icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
2. jún 2012

U nás dnes trošku bábätkovské menu - kuracie prsia na šťave s tarhoňou a s kompótikom 😅

sloto
2. jún 2012

tak ja dnes varím rajčinovú polievku s cestobinovými zvieratkami, aby sa aj malej páčila a druhé bude bravčové soté na hrášku s ryžou 🙂

lencyca
2. jún 2012

dnes na obed zeleninova polievka,"vonave masko"s ryzou a kapustovym salatikom,po sto rokoch 😀 som robila jogurtovu tortu pre nastevu 🙂

majka35
2. jún 2012

kalerábová polievka s ovsenými vločkami, penne s lososom

lululka555
2. jún 2012

ahojte 🙂 dnes cícerová polievka - už je hotová a kysne mi cesto na parené buchty 🙂 a navečer ideme na grilovačku 😉

lululka555
2. jún 2012

a ešte som zabudla ,včera som zavárala 30 pohárikov jahôd a piekla som aj bublaninu s jahodami,ale už je po nej 😉

majka35
2. jún 2012
levandullka
2. jún 2012

@majka35 Obľúbené jedlo mojej polovičky 🙂

nanulik
2. jún 2012

ryžový nákyp

veronika66
2. jún 2012

Slepačia polievočka a Kuracie prsia v cestičku a krokety a hranolky,šalátik 😝

majka35
2. jún 2012

@levandullka aj moje, jednoduché, ale výborné

levandullka
2. jún 2012

@majka35 Presne 🙂. Ja to mám tiež veľmi rada 🙂. No a v podstate je to ešte aj zdravé .-)

danielaj
2. jún 2012

dnes sme dojedali jarnú zeleninovú polievku s haluškami zo včera a robili sme šampiónovo-špargľové ragú s cestovinami, malá mala kuracie soté s jablkami a cestoviny 😉 poobede ideme do dediny na Deň detí, tak bude gulášik, koláčiky a iné dobroty 😉

katushka16
2. jún 2012

my dnes špenátová polievka a zemiakové placky

pallacinka
2. jún 2012

@lencyca Podelis sa prosim o recept? Vyzeraju krasne 🙂

katussska24
2. jún 2012

biela fazulkova polievka a na objednavku mojho manzela vyprazane file, zemiak.pyre a rajcinovo-cibul salat 🙂

eri28
2. jún 2012

ja dnes kuracie nugetky, zemiakova kasa a platoky syr, sa na nej peekne rozpustil no a mrkvickovy salat..., mnam 🙂

danka483
2. jún 2012

Baby dajte nejaký koláč, mám tam dva tvarohy niečo jednoduché a mňamkové 🙂

nadhera
2. jún 2012

malemu som robila iglo - vesele rybicky. neskusala niektora mamina pomocou tvoritok,vykrajovaciek nieco podobne?

http://www.akcniceny.cz/detail/iglo-rybicky-ves...

ide o mlete rybie masko a ma to tvar rybky a hviezdicky.

2€ za 300g 😒 😒

mravvcek
2. jún 2012

@lencyca nemas receptik? vyzeraju skvelo 🙂

rastulka
2. jún 2012

My dnes LEN kuracie sote s hranolkami 🙂 Deti sa jednoznačne rozhodli pre krtkovu tortu 😉 uvidime ako sa mi podari 😅

danielaj
2. jún 2012

@rastulka a robíš krtkovu tortu ako tortu alebo ako koláčik na plechu? 😉 ja som robila aj aj a obe boli výborné, ve´d v podstate je to jedno, len na plechu je toho viac 😉

veve39
2. jún 2012

@bodka13 ja som tie zemiaky "Horec" robila minuly tyzden 1.x - zajtra bola vyziadana opakovacka 😀
ja ich ochucujem korenim na zemiaky od Podravky + suseny rozmarin ...je to vyborne

31majka12
2. jún 2012

my sme dnes mali bryndzove halusky,a este mamina doniesla zamešku-pre tych co nevedia-tak kukuricna kasa

barushkaaam
2. jún 2012

varene zemiaky a peceny pstruh na masle s bylinkovou krustou

ibajeho
2. jún 2012

Cestne prehlasujem ze cely tyzden mi trvalo prejst vsetkych 1169 stran z tejto temy. Podotykam ze som necitala vsetko ale dost mi tato tema dala, okrem zaslintaneho trickaaj celkom fajnetriky a recepty. Dakujem vaaaam 😀

mamicka30
2. jún 2012

tak my sme mali dneska vyprazany karfiolik, nove zemiacky a zeleninkovú polievocku s krupami a udeninou...taku malu kaloricku bombu...tak ma to nabudilo, ze mam zravu maniu a obrovsku nechut k praci...

mamicka30
2. jún 2012

@danielaj
ahoj...prosim ta, ako robis krtkovu tortu na plechu...uz by sa v nasom peceni zisiel nejaky novy receptik...dakujem

levandullka
2. jún 2012

Dezert pre potešenie 🙂