Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@janka.janegova fakt super ked nelubi clovek vyprazane alebo sa mu s tym nechce prplat ako mne🙂
Zrejme dnes urobím sviečkovú s knedľou a polievku tradične vývar so zeleninou.
@libka1 keď som bola dieťa,tak sme často robievali(nebolo vždy na mäso ☹ ,ale mne to chutilo 😉 ) ,už som to dávno nerobila.Väčšinou sme vyprážali v trojobale,alebo v cestíčku (ako rezne) ,pomleté do fašírok,či do francúzskych...
No najviac mi lančmít chutil,ako "čiernohorský" (v zemiakovom cestíčku) 🙂 😎
dobré ráno 🙂 dnes zeleninová polievka zo včera,vyprážané kuracie rezne v cesnekovom cestíčku,opekané zemiaky,šalát 😉
co na obed som uz pisala vcera , ale co k dnesnemu hokeju, snad nieco najdemna nete . nemam uz listkove cesto, to vcerajsie sa podarilo, mnam . Poradite? Ziadna piplacka, nieco lahke, rychle. 😉
pekne ranko
dnes mame karfiolovu polievku od vcera a uz tu vela krat spominane pizza rezne s ryzou a americkymi zemiakmi
my dnes obedujeme u nasich 🙂) aka parada ze nemusim varit.. a mame slepaciu polievku a kuriatko, mnam 🙂
vajickova polievka s kukuricou,masová rolada zem.kasa ,uhorkovy šalát
Krásne slnečné nedeľné ráno 😉 , dnes kuracie soté na mede a slivkách http://recepty.pozri.sk/recept-kuracie-sote-na-... , opekané zemiaky, ryža a zeleninový miešaný šalát a polievka odvčera, franktfurtská.
zo včera vývar z morčacích krkov a rizoto
@luciferova robievam podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30864
treba robit z gulatozrnnej, sice neviem v com je jej caro ale z tej dlhzrnnej to ostane riedke... to som riesila tym ze som do toho primiesala trochu vanilkoveho pudingu rozmiesaneho v mlieku 😉
teraz to robievam pravidelne, pridam k tomu do tanierika ovocie a mame zdravy dezert 😵
my dnes vylet a s tym spojena restauracia, takze ziadne hrnce 😵
@nadhera baby tu davali super recept na pizza tycinky
http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-...
Dnes kuraci vyvar so zeleninkou a hraskom a grilovane masko, koprova omacka a domaci knedlik
Ahojte 🙂
My dnes zeleninova polievka zo včera a vypažane kare,zemiakova kaša a miešany šalat 🙂
my dnes tiež veru nevaríme, máme všetko od včera 🙂 takže dnes len upratujem 🙂)
Nevarimeee, ideme do Ba na steaky do brazilskej restiky, oslavit 3.vyrocie svadby 😵 😵 uz sa tesimm 😵 😵
polievka ešte neviem 🙂 pečené kuracie stehná a hrášková ryža, deti marhuľový kompót a my uhorkový šalát s redkvičkou a paradajkami.
ahojte 😉 dnes mame obrátene rezne,ryža,zemiaky a trasenú tortu 🙂
@nadhera aj toto je dobre, aj ked kysnute cesto nieje rychlovka, ked nemas pekarnicku, alebo mm ktori to zamiesi 😀
PIZZA stangle: 450g hl. muky, 2 deci vlaznej vody, pol deci olivoveho oleja, polka kocky drozdia, lyzica soli. Vyvalkala som asi na 1 cm, pokrajala na pasiky, poskrucame, ale nemusi.
Pecie sa to na 220 stupnov, 8-10 minut... su biele, ale makke, po upeceni sa potru olivovym olejom so solou a kto ma rad aj cesnakom.
K tomu som spravila syrov omacku - rozpustila som v hrnci bambino s mliekom, ochutila a druha omacka bola - pikantny kecup so smotanou. Moze byt aj smotana s cesnakom.
@lululka555 mnam trasena torta s akym ovocim robis??? Pridem k vam na kavu 😀 .
Raz som robila kokosovy ole a ananas - mnam.
vyvar z kacacich krkov s rezancami a zemiakova kasa s plnenym bocikom a uhorkovy salat
čínska ostrokyslá polievka a kuracie pečené s pestom, zemiaky pečené, ryža, šalát, žĺtkové rezy
Ahojte,
takze dnes som robila kuracie prsia v medovo-horcicovej marinade, upecene v rure, kuracie prsia na kocky a akoby paprikas, este som tam frkla mrkvu a pomixovala ju, ked to bolo uvarene (masko som vybrala), ryzu a kolienka. Polievku mam odvcera zeleninovu ... mm ide na tyzden na skolenie mimo domu, tak sa tesim, ze mi netreba tolko vyvarat 😀 .
dneska to je slepačia polievočka a ako hlavné máme pečené mäsko, kapusta a knedľa a ešte aj zemiačky 🙂 tvarohová štrúdľa po obede

ja som dnes navarila baklazan a cukinu s masovo-paradajkovou omackou a mozarelou, mnam akurat sme dojedli 🙂