icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
23. máj 2012

@adelaida33 Jasne 😉 Vymiešam vajce s hr.mukou a solou na hutne cesto aby som vedela nastruhat na velkych očkach struhadla,počas struhania ešte postupne posypem mukou aby sa nezlepili 🙂

daniz
23. máj 2012

dnes paradajková omáčka, zemiačik + mäsko z kohúta, čo bol v nedeľu v polievke. Včera bola polievka z luskovej fazuľky + pečivo a v pondelok sme dojedali, pretože v nedeľu mala dcéra PSP, tak bola polievka z dom. kohúta + rezance, pečeňové halušky, zemiak, nakladané mäsko vo vajíčkach - minútka a pečené kur. stehná v kornflekoch, americké zemiaky a zelenový šalát. Pokračujem jednohubkami, syr. niťami, bola torta a čerešňová štrúdla. Všetci sa napraskali do puknutia, no aj trochu pozostávalo. Uf som si vydýchla. No a v pondelok v práci som ledva žila 😝 😅

vavrenka
23. máj 2012

kocky, ktora viete dobry recept na skvarkove kysnute pagaciky? ideme na vikend ku svokre na dedinu, tak sa chcem blysnut 😀 😎 😉 vdakaaa

gucz
23. máj 2012

my dnes dojedáme zo včera, akurát kurací vývar som uvarila. A včera večer som upiekla k raňajkám makové záviny. použila som cesto na kokosové venčeky (tiež foto) a sú mňam

danielaj
23. máj 2012

@irriss joj, ja by som išla do Talianska 😉 ešte som nebola, milujem talianske jedlá a kedysi som pracovala vo firme, kde boli taliani, aj riaditeľ bol talian, tak mi chýba taliančina 😒

danielaj
23. máj 2012

@gucz mňam 😉 😉

bubinko83
23. máj 2012

fazulova polievka u nas pravidelne ,lebo drahy ju miluje a kapustne halušky zo včera tie zas lubim ja 🙂

irriss
23. máj 2012

@danielaj
"taliansko" je asi jako "droga" ... kdyz si ji uzivas, vznasis se a zaroven trapis se ....chces od ni utect...ze zavislosti vylecit se 😠 😎 ☹

ale kdyz jsi od ni daleko...chybi Ti 😉 😀

maba
23. máj 2012

@gucz jéj 😝 ...a receptík by nebol 😎 ? 😀 😉

maba
23. máj 2012

poraďte niečo z orechami-mám ich dosť-ešte,aj spred dvoch rokov 😅

abriela
23. máj 2012

@gucz tie venceky sa mi pacia. Ako si ich robila?

dida84
23. máj 2012

Ahojte kočky,
máme trošku diétku, takže u nás dnes rybka na masle a nové zemiaky, vývar zo zajaca... 🙂

rastulka
23. máj 2012

@gucz Mnam!Aj ja si prosim receptik 🙂

tosijo
23. máj 2012

dnes cesnačka a druhý chod kuracie mäsko na čínsky spôsob s ryžou, šalátik. ako zákusok makovo-višňová štrúdla 🙂

localoca
23. máj 2012

fazulova kyslá s udenym maskom 🙂 mnam

lenuss84
23. máj 2012

ahojte. prave papam to bravc.kare na UHORSKY sposob co ste mi doporucili.je to fajnove.aj mm pochvalil.aj Adka /2 roky/ si dala maska.spravila som k tomu nakoniec tiez ryzu.podla receptu.len sme odtial povyberali tu cibulu,tu sme nezjedli.ale to je nas problem-nemame to radi.inak je to na 1*.dakujem za link.

a ako som slubila,pisem pokracovanie jedalnicka.ale vas nepotesim-nemusim uz vymyslat nic,pretoze mi ostalo dost mrkvovo-zemiakovej polievky a aj tohto maska zostalo este aj na zajtra.takze zajtra podojedame.a v piatok od rana ideme k svokrovcom na vikend.takze moje tohtotyzdnove varenie sa tym padom vcera skoncilo.och ale som rada.
ale u svokrovcov urobim ten zakusok z Bebe keksov.zajtra si nakupim suroviny,idem si to teraz odpisat.ale asi ho spravim bez ovocia-mame radi brutal kremove kolaciky 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
23. máj 2012

ja som varila kuracie prsia na pore s ryzou 🙂

abriela
23. máj 2012

@gucz wau, pozdava sa mi ten recept a presne ako ty, ajja by som pouzila jedno cesto na obe kolaciky. Dakujem

chloe001
23. máj 2012

Tekvicovy privarok s novymi zemiakmi a volskym okom.. 🙂

anavila
23. máj 2012

práve som dotlačila druhú porciu dnešného menu...robila som kurace prsia na sposob GYROS, pecene zemiacky, dresing a kopec kopec zeleninky...mnammmmmmmmmmm..polievka bola od vcera zeleninova

anavila
23. máj 2012

@gucz krásne kolace...počuj, tvoje deti sa volaju rovnako ako moje hahahahaaaaaaaaaaaa....este Tatianku ti treba a sme komplet
😀 😀 😀 😀 😀

anavila
23. máj 2012

@gucz ci pana a este aj rovnako staré sú....to aká náhoda???

danielaj
23. máj 2012

@maba tento je výborný a rýchlo urobený http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38636

aj tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29182

a tento je naj najlepší http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048

inak poradím ti, ja si orechy nalúpem a nasucho zavarím do 7 dl pohárov, a vydržia veľmi veľmi dlho, ako čerstvé a vždy ich mám po ruke, nemusím roztĺkať a lúpať 😉

kikaneu
23. máj 2012

ja dnes robím hovädzí vývar, pečené zemiaky s morčacími krídlami a čokoládové muffiny s jahôdkami 😉

lenuss84
23. máj 2012

@abriela ahojky.ja sa pridavam babky,sa mi paci ten napad ,, KOLAC TYZDNA". do stredy sa dohodneme.a neva,tak budeme mozno 3.ale dalsie sa mozno pridaju.ved ide o srandu...
my sme to takto robili ked som este bola v praci,s kolegynami sme si vymienali recepty,kazda z nas ,bolo nas v tom ,,namocenych" 5,upiekla iny druh a pondelok rano doniesla na testovačku.bola to sranda.my tu cez net budeme piect vzdy rovnaky.pridavam sa k bande 🙂 🙂 🙂 🙂

lenuss84
23. máj 2012

@lululka555 dievcata,tieto SALKO rezy mam vyskusane.recpet mam od tety a robievam ich pravidelne.su fantasticke,takze odporucam vsetkymi 10timi!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lenuss84
23. máj 2012

babky,ktore ste robili ten bebe kolacik,prosim poradte kolko balickov bebe keksov si mam kupit.som si odpisala recept a netusim....mam taky klasicky plech. a pudingy mam uvarit klasicky z pol litra mlieka ci mam dat menej mlieka,aby boli riadne huste.poradte tie,co uz mate odskusane.nech ho mam na 1ku.diky.

erni
23. máj 2012

@maba
@danielaj aj ja zbieram bylinky, zatial mam len prvosienku, ta bude do cajovej zmesi na vykasliavanie, a este materinudusku, lipu, obcas aj lesnu jahodu a bazovy sirup musi byt kazdy rok 😵