icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maba
21. máj 2012

@mariana0915 už som dávno nejedla sójové mäso-dala by som si.Ale z celej rodinky ho budem jesť len ja 😒 .No a čo 😀

rebecca2006
21. máj 2012

@katulka74 dakujem, idem do billy nakupoit suroviny

atiatko
21. máj 2012

táááák a u nás dnes zapekané baklažány s pradajkami, syrom a sójovými plátkami .... k tomu zapečené zemiaky a ako príloha čerstvý šalát z čínskej kapusty a červenej fazuľky zmiešaný s cestovinou .... mňam 🙂

mojkamirka
21. máj 2012

baby môzte mi poradit ako sa vola prípadne ako sa robi ovocie asi s karamelom k zmrzline, myslím to, ze ovocie sa da na panvicu a zohreje a preleje sa tým zmrzlina len neviem co tam idem, dakujem moc

maba
21. máj 2012

@veve39 koláčik je fajný-šťavnatý 🙂 .A náš psík môže potvrdiť-dostal končeky(ja vždy koláč obrežem-konce nechce nik ) a zjedol skôr ako my 😀 😀

eri28
21. máj 2012

gulas 😀

veve39
21. máj 2012

@maba tak super, nabuduce ho vyskusam aj ja
u nas je zase o konce kolacov najvacsia bitka 🙂

maba
21. máj 2012

Akurát sme sa vrátili s dcérkou s košíkom asi 50-tich kvetov bázy. 😎 Poraďte mi dobrý recept na sirup 😉 .Našla som ich viac a neviem sa rozhodnúť 😀 😲

katka3012
21. máj 2012

zo vcera zostala tarhona a maskom a teraz robim palacinky 😉

mamkabeika
21. máj 2012

My sme dnes mali morčaciu polievku z nedele a dusené morčacie stehno so zemiakmi. 🙂

lenuss84
21. máj 2012

@luciferova Vdaka.asi to vyskusam.ale nedam asi paradajky,lebo mm ich nema rad....

lenuss84
21. máj 2012

@briketa dakujem!!!!

lenuss84
21. máj 2012

@maba vdaka!!!aj mne sa tato stranka pozdava...

briketa
21. máj 2012

@maba toto je jablkove pyte a je to moj najoblubenejsi kolacik vsetkych cias 🙂. jedno obrovske MNAM. ale musi byt od mojej maminky 🙂 lebo ked si to pecies sama, to nie je ono...

lenuss84
21. máj 2012

ahojte.cez vikend som piekla Rafaelo rezy.teda babky,dakujem.su naozaj fajnove!
avdakujem vam vsetkym aj za recepty s bravc.kare. urobim asi to na Uhorsky sposob...
moj jedalnicek na tento tyzden-akosi som nemala cas sa mu povenovat,takze zatial mam len toto vymyslene.ked domyslim,dopisem,slubujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
pondelok: dojedli sme nedelnu hovadz.polievku a robila som rybie prsty so zemiakmi
utorok: mrkvovo-zemiakova polievka a jablkovo-tvarohova žemľovka z rožkov
streda: polievku dojeme a urobim to bravc.kare s tarhonou

luciferova
21. máj 2012

@lenuss84 kludne paradajky vynechaj alebo daj ine, ja som uz robila aj s olivami (to tiez nie kazdy lubi 🙂)

maca_p
21. máj 2012

gulky z mleteho hovädzieho na cibulke, na pokrajanych rajcinach s cuketou, sampionmi a baklazanom + ryza. cele to trvalo hodinku.

katulka74
21. máj 2012

@atiatko hnedy cukor 🙂

lenuss84
21. máj 2012

@lussy23 jeeej aj ty sa snazis o pripravu jedalnicka na tyzden? 🙂
prosim ta ake su to OVSENE palacinky a ak mozes,hod aj recept na FARMARSKY POKLAD.nepozerala som BEz servitky,tak netusim.diky.

lenuss84
21. máj 2012

@katkas1 aj my takto chodime nabaleny po vikende od svokrovcov,ze tiez vtedy varim az v stredu. my sa chystame teraz k svokrovcom,uz sa tesim 🙂

lenuss84
21. máj 2012

@luciferova olivy nemam rada ani ja ani mm 🙂 🙂 🙂 🙂

lenuss84
21. máj 2012

@lenuss84 ale vies co?premyslam-dam tam trocha paradajok.naukladam ich na polovicu pekaca.a bude to!

lussy23
21. máj 2012

@lenuss84 ano. Už so msa viackrát pokúšala a vždy do toho niečo prišlo - bratia odišli, tka to ostalo, alebo sa to ani nerobilo. Alebo sme nezohnali surovina, ktorá do toho jedla ide...
Ovsené palacinky - Ovsené vločky zaliať teplým mliekom a počkať kým napučia. Potom je to už rovnaké ako pri obyčajných palacinkách.
Farmársky poklad - http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

danielaj
22. máj 2012

dobré ránko, dnes dojeme ešte slepačiu polievku z nedele, nejako veľa jej zostalo, a zostalo aj pár kúskov plneného bravčového karé, mm včera chytil kaprov, tak urobím vyprážaného, k tomu zemiaky a ľadový šalát 😉

eva7780
22. máj 2012

dobre ranko,u nas dnes špagety s masovou omackou a polievka nam tiez ostala od nedele

danielaj
22. máj 2012

@maba ja robievam tento s citrónom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40518
a aj tento bez citrónu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27367

a už kvitne aj u nás baza, dnes pôjdeme nazberať a chcem vyskúšať aj tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47857

a ešte robievam aj tento, ak máš doma mätu a medovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40300

ja urobím aj ten miešaný, je výborný osviežujúci a mám kopec mäty a medovky, tak ju zužitkujem 😉

danielaj
22. máj 2012

@maba
@veve39 ja tiež milujem konce koláčov 😝 a nášmu psovi by som ich nedala 😀 , najväčšia dobrota je to pre mňa 😉

maba
22. máj 2012

@briketa vieš,že som rozmýšľala,aj nad ním,ale podľa mňa sú podobné 😉 ....a samozrejme,že od mamky je najlepší 😎 🙂

titkovamiriam
22. máj 2012

Bré ránko 😀
Dnes paradajkova polievka,šošovicový prívarok,fašírka,zemiaky a mam namočenú bazu tak idem aj sirup robit-tento rok je uzasná 🙂

maba
22. máj 2012

@danielaj ďakujem za inšpiráciu.Ťažko vybrať-všetky recepty vyzerajú mňamkovo 😝 .Už sa mi "máčajú" vo vode, až do večera 😀 . ..a s mätou tiež možno skúsim,mám na balkóne 😉 .