icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
2. jún 2012

@lussy23 už som tu dávala recepty, tak ešte raz, lasagne podľa tohto receptu, len namiesto jabĺk som použila jahody http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28565 a jahodová šarlota podľa tohto , len s jahodami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22721 😉

eva7780
2. jún 2012

tie ovocné lasagne aj ja vyskúšam,vyzerajú veľmi chutne 😉

irsina83
2. jún 2012

nevarim cely vikend, dnes ideme k nasim na grilovacku a hovadzi kotlikovy gulas a v nedelu na prijimanie krsniatku a potom opat k nasim na oslavu 30.vyrocia svadby 😵 😵 😵

danielaj
2. jún 2012

@bodka13 Mńám 😉 aj u nás mizli tak rýchlo, ako u vás 😉
@mamkabeika ten syr robievam aj ja, veľmi dobré a rýchle 😉
@akika722 fakt? takže to funguje? musím to teda urobiť, vďaka, že si robila pokusného králika 😀
@bobinkask ja som ho dávnejšie robila, ale podľa iného receptu, deťom veľmi nechutil, staršia dcéra povedala, že je suchý 😒 ale podľa mňa bol veľmi dobrý 😉

akika722
2. jún 2012

@danielaj hej hej ale tušim rano to bolo až jedle 😀 😀 včera som tam citila ešte trošičku sodu 😅

akika722
2. jún 2012

@danielaj a nova foto že? 😉 krasna 😵

bobinkask
2. jún 2012

@cora30 dakujééém 🙂 neboj aj tebe sa podaria len treba zarezat až dospodu 😉
ja som cesto robila v domácej pekárničke na programe cesto potom spravila guličky pritlačila a asi 10min som ich nechala ešte podkysnút na plechu a piekla som ich asi 25min na 210°

bobinkask
2. jún 2012

@danielaj aj ja mám ešte jeden recept na ten istý koláč a tam ide až 1kg tvarohu, tak skúsim asi ten 😉 aby to nebolo suché 😀 potom dám vediet 😉 vyzerá zaujimavo, tak dúfam, že bude dobre chutit 😝

lenadka
2. jún 2012

@danielaj ďakujem za recept na tú roládu, suoer že sa nemusí hneď stáčať, nabudúce vyskúšam 🙂
@rastulka šarlota je pomerna rýchla 😉 dnes ráno ju mali deti na raňajky, tak sa im rátalo 😀

lenadka
2. jún 2012

@akika722 aky syreček si robila?

akika722
2. jún 2012

@lenadka tvaroh zmiešaš z 1kavovou lyžičkou sody bikarbony,nechaš 10min odstať...potom roztopiš maslo 1lyžica a do toho daš tu zmes... premiešaš,ochutiš a zazrakom sa ti to zmeni na syreček 😀

lenadka
2. jún 2012

@akika722 tvaroh taký jemný či viac hrudkovitý si dala? možno to skúsim,to sa celé rozpustí na tavený syr? sranda 😀

tinuskaha
2. jún 2012

dievcata co to je ta sarlota kazda si ju tu chvali ale nenasla som co to je ☹sice som necitala staryn do zadu☹ak vas to nebude otravovat tak mozte napisat recept 😉 dakujem

tinuskaha
2. jún 2012

u nas dnes masove gulky v paradojkovej omacke so zemiakmi pre mna a pre maleho a mm domaca knedla a polievka cukinova,budem ju robit prvy x tak dufam ze sa podari a hlavne ze bude chutit malemu one je polievkovy 🙂

akika722
2. jún 2012

@lenadka ja jemny..ale vraj može aj hrudkovity..ono ked tam daš sodu a budeš čakať tych 10min budeš vidieť už vtedy ako sa ten tvaroh meni na take nadychane čudo.. a ja som dala do tepleho masla a miešala a ono to bol syr 😀 ALE POZOR..NEPREžEň TO ZO SODOU..len malu rovnu kavovu lyžičku... ja som dala asi o kusok viac lebo včera ju tam bolo kusok citiť,dnes už nie..a skladujem to v chladničke v doze prikryte alobalom

akika722
2. jún 2012

a my dnes dojedame morčacie platky na prirodno+hrašok+šampiňony+ryža+šalat 😉
a zajtra bude 😨 boh vie čo 😅
ale viem že na utorok budu špaldove palacinky na slano-plnene zapekane....
bude tu svokruša s malym tak nech ma čo jesť

sanchez81
2. jún 2012

mm si objednal nezvyčajne-ryžový nákyp 🙂

nikus5
2. jún 2012

my dnes budeme mať cuketové placky a zemiačky 🙂

adelaida33
2. jún 2012

ja už varím aj na zajtra (teda dúfam, že ostane 😀 ): hovädzia polievka s koreňovou zeleninou, slížiky, hovädzie varené (z polievky), paradajková omáčka, zemiaková kaša a upečiem višňovú bublaninu, čo ste tu dávali minule link 😉 ( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15112 ).

vivusika
2. jún 2012

hubová polievka, varené nové zemiaky s maslom a pažítkou, vyprážané šampiňony, jogurtová tatárka a uhorkovo paradajkový šalát 🙂

cora30
2. jún 2012

Poraďte mi recept na drobné pečivo z kukuričnej a ryžovej múky /sladké aj slané/. 😉 🙂

bodka13
2. jún 2012

@danielaj a už nie je ani jedna ☹ posledné 4 si dali chalani na raňajky 🙂 ...varí sa nám slížiková polievka a druhé chceli palacinky....zvláštna kombinácia,no ale veď v bruchu sa to aj tak pomieša 😀
do spalacinkovania dievčence...potom prečítam,čo dobré ste varili 😉 🙂

ewana73
2. jún 2012

@bodka13 juj dakujem kraaasne,to by bolo super,bola by som ti vdacna nakolko nemam ani sajnu a navod k hrncu nebol ziadny.da sa poslat do IP alebo potrebujes mail?

tinuskaha
2. jún 2012

@lenadka dakujem vyskusam 🙂

bodka13
2. jún 2012

@ewana73 pošlem ti to do IP,ale asi až navečer,neva?

ibajeho
2. jún 2012

Dneska som za trapnu, ako sa baby robia topinky? Teda ten chleba akoze len osmahnem v hriankovaci alebo ho musim nejak opiect na panvici? Este som to nerobila a mam strasnu chut 😀 kedze od rana som v kuchyni a kuchtim, rezne s ryzou a tzatziky, zeleninova polievka a este aj zemiaky na kyslo. Uf uz toho mam vyse hlavy.

slimstar
2. jún 2012

dnes bude leco 😉

Lečo s klobásou a vajciami

Ingrediencie: 400 g paprik, 200 g rajčiat, 100 g cibule, 200 g klobásy, 4-5vajec, sol, cierne mlete korenie,
tuk

Postup:
Na velmi rozpaleny tuk dame na platky nakrajanu cibulu, olupanu a na kolieska nakrajanu klobásu, na kusky nakrajane papriky, zbavene jadier, a všetko dusíme. Po niekolkych minutach dusenia /za casteho miesania, aby sa zmes nepripalila/ pridame na platky nakrajane paradajky. osolime a okorenime, niekolko minut dusime, pridame vajcia a dusime tak dlho az pokrm s vajciami zhustne.

ewana73
2. jún 2012

@bodka13 jasneee.dakujem pekne.

lencyca
2. jún 2012

moje spaldove bagetky,su fantastike 🙂