icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubinko83
19. máj 2012

@danielaj mnam tu plnenu papriku by som si dala 😉

lululka555
19. máj 2012

pozarám ,že je tu rafaelo mánia 😉

miriamr
19. máj 2012

zeleninová polievka s cestovinou, kuracie prsia s čínskou zeleninou a čínskymi rezancami, tvarohovo-vanilkový koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47726 😵

macka23
19. máj 2012

francuzke zemiaky zo vcera, plnena paprika z mrazaku pre maleho 🙂
a pecie sa maximalne cokoladovy kolac 😝 nech mame co mlsat pocas hokeja 🙂
zajtra bude vyvar s domacimi rezancami a zeleninkou, madarsky gulas s knedlou /dufam ze sa podari 😕 /

libka1
19. máj 2012

@luciferova ejha, ryza je uz hotova, ale to nie je zly napad, budeme mat kokosovu ryzu 😉

manila421
19. máj 2012

@titkovamiriam dnes som tu omacku spravila, a bola namakanaaaaaa 😵 dakujem za recept.

manila421
19. máj 2012

Baby mam kuracie prsia s kozou, kostou, mate daky recept co s tym? zeby upiect a daku omacku k tomu?

irsina83
19. máj 2012

dnesny obedik 🙂 grilovana Prazma - bola mnaam, sice bola trosku viac zubata 😀

akika722
19. máj 2012

@irsina83 aky morbídny obed 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mnam ale rybku by som neodmietla aj ked ma par zubov navyše 😀 😀 😀

chloe001
19. máj 2012

u nas dnes sosovickova polievka a francuzske zemiaky, kapustovy salatik

natasja123
19. máj 2012

sulance 🙂

kikaneu
19. máj 2012

ja som dnes skuchtila šalátovú polievku - ešte babkin recept a teraz som robila morčacie prsia zapečené v rúre a k tomu ratatouille...idem si naložiť, lebo mi škŕka v brušku už 🙂

janka9898
19. máj 2012

ja som dnes chcela robit fasirky ale maly mi vysmazane nepapa tak som urobila presne to iste s maskom ako na fasirky ale dala som to do zapekacej misy a posypala nastruhanym tvrdym syrom no jaka mnamkaaaaaaa🙂 a k tomu zemiakova kasa a mrkvovy salatik🙂
zajtra asik vyvar kuraci s domacimy rezancami
akoprova omacka s pecenym maskom a domacou knedlou tu idem robit uz teraz aj rezance nech mi do rana preschnu 😝
a este idem upiect babovku maly si vypytal

irsina83
19. máj 2012

@akika722 ale bola strasne dobra, guducke, stavnate biele masko 🙂

irsina83
19. máj 2012

@akika722 moja mala sama zjedla pol rybky 🙂 tomu sa tesim uplne najviac 🙂 😎

akika722
19. máj 2012

@irsina83 moj by ju dal aj celu 😀 😀 😀 😀 mladši je velky papkač 😀 😀 😀 prave dopasal špenat ... ked vidi jedlo je v tranze 😀

ukana
19. máj 2012

@manila421 , ja by som vykostila a z kostí polievku- kurací vývar...
.pečené kuracie prsia budú moc suché 😒 , ja niekedy naporcujem prsia aj s kostou na vačšie kusy a spravím perkelt 🙂
Z vykostených prs možeš hocičo 😉

bobinkask
19. máj 2012

ahojte tak mi sme dnes na výlet nešli a tak pleskavica bola s novými zemiakmi s pet. vnatou šalátom a zeleninová polievka so špaldovými haluškami a rafaelo mánia aj u nás 😀 boli sme u našich tak som si ten koláčik musela u nich upiect (mám pokazenú rúru) ked ho tu tak chválite 🙂 a je super dobrý 😝 a vyfasovala som aj tvarohový koláč perinka-piekla sestra aj ten bol mnam mnam

veronika66
19. máj 2012

@nadhera výborný receptík akurát ich papáme super ďakujem za radu 😀 😀

rastulka
19. máj 2012

Naše dnešne menu 🙂

maba
19. máj 2012

@rastulka vyzerá to báječne 😝 🙂

luciferova
19. máj 2012

@libka1 a das mi receptik na tu mliecnu ryzu z pekarne? Dik 🙂

janka.janegova
19. máj 2012

No u nás dnes tých hrncov nebolo, lebo sme boli v Beckove na otvorení sezóny, takže sa kŕmili buchtami a cucu vatou 🙂
ale stihla som ryžu a napácovala som mäso na zajtra 🙂
komu sa nepáči ešte máme párky v chladničke 🙂
😉

janka.janegova
19. máj 2012

@janka9898 super nápad s tým mäskom, to som ešte nerobila, ale najbližšie vyskúšam 🙂
keby som nemala na zajtra nachystané mäsko tak určite urobím toto... 😅

maba
19. máj 2012

@rastulka možno si niekde písala recept,ale asi som slepá-alebo je to tým hokejom 😀 😀 .Prosím o recept na tvoje pizza tyčinky 😉

janka.janegova
19. máj 2012

@mamkabeika jó išla by som k vám na obed 🙂

macka23
19. máj 2012

Takze odporucam :P je vyyyyyborny 🙂

http://recepty.pozri.sk/recept-cokoladovy-kolac...

janka.janegova
19. máj 2012

Babeny neviete mi poradiť ako mám správne robiť ZAPEKANÉ KURACIE PRSIA S BROSKYŇOU A SYROM???
jedla som to zaliate šľahačkovou smotankou, neviem ako to tá dotyčná robila, ale bolo to vynikajúce a mne sa vždy tá smotana akoby zgrcne alebo čo... 😨

rastulka
19. máj 2012

@maba Peči sa mojko 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-... Asi to bude tym hokejom,skoro som ti poslala iny link 😀 😀 😀

maba
19. máj 2012

@ďakujem