icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jolly84
18. máj 2012

ja dnes tekvicový prívarok a vajíčko, teda vajíčka - vždy ich vie viac mňaaamka)))))

lucikatn
18. máj 2012

"vechťová" polievka na kyslo (z hlávkového šalátu), bryndzové halušky (podľa receptu čo ste sem pred pár dňami dali - s acidkom) a premiéru bude mať tento koláčik http://www.clubzena.cz/clanky/krehky-jablkovy-k...
Zajtra pôjdeme k mojim rodičom okopávať zemiaky a popri tom sa bude variť kotlíkový guláš a v nedeľu sa vrátia svokrovci z návštevy v UK a tak na želanie upečiem obrátené rezne s ryžou - zdravá víkendová strava ako vyšitá.... 😀 😀 😀

gucz
18. máj 2012

u nás dnes pečené kuriatko, ryža so zeleninkou a rajčinovo-cibuľový šalátik

drobik1
18. máj 2012

dnes polievka pismenkova,kuracie gordon blue a opekane zemiacky.. 🙂

teddynko
18. máj 2012

mäsové guľky v paradajkovej omáčke..

gianni
18. máj 2012

dnes šošovicová polievka a francúzske zemiaky,zo včera ešte ostali aj rezance s tvarohom a slaninkou

ginepra
18. máj 2012

ahojte, nemate osvedceny recept na bryndzovu polievku? este som nerobila a luto by mi bolo, keby som musela vyhodit... moji papkaci su dost "presmradene ritky" 😉

ginepra
18. máj 2012

@lucikatn inak tá vechťová sa u nás volá kapibrada 🙂

zklimekova
18. máj 2012

šošovicová polievka s kyslou smotanou, a halušky s acidkom, čo som tu videla cez týždeň 🙂

chloe001
18. máj 2012

@ginepra http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 ja robievam tuto ale bez tej struhanicky 🙂

abriela
18. máj 2012

@veve39 no keby len teba navnadili. Zajtra ho peciem 😀

OBED: Plnene zemiakove placky s mletym masom, cviklovy salat - obed v jedalni 😉

katulka74
18. máj 2012

@lucinenka001 paradajkova-z olivoveho oleja a hladkej muky si urobim zaprazku,pridam pasirovane paradajky a 100 % paradajkovy dzus,trosku cukru podla chuti,cierne korenie,sol,majoran,muskat oriesok,vyvarim slovensku ryzu alebo pismenka,nastruham syr a mnamky 🙂

tkmama
18. máj 2012

Tvarohové knedličky s marhuľovou omáčkou podľa Petra Novotného... takéto papiny mám vždy ako dezert po hlavnom jedle, ale mám na to strašnú chuť, tak iné ani nerobím.

snu
18. máj 2012

dnes azijske slize s kuracim masom,,

michaella7
18. máj 2012

Zeleninková polievka a langošeeee 😀

katka_g
18. máj 2012

u nas je dnes grenadir, alebo granatiersky pochod ? ale ten ostal od vcera, tak dnes k tomu len cesnacka sa vari ... mnaaam, uz sa na nu tesim, aj manzelik ju ma hrozne rad! 🙂

katulka74
18. máj 2012

@pacica ahoj,ja som ho pila,ked som bola nachladena s citronom a medom,akurat som si ho nerobila taky silny,je vynikajuci pri nachladeni .

manila421
18. máj 2012

mam sparglu doma co snou? mate daky dobri receptik?

veronika66
18. máj 2012

@manila421 uvariť špargľu a k tomu varené zemiačky a holanskú omáčku mnaaam 🙂

manila421
18. máj 2012

@veronika66 ako spravim holansku omacku?

veronika66
18. máj 2012

tak to neviem vôbec lebo my ju kupujeme 😒

yvetulka
18. máj 2012

cicerova polievka a francuzske zemiaky

sloto
18. máj 2012

ahojte. tak ja dnes bravčový stroganov - masko, uhorky, klobáska, vajíčka, horčica, kečup.... mňam so zemiačkami 🙂 a mám jahody, už sú také postaršie, tak rozmýšlam že nejaký rýchly koláčik, len neviem kto to poje, lebo som až do pondelka sama len s malinkou...

titkovamiriam
18. máj 2012

@veronika66
@manila421
uz som to sem tusim davala recept na holandsku mnam mnam omacku 🙂 tak pozrite
http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/se...

ja ju budem robit aj k zajtrajsej grilovacke

sloto
18. máj 2012

apropo, poradte nejaky rychly chutny kolacik s jahodami - nejaky receptik ak mate.... najlepsie hrncekovy 🙂

lululka555
18. máj 2012

ahojte 😎 u nas obed zo vcera segedin + knedla a vecer urobim nejaku pomazanku 🙂 s pecivom a zeleninou

lululka555
18. máj 2012

a idem robit este nepeceny kremes so slahackou 🙂

mysiatkoo
18. máj 2012

bravcove platky na prirodno, zemiaky, zeleninovy mix na masle... a xcela by som piect muffiny - mate nejaky zaruceny?

tortelinka
18. máj 2012

dnes mame karfiolove kari s ryzou, mnamka 🙂