Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak ja dnes varím rajčinovú polievku s cestobinovými zvieratkami, aby sa aj malej páčila a druhé bude bravčové soté na hrášku s ryžou 🙂
dnes na obed zeleninova polievka,"vonave masko"s ryzou a kapustovym salatikom,po sto rokoch 😀 som robila jogurtovu tortu pre nastevu 🙂
kalerábová polievka s ovsenými vločkami, penne s lososom
ahojte 🙂 dnes cícerová polievka - už je hotová a kysne mi cesto na parené buchty 🙂 a navečer ideme na grilovačku 😉
a ešte som zabudla ,včera som zavárala 30 pohárikov jahôd a piekla som aj bublaninu s jahodami,ale už je po nej 😉
@levandullka mňam
@majka35 Obľúbené jedlo mojej polovičky 🙂
ryžový nákyp
Slepačia polievočka a Kuracie prsia v cestičku a krokety a hranolky,šalátik 😝
@levandullka aj moje, jednoduché, ale výborné
@majka35 Presne 🙂. Ja to mám tiež veľmi rada 🙂. No a v podstate je to ešte aj zdravé .-)
dnes sme dojedali jarnú zeleninovú polievku s haluškami zo včera a robili sme šampiónovo-špargľové ragú s cestovinami, malá mala kuracie soté s jablkami a cestoviny 😉 poobede ideme do dediny na Deň detí, tak bude gulášik, koláčiky a iné dobroty 😉
my dnes špenátová polievka a zemiakové placky
@lencyca Podelis sa prosim o recept? Vyzeraju krasne 🙂
biela fazulkova polievka a na objednavku mojho manzela vyprazane file, zemiak.pyre a rajcinovo-cibul salat 🙂
ja dnes kuracie nugetky, zemiakova kasa a platoky syr, sa na nej peekne rozpustil no a mrkvickovy salat..., mnam 🙂
Baby dajte nejaký koláč, mám tam dva tvarohy niečo jednoduché a mňamkové 🙂
malemu som robila iglo - vesele rybicky. neskusala niektora mamina pomocou tvoritok,vykrajovaciek nieco podobne?
http://www.akcniceny.cz/detail/iglo-rybicky-ves...
ide o mlete rybie masko a ma to tvar rybky a hviezdicky.
2€ za 300g 😒 😒
My dnes LEN kuracie sote s hranolkami 🙂 Deti sa jednoznačne rozhodli pre krtkovu tortu 😉 uvidime ako sa mi podari 😅
my sme dnes mali bryndzove halusky,a este mamina doniesla zamešku-pre tych co nevedia-tak kukuricna kasa
varene zemiaky a peceny pstruh na masle s bylinkovou krustou
Cestne prehlasujem ze cely tyzden mi trvalo prejst vsetkych 1169 stran z tejto temy. Podotykam ze som necitala vsetko ale dost mi tato tema dala, okrem zaslintaneho trickaaj celkom fajnetriky a recepty. Dakujem vaaaam 😀
tak my sme mali dneska vyprazany karfiolik, nove zemiacky a zeleninkovú polievocku s krupami a udeninou...taku malu kaloricku bombu...tak ma to nabudilo, ze mam zravu maniu a obrovsku nechut k praci...

U nás dnes trošku bábätkovské menu - kuracie prsia na šťave s tarhoňou a s kompótikom 😅