom a horcicou (taka "minutka" opecena, podusena) a ryza + paradajkovy salatik s jarnou cibulkou.

lululka555
18. máj 2012

@abriela robím prvykrat a bola to riadna rýchlovka,marína kekse + krém + indián kekse + sľahačka a už sa aj chladí 😉

danielaj
18. máj 2012

@abriela my sme štyria a varím ešte aj pre mojich rodičov, lebo ešte pracujú a keď som na MD, tak čo už narobím 😅 a nevyváram až toľko, polievku väčšinou varím na 2 dni, len hlavné jedlo skoro každý deň a sú tu kucháročky, ktoré vyvárajú oveľa oveľa viac ako ja

akika722
18. máj 2012

dnes polotovar-parene buchty 😀 😀 😀 😀 nechce sa mi variť tak maju smolu
zajtra-špenat 😎 😎

inkinka
18. máj 2012

Budeme mať vysmážané bazové kvety 😀 , k tomu bazovú malinovku , sezóna je krátka 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14422