icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
23. máj 2012

@lunana písala som pár strán dozadu, táto to je a je výborná http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=114020 😉

danielaj
23. máj 2012

dnes varím kelovú polievku, lievance s tvarohovo-smotanovou penou, domácim marhuľovým džemom, slivkovou nutelou a ovocím, kto čo má rád 😉

danielaj
23. máj 2012

@rastulka mňam, 😉 počkám si na naše jahôdky a spravím tiež 😵

rastulka
23. máj 2012

@danielaj Ja som mala jahodky zo zahradky Kaufland za rozumnu cenu 😀 😀 😀

veronika66
23. máj 2012

Polievočka zeleninová a bravčové sote so zeleninou v zemiakovej placke a posypané syrom 🙂 🙂

veronika1417
23. máj 2012

@rastulka
@abriela
@lenuss84 baby tak skusme 😀 len musim kupit bebe kekse 😀 inak pridavam Rafaelo co som robila minuly tyzden 😉 aby ste mi verili ze som ho skusila 😉

abriela
23. máj 2012

@danielaj hlasim sa k vam na obed 😀 😀 😀 a lutujem, ze niesom tvoje dieta
@veronika1417 stanovime si na kazdy tyzden kolac tyzdna? 😀

veronika1417
23. máj 2012

@veronika1417 inak to boli uz len posledne kusky teda ,, zachranene pre foto " 😀 😀 😀

veronika1417
23. máj 2012

@abriela jaaaj teraz som tu vyplakavala kolko stale priberam 😀 😀 😀 ale mozeme aspon bude sranda 😉

veronika1417
23. máj 2012

@abriela ako to zrealizujeme? oslovime baby ktore s nami skusaju a vzdy vyberieme jeden ktory nas oslovi??? 😅

abriela
23. máj 2012

@veronika1417 neviem, ci sa to da uz teraz planovat, kedze nakazlive pecenie kolacikov sa este len zacina. 😀
Teoreticky do stredy sa da dohodnut, co pecieme a jedna napise - kolac tyzdna a skusame ho - zbytok sa dobrovolne prida.
Ved su tu pravidelne navstevnicky aj ked priznavam sa, ze ja cez tyzden nevarim (kedze som sama), takze len obcas napisem, co navarili tety kucharky.

TIP NA DNES: Ak je polievka príliš mastná, položte na jej povrch šalátový list a ihneď ho zas vyberte! List na sebe zachytí nadbytočnú mastnotu 🙂

lululka555
23. máj 2012

ahojte 😎 my dojedame dnes zo včera kôprovu omáčku s mäskom a knedlou a urobím hŕstkovú polievku 😉

maba
23. máj 2012

odniesla som dcérku do školy,vrátila "nebezpečnú ryžu s "olovom" " do LÍDLA 😎 a miešam a miešam... cukor v bázovej šľave 😖 🙄 .

danielaj
23. máj 2012

@rastulka keď ja len tie naše záhradkové ľúbim 😝 , ale už sa červenajú, ešte pár dní im musím dať 😒
@veronika1417 ty si aspoň stihla odfotiť rafaello, u nás zmizlo rýchlosťou blesku, takže nemám ani foto 😒 ale zas ja ho robím často, tak druhýkrát odfotím 😉
@abriela si ma pobavila 😀 vidíš a moje stršie dieťa skoro stále frfle na jedlo 😒 a kľudne príď na obed, veď to máš na skok 😀 , už je navarené, lievancov ako pre regiment, nejako veľa cesta som zarobila 😨
@veronika1417 tak sa pridávam aj ja k téme koláč týždňa 😉
@maba práve som to počula v rádiu o tej ryži 😠 😠 😠 jaj kedy ja už budem miešať ten cukor v bazovej šťave, u nás nie a nie baza rozkvitnúť 😒

rastulka
23. máj 2012

@abriela
@veronika1417
@danielaj aj JA sa pridam 😀

kibuk
23. máj 2012

ahojte dnes nevarim-dojedame 🙂

maba
23. máj 2012

@danielaj neboj rozkvitne 😉 .Aj u nás je baza rozkvitnutá len "zčasti" 🙂 .Toho roku som si povedala,že budem ako "kobylka" 😀 ,chcem urobiť "zo všetkého" ("zdravého" )niečo 😀 😀 😀 😎 Dosť som to zanedbávala po minulé roky ... 😠

irriss
23. máj 2012

@danielaj
tak pojd k nam, tady kvete, nekde uz odkveta a nikdo ho nesbira 😀 😔

adelaida33
23. máj 2012

@maba 😕 bože 😕 , akú ryžu s olovom??? niečo mi ušlo? 😕

adelaida33
23. máj 2012

@rastulka napíš mi ešte raz, prosím, ako robievaš mrveničku do polievky. zasa som zabudla 😔 , u nás to nikto nerobieval... Ďakujem.

pacica
Odpoveď bola odstránená
adelaida33
23. máj 2012

@maba och 😖 😠 🙄

miriamr
23. máj 2012

zemiaky na kyslo s fašírkou 😉

katulka74
23. máj 2012

spagety oglio olio a mame vela jahod,tak jogurtovo-smotanova torta s jahodami 🙂

aduskatt
23. máj 2012

ja idem robit udenomaskovozeleninovu polievku s krupkami🙂 a zaroven prosim o odpoved: Ako dlho sa varia krupky? dakujeeeeeeeeem 🙂

mitka2007
23. máj 2012

kuraci stroganov,ryza a hranolky....

irsina83
23. máj 2012

mame od vcera rizotko a zemiakove placky, dnes som spravila paradajkovu so syrom a filipinske jedlo Pancit - ale nemala som tenke ryzove nitovky tak som dala siroke a nezohnala som luskovy hrasok tak som dala klasicky 😉