Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
file zapecene v listkovom ceste so zemiakovou kasou 🙂
baby dajte nejaky typ na tortu synovi k narodkam.Chcela by som niečo spravit sama ale samozrejme nenaročne a chutne 🙂 .Dakujem
Bryndzové halušky. Zajtra ideme asi s kamarátkami na opekačku, a bratia budú tiež niekde preč, tak halušku ostanú aj na nedeľu 🙂
@abriela no vidiš a ja pečiem 2 krat do tyždna 🙂
@lululka555 snad aj ja raz budem 😉 az bude pre koho.
ahojte my sme dnes dojedli brokolicovú polievku, zapekané tuniakové cestoviny a zeleninku
zajtra ideme na výlet tak sme bez polievky ale narobím na cestu pleskavicu do žemlí aby sme mali čo papat 🙂
nedela asi nejaký vývar a druhé ešte neviem 😖
nemáte niektorá nejaký dobrý recept na niečo z makkeho tvarohu ale nepečené ako dezert na nedelu neviem čo s ním ☹
zajtra planujem sparglovu kremovu polievocku a pecene pstruhy so zemiackami a spravim si asi aj paradajkovy salatik 🙂
zajtra cukinovo-porkova polievka a hovadzie na hribikoch s tarhonou
dnes sme mali cesnačku a cuketovo-rajčinovo-paprikový kuskus....zajtra je na pláne pečený pstruh so zemiakmi 😉
nakoniec na zajtra do prace kuracie prsia na kocky, zo slahackou a kukuricou, plus ryza, mnaaam 🙂
videorecepty 🙂
@katulka74
Katka ahoj, dakujem krasne. Staci prosim Ta ak dam len tie pasirovane paradajky? Dakujem.
ahojte.babky,poradte nieco fajnove ale nie financne narocne, z bravcoveho kare s kostou.nechcem rezne,ani maso na sampionoch.chcem skusit nieco nove.dam na vase odskusane recepty.VDAKA vopred.
@lenuss84 toto je vyborne, miesto stehna kludne kare, na tom nezalezi 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=960
vcera som uspesne dokoncila 12 flias bazoveho sirupu 😵
dnes dame cestoviny s brokolicou a cottage cheese a polievka hrachova, spravim ryzu v mlieku v pekarnicke
poradte nejaky recept s kokosovym mliekom, stoji mi nacata plechovka v chladnicke a neviem co s nou 😅
pekne sobotnajsie ranko 🙂
dnes mame karfiolovu polievku a šošovicovy privarok+vajičko na tvrdo a domaci chlebik
@libka1 supni to do tej ryze v mlieku 😉
@lenuss84
Kare na mexicky styl
6 ks bravcovych kare
2 PL rastlinneho oleja
1 stredna cibula nasekana nadrobno
1 stredna konzerva cervenej fazule
1 stredna konzerva kukurice
1 stredna konzerva paradajkoveho pretlaku
cca 1 hrncek vody
1 hrncek instantnej neuvarenej ryze
1/2 hrnceka oliv
2 male lyzicky chilli papriky
1/2 malej lyzicky suseneho oregana
1/2 malej lyzicky soli
stipka cierneho mleteho korenia
2 struky cesnaku, pretlacit
Najprv kare osmahni na horucom oleji, aby ozlatlo a uzatvorili sa pory.
Potom ho vyber, daj nabok.
Do vypeku dat dosklovita uprazit cibulku a pridaj cesnak.
Nalej pretlak, pridaj fazulu, kukuricu a vsetko ostatne. Jemne premiesaj.
Vloz do toho kare a daj do rury piect na 160-ke priblizne 20 minut.
@lenuss84 tento (video)recept- http://www.akosatorobi.sk/video/2990/jemne-brav... - sa mi zdá jednoduchý a určite,aj dobrý,hoci som ho ešte neskúšala 😀 Ináč je to podľa mňa perfektná stránka (nielen o receptoch...).
Dnes budú moje obľúbené bryndzové halušky 🙂 ale asi ich veľa nezjem nakoľko som opuchla a bolím ma zub 😢
Dnes bude slepačia polievočka.Hlavné jedlo budú fašírky a ešte kuracie prsia zapečené s broskyňou,syrom a šunkou.Ako príloha bude ryža a zemiaková kaša.A ešte aj šalátik urobíme zeleninový. 🙂 🙂
U nás je dnes cuketová polievočka, grilované kura s hranolkami, ryžou a zeleninový šalátik 🙂
dnes vajickova polievka a tarhona s mäskom 😵

@lululka555 ja som to este nerobila, ale jedla. Je to oblubeny zakusok recept mojej "lenivej" svagrinky, kt. robi kolac 2x do roka 🙂