icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

31majka12
19. máj 2012

dneska boli pecene buchty a kapustova kysla polievka.

adelaida33
19. máj 2012

@jankalac ahoj 🙂 , robievam presne podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/parene-buchty-... a sú vynikajúce. vyskúšaj, určite sa ti podaria a budú vám doma chutiť 😉 .

nadhera
19. máj 2012

@veronika66 ja som ich robila tiez prvykrat a boli super 😉

abriela
Odpoveď bola odstránená
maba
19. máj 2012

@macka23 to vyzerá veľmi dobre 😝 😝 😝

abriela
19. máj 2012

Obed u nasich: Koprovka 😖 , maso, knedlik a vzdy ked sa robi knedlik robia sa aj parene buchty.
Rafaelo - nasich chutilo, bratovi vsak nie. Na vrch som nedala kokos s cukrom, len kokos a vraj kolac bol malo sladky.
No po 2 tyzdnoch nejedenia sladkeho, mam posunuty prach sladkosti 😀

maba
19. máj 2012

@abriela ...ale veď kôprovka je fajn,či ? 😎 .Mám ju rada,ale,už som ju dávno nejedla,lebo "naši" ju nechcú 😠 😖 😠

mitka2007
19. máj 2012

zajta mame zemiakove pyre,zeleninove rezne a salatik... 🙂

nikita308
19. máj 2012

Slepačí vývar, segedín a bude aj na zajtra... 🙂

macka23
19. máj 2012

@maba je uplne lahucky na pripravu a je vyyyborny fakt...uplne sadol na moje extra coko chute 😀

abriela
19. máj 2012

@maba u nas je to opacne. Nasi ju maju radi, ale doma sa nastastie malo robila. Teraz ked sme obaja uz z domu prec, tak si ju nasi (rodicia) vychutnavaju a robia.
Ja ju nemusim a nastastie ani drahy 🙂

maba
19. máj 2012

@abriela 🙂

abriela
19. máj 2012

@maba inak pozeram ze Kosicanka 🙂 . Kde byvas? Ja som na severe - alebo skor na mieri.

maba
19. máj 2012

@abriela Ťahanovce 🙂

abriela
19. máj 2012

@maba rocnik 72, ci? Ja 76 😉

maba
19. máj 2012

@abrielachcela by som,aby bolo 81,ale je to 71

abriela
19. máj 2012

@maba juj aj ja by som to brala keby tam bola 8-cka, no co uz 😒

maba
19. máj 2012

@abriela je to hamba(na 40-rokov),ale ja som buchty ešte nerobila-ale zajtra vyskúšam 😀 😎 -dúfam,že sa budú dať jesť 🙂...

irsina83
19. máj 2012

@abriela no nejako ma to nezaujima a pokial viem tak aj niektory vegetariani jedia ryby....a ked sa ti nepaci fotka tak ta poprosim nekomentovat.... prislo mi to dost divne... ja sem tiez nepisem ked sa mi nepaci co kto vari 😉

irsina83
19. máj 2012

@abriela a stym ukamenovanim si si to mohla odpustit. tebe to tiez niekto pise ked jes maso? jaj si strasne mila...

abriela
19. máj 2012

@maba ale jasne ze sa poadaria. Moj drahy ma nad viac ako ty a buchty sa naucil robit pred rokom. Takze pohoda 😀 . Drzim palce.
@irsina83 Prepac, nechcela som sa ta dotknut ani ta nejako urazit. To, ze ja rybky nejem, neznamena, ze niesu chutne a su hlavne zdrave. Este raz sorry.

maba
19. máj 2012

@abriela no to máš,akého dobrého mužíčka 🙂 😎 😲

irsina83
19. máj 2012

@abriela tak si precitaj ako si mi to napisala... ako poviem ti ze ma to nahnevalo..ale tak stalo sa. ale som rada,ze sme si to vysvetlili.....

abriela
19. máj 2012

@maba no vies, ako ho naucis taky potom je 😀 . Takze som ho podchytila hned na zaciatku. On si nejako ani neuvedomuje, ze casto pripravuje vikendove obedy aj ked varit nevie, len mu davam - sprav to a to, a ide to. 😀 😵 🤐

abriela
19. máj 2012

@irsina83 pisala som pocas hokeja, snad to trosku ospravedlnuje 😉 . Spajam si ta so zdravym stravovanimi - aj ked sa mozno mylim, ale tak ta tu vnimam, takze naozaj som to zle nemyslela.

maba
19. máj 2012

@abriela ...máš pravdu,ale to som mala "podchytiť" na začiatku 😠 ,už je neskoro 😒 Ale zase nemôžem povedať,že ten môj nič neuvarí 😀 -sem-tam--"tam" .Ale ,keď raz za uhorský rok niečo uvarí tak to stojí zato 😉

abriela
19. máj 2012

@maba my sme si dohodli pravidla na zaciatku. On zehli, vysava, umyva riad, ja varim (aj ked stale mu zvycajne po priprave obeda poviem, zas si to spravim sam 😎 ), peciem (ale valka skoro stale cesta on), periem 😀 .
Vidis, ked je to u vas len sem - tam, tak mate aspon dalsie vianoce 😀

irsina83
19. máj 2012

@abriela to je v poriadku...nic sa nestalo... tak snazim sa, aj ked to niekedy nieje az take na 100 percent. ale tu rybku sme kupili kvoly malej, lebo ja sa jej snazim dobre varit hlavne kvoly peceni aby bola zdravucka a zatial podla vysledkov sa mi to dari 😉

happy8051
19. máj 2012

KOCKY ZAJTRA IDEME GRILOVAT A OKREM MASA A KLOBAS BY SOM CHCELA UGRILOVAT AJ ZEMIAKY. MAM ICH PREDVARIT V SUPKE CI NIE? DIKY

irsina83
19. máj 2012

@happy8051 nemusis, ked ich nakrajas na koliecka a das do alobalu tak sa krasne spravia 😉 mnaam budu uzasnee 😉