Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
"vechťová" polievka na kyslo (z hlávkového šalátu), bryndzové halušky (podľa receptu čo ste sem pred pár dňami dali - s acidkom) a premiéru bude mať tento koláčik http://www.clubzena.cz/clanky/krehky-jablkovy-k...
Zajtra pôjdeme k mojim rodičom okopávať zemiaky a popri tom sa bude variť kotlíkový guláš a v nedeľu sa vrátia svokrovci z návštevy v UK a tak na želanie upečiem obrátené rezne s ryžou - zdravá víkendová strava ako vyšitá.... 😀 😀 😀
u nás dnes pečené kuriatko, ryža so zeleninkou a rajčinovo-cibuľový šalátik
dnes polievka pismenkova,kuracie gordon blue a opekane zemiacky.. 🙂
mäsové guľky v paradajkovej omáčke..
dnes šošovicová polievka a francúzske zemiaky,zo včera ešte ostali aj rezance s tvarohom a slaninkou
ahojte, nemate osvedceny recept na bryndzovu polievku? este som nerobila a luto by mi bolo, keby som musela vyhodit... moji papkaci su dost "presmradene ritky" 😉
šošovicová polievka s kyslou smotanou, a halušky s acidkom, čo som tu videla cez týždeň 🙂
@ginepra http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 ja robievam tuto ale bez tej struhanicky 🙂
@lucinenka001 paradajkova-z olivoveho oleja a hladkej muky si urobim zaprazku,pridam pasirovane paradajky a 100 % paradajkovy dzus,trosku cukru podla chuti,cierne korenie,sol,majoran,muskat oriesok,vyvarim slovensku ryzu alebo pismenka,nastruham syr a mnamky 🙂
Tvarohové knedličky s marhuľovou omáčkou podľa Petra Novotného... takéto papiny mám vždy ako dezert po hlavnom jedle, ale mám na to strašnú chuť, tak iné ani nerobím.
dnes azijske slize s kuracim masom,,
Zeleninková polievka a langošeeee 😀
u nas je dnes grenadir, alebo granatiersky pochod ? ale ten ostal od vcera, tak dnes k tomu len cesnacka sa vari ... mnaaam, uz sa na nu tesim, aj manzelik ju ma hrozne rad! 🙂
mam sparglu doma co snou? mate daky dobri receptik?
@manila421 uvariť špargľu a k tomu varené zemiačky a holanskú omáčku mnaaam 🙂
@veronika66 ako spravim holansku omacku?
tak to neviem vôbec lebo my ju kupujeme 😒
cicerova polievka a francuzske zemiaky
ahojte. tak ja dnes bravčový stroganov - masko, uhorky, klobáska, vajíčka, horčica, kečup.... mňam so zemiačkami 🙂 a mám jahody, už sú také postaršie, tak rozmýšlam že nejaký rýchly koláčik, len neviem kto to poje, lebo som až do pondelka sama len s malinkou...
@veronika66
@manila421
uz som to sem tusim davala recept na holandsku mnam mnam omacku 🙂 tak pozrite
http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/se...
ja ju budem robit aj k zajtrajsej grilovacke
apropo, poradte nejaky rychly chutny kolacik s jahodami - nejaky receptik ak mate.... najlepsie hrncekovy 🙂
ahojte 😎 u nas obed zo vcera segedin + knedla a vecer urobim nejaku pomazanku 🙂 s pecivom a zeleninou
a idem robit este nepeceny kremes so slahackou 🙂
bravcove platky na prirodno, zemiaky, zeleninovy mix na masle... a xcela by som piect muffiny - mate nejaky zaruceny?
dnes mame karfiolove kari s ryzou, mnamka 🙂

ja dnes tekvicový prívarok a vajíčko, teda vajíčka - vždy ich vie viac mňaaamka)))))