icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
18. máj 2012

@lululka555 ja som to este nerobila, ale jedla. Je to oblubeny zakusok recept mojej "lenivej" svagrinky, kt. robi kolac 2x do roka 🙂

ukana
18. máj 2012

file zapecene v listkovom ceste so zemiakovou kasou 🙂

abriela
18. máj 2012

@danielaj ja tuto temu necitam denne,ale dost casto a na zaklade toho sudim. Rada varim, peciem, ale cez tyzden som zial sama 😒 , cez vikend sme dvaja. Ale ked ideme k nasim, tak vzdy nejaky kolacik spravim. Sice aj ked nejdeme, mi dvaja zraci sladke oblubujeme.

abriela
18. máj 2012

@inkinka a ako chutia tie bazove kvietky???

bubinko83
18. máj 2012

baby dajte nejaky typ na tortu synovi k narodkam.Chcela by som niečo spravit sama ale samozrejme nenaročne a chutne 🙂 .Dakujem

inkinka
18. máj 2012

@abriela sú chutné, chuť neopísateľná, neviem to k niečomu prirovnať, ale pôsobí to tak jemne, nadýchane 😉

lussy23
18. máj 2012

Bryndzové halušky. Zajtra ideme asi s kamarátkami na opekačku, a bratia budú tiež niekde preč, tak halušku ostanú aj na nedeľu 🙂

lululka555
18. máj 2012

@abriela no vidiš a ja pečiem 2 krat do tyždna 🙂

abriela
18. máj 2012

@lululka555 snad aj ja raz budem 😉 az bude pre koho.

lussy23
18. máj 2012

@9niki11 @veve39 ďakujem

bobinkask
18. máj 2012

ahojte my sme dnes dojedli brokolicovú polievku, zapekané tuniakové cestoviny a zeleninku
zajtra ideme na výlet tak sme bez polievky ale narobím na cestu pleskavicu do žemlí aby sme mali čo papat 🙂
nedela asi nejaký vývar a druhé ešte neviem 😖
nemáte niektorá nejaký dobrý recept na niečo z makkeho tvarohu ale nepečené ako dezert na nedelu neviem čo s ním ☹

irsina83
18. máj 2012

zajtra planujem sparglovu kremovu polievocku a pecene pstruhy so zemiackami a spravim si asi aj paradajkovy salatik 🙂

mis_ka
18. máj 2012

zajtra cukinovo-porkova polievka a hovadzie na hribikoch s tarhonou

adrianai
18. máj 2012

dnes sme mali cesnačku a cuketovo-rajčinovo-paprikový kuskus....zajtra je na pláne pečený pstruh so zemiakmi 😉

eri28
18. máj 2012

nakoniec na zajtra do prace kuracie prsia na kocky, zo slahackou a kukuricou, plus ryza, mnaaam 🙂

nadhera
18. máj 2012
lucinenka001
18. máj 2012

@katulka74
Katka ahoj, dakujem krasne. Staci prosim Ta ak dam len tie pasirovane paradajky? Dakujem.

lenuss84
18. máj 2012

ahojte.babky,poradte nieco fajnove ale nie financne narocne, z bravcoveho kare s kostou.nechcem rezne,ani maso na sampionoch.chcem skusit nieco nove.dam na vase odskusane recepty.VDAKA vopred.

luciferova
18. máj 2012

@lenuss84 toto je vyborne, miesto stehna kludne kare, na tom nezalezi 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=960

libka1
19. máj 2012

vcera som uspesne dokoncila 12 flias bazoveho sirupu 😵
dnes dame cestoviny s brokolicou a cottage cheese a polievka hrachova, spravim ryzu v mlieku v pekarnicke
poradte nejaky recept s kokosovym mliekom, stoji mi nacata plechovka v chladnicke a neviem co s nou 😅

kibuk
19. máj 2012

pekne sobotnajsie ranko 🙂
dnes mame karfiolovu polievku a šošovicovy privarok+vajičko na tvrdo a domaci chlebik

luciferova
19. máj 2012

@libka1 supni to do tej ryze v mlieku 😉

briketa
19. máj 2012

@lenuss84
Kare na mexicky styl

6 ks bravcovych kare
2 PL rastlinneho oleja
1 stredna cibula nasekana nadrobno
1 stredna konzerva cervenej fazule
1 stredna konzerva kukurice
1 stredna konzerva paradajkoveho pretlaku
cca 1 hrncek vody
1 hrncek instantnej neuvarenej ryze
1/2 hrnceka oliv
2 male lyzicky chilli papriky
1/2 malej lyzicky suseneho oregana
1/2 malej lyzicky soli
stipka cierneho mleteho korenia
2 struky cesnaku, pretlacit

Najprv kare osmahni na horucom oleji, aby ozlatlo a uzatvorili sa pory.
Potom ho vyber, daj nabok.
Do vypeku dat dosklovita uprazit cibulku a pridaj cesnak.
Nalej pretlak, pridaj fazulu, kukuricu a vsetko ostatne. Jemne premiesaj.
Vloz do toho kare a daj do rury piect na 160-ke priblizne 20 minut.

briketa
19. máj 2012

takto nejako to bude vyzerat

maba
19. máj 2012

@lenuss84 tento (video)recept- http://www.akosatorobi.sk/video/2990/jemne-brav... - sa mi zdá jednoduchý a určite,aj dobrý,hoci som ho ešte neskúšala 😀 Ináč je to podľa mňa perfektná stránka (nielen o receptoch...).

michaella7
19. máj 2012

Dnes budú moje obľúbené bryndzové halušky 🙂 ale asi ich veľa nezjem nakoľko som opuchla a bolím ma zub 😢

veronika66
19. máj 2012

Dnes bude slepačia polievočka.Hlavné jedlo budú fašírky a ešte kuracie prsia zapečené s broskyňou,syrom a šunkou.Ako príloha bude ryža a zemiaková kaša.A ešte aj šalátik urobíme zeleninový. 🙂 🙂

lola77
19. máj 2012

U nás je dnes cuketová polievočka, grilované kura s hranolkami, ryžou a zeleninový šalátik 🙂

katka3012
19. máj 2012

dnes vajickova polievka a tarhona s mäskom 😵